krystianmartin, jak fajnie, że jesteś, zostań z nami ...a laparoskopia (a myślałam jeszcze potem czy bym się zdecydowała) chyba jednak ma więcej plusów jak minusów, szkoda, że jednak nie znasz przyczyny, nie wiesz czy masz zrosty i czy Twój M ma dobre parametry żołnierzyków. Będę z całego serca Ci kibicować i być myślami z Tobą, naprawdę czuję, że uda Ci się spełnić to marzenie.
Matik, takie spadki w fazie lutealnej to norma, hormony wyrzucane są impulsowo i można natrafić na impuls progesteronu albo i nie, podobnie z estrogenem. Na jednym wykresie masz zaznaczone, że test był pozytywny w 14 dc a na drugim, że w 13 dc, na jednym masz, że w 14 dc był śluz "egg white" a na drugim, że był już lepki, ciężko zatem oszacować :-)
mamakaja, ten stomatolog ma genialne podejście do dzieci, jest jakimś magikiem bo poradzi sobie z najbardziej strachliwym czy histerycznym dzieckiem. Krzyś był bardzo dzielnym i współpracującym pacjentem :-), niestety okazało się, że ma aż 4 ubytki
więc czekają nas jeszcze 3 wizyty :-(
kasoku, super wieści! A chłopcy są cudowni, sama zobaczysz!
macy, mi witamina B6 skróciła fazę folikularną, tłumaczę sobie to tak, że prolaktyna nie zakłócała już produkcji FSH i LH, FSH jak wiadomo powoduje wzrost pęcherzyków a LH ich pękanie, zatem zmniejszenie prolaktyny przestało zaburzać owulację i przyspieszyło ją. Czytałam jednak, że witamina B6 może opóźnić owulację, w szczęśliwym cyklu owulacje miałam dopiero 18 dc.
Airfix, wedle tego kalendarzyka Kaja miała być chłopcem :-) Z tym pH moczu to na 100% coś z paskami nie tak, no chyba, że to jakaś literówka jest :-)
Polisia, mamawczesniaka plamiła kilka dni a sama wiesz jak dobrze się to skończyło, trzymam kciuki! Jeśli będzie jednak czarny scenariusz to skoro w 11 dpo masz plamienia to może jednak broi w Twoim organizmie prolaktyna i masz za mało progesteronu? Mi się udało w cyklu, w którym brałam już kilka miesięcy B-100 ale dodatkowo zaczęłam łykać 2x1 Duphaston.