Ewelin, praca może fajna, może inaczej - miejsce fajne, daje dużo możliwości rozwoju, a to bardzo ważne.
Matik, dla mnie odległość od Polski znaczenia nie ma. Teraz też w Polsce nie mieszkam. Jeździmy do Polski 1-2 razy w roku, czasami częściej jak jest potrzeba. Jeśli będzie kolejna dzidzia, będę ją rodzić w kraju, w którym będę mieszkać. Mam dwoje dzieci i nie umiałabym ich zostawić na miesiąc, dwa czy trzy, żeby urodzić dziecko w innym kraju. Za bardzo bym tęskniła. ;-) Twój wykres tak czy inaczej fajnie wygląda.
Krystianmartin, jak dobrze Ciebie widzieć. Zostań z nami, bo bez Ciebie smutno. Będzie dobrze. Na decyzje przyjdzie czas.
Daria, a może na ten czas, kiedy miałabyś iść do lekarza, warto wynająć jakąś opiekunkę? Co do garnituru - warto tyle kasy wydawać na roczek? Kup ładną koszulę, do tego spodnie, które włoży na siebie więcej razy. Ładne rzeczy można dostać w h&m, c&a, zara - oni mają sklepy internetowe.
Piranha, ja właśnie jestem nerwusem, więc w sumie by pasowało. Nie badałam prolaktyny jeszcze. Zobaczymy. Jak będziemy planować na poważnie, sięgnę po b-100. Na razie biorę tylko b complex. Czy on ma wpływ na fazę lutealną tylko czy możę się faza folikularna skrócić też? Mam nadzieję, że Krzyś wróci zadowolony.
Młody zęby ma zdrowe - od trzeciego roku życia chodzi do dentysty i dentysta jest zachwycony. Młoda, ze względu na alergię i gorsze wchłanianie, ma plamki na zębach, ale dentysta powiedział, że na razie z tym nic robić nie będzie. Gdyby tylko próchnica się rozwinęła, zaraz bym gnała, bo jednak cholerstwo się przenosi i ma wpływ na zęby stałe.
Kasoku, gratuluję serdecznie!
Elmo, po to właśnie jest to forum, żeby pisać o takich rozterkach. Gdzie, jak nie tutaj? Przecież takie jest życie - są wzloty i upadki, góry i doliny. Radość przeplata się ze smutkiem. Ważne, żeby wszystko mieć pod kontrolą. ;-)