reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny, co do zakwaszania, ja teraz w wakacje na urlopie dietke odpusciłam sobie ale jedlismy duzo ciepłych posiłkow, tylko na sniadanie cos na zimno, ale nie zawsze, jadłam zupy i obiadokolacje na ciepło, a teraz jak mierzyłam ph w okolicach owulacji to miałam 4,5. Zastanawiam sie czy to nie dziwne trochę :)

reklama
Elmo- fajna jesteś, z tym wertowaniem od rana nubów;-):-) Cała nasza kochana ELmo:-) ALe chyba wszsytkie byśmy tak robiły;-):rofl2:

maggie- i bez suplemntów tyle miałaś ph? to sper ! Ja aż tak dobrze nie mam , bez supłów mam wyższe

Ostatnia edycja:
Lakaa jak widzisz moja głupota nie ma granic :-D

Czarna
wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam, wybacz... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! Co tam u Milana?

Elmo no powiem szczerze że nie wystartowałam raczej był falstart, po prostu scykorowałam trochę, na urlopie miałam próbować ale miałam niepłodne, w dodatku mialam jakiś pokićkany cykl. A w związku z tym ze dwa tygodnie nie brałam na urlopie kwasu foliowego bo zapomniałam zabrać więc stwierdziłam że poczekam na sierpniowy cykl, także pewnie gdzies pod koniec miesiąca pierwsza próba będzie :)

jejku i ja przepraszam, nawet nie wiedziałam ale oczywiście
Czarna WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.
Pozrowienia dla malucha

elmo ja akurat się nie dziwię że wertujesz strony z nubami, haha . Jak mogłoby być inaczej. Ale naprawde dla mnie męski ptaszej jest taki jakiś szpiczasty. ja jak zobaczyłam takie coś z moim młodszyn w 12 stym tygodniu tylko od dolu tu juz wiedziałam co to jest, chociaż lekarz mówił że to nic nie znaczy.

A ja 19 tego to chyba zejde, oszaleje i nie wiem co jeszcze. wiesz dokładnie jak to jest kocha się dzieciątko bo to nasza mała kruszynka ale jednak to marzenie, ehh oby nie było tylko marzeniem. I wiem dziewczyny z boku na to patrzące mówią że uda się, że komu jak nie wam. I może maja rację-dobrze ze je mamy ale póki się nie dowiemy to ta nasza niepewność będzie nas męczyła.

witam
Jak tak czasem zaglądam do Was dziewczyny, z sentymentu,
widze, ze tutaj dużo się dzieje, fajnie, ze coraz więcej jest zaciążonych,

Elmo ja tez mysle, że chłopczyk u ciebie bedzie, ale najważniejsze, ze dzidzia zdrowa, nie wiem
czy Ci pisałam, ale my mieszkamy bardzo blisko siebie, jak Twoje samopoczucie , lepiej troszke?
Daria co u Ciebie??? jak się czujesz
Przepraszam że nie odniosę sie do wszystkich ale nie pamietam Waszych ników
Wszystkim ciężarnym życze szceśliwych ciąż,
strającym sie żeby szybko zobaczyły dwie kreseczki

reklama
Witam dziewczyny:-)
Elmo niestety nie miałam czasu wczoraj wejść i zobaczyć Twojego bobaska:-) Dziś zobaczyłam, jest piękny, gratuluję:-)
Czarna stooo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ewelin nie denerwuj się będzie dobrze;-)pamiętaj żeby po wizycie, zdjęcia małej ciotkom przesłać;-) tu na bb:-)
Antosia Elle Dorcia Matik i reszta, trzymam kciuki za ten cykl:-)
Pozdrawiam;-)

Do góry