reklama
Piranha
Fanka BB :)
Hejka!
Dziewczyny, nie doczytałam, przerzuciłam posty w biegu, może potem mi się uda Was nadrobić.
Ewelin, to jest ewidentny błąd, gorące posiłki obniżają pH, już poprawiłam :-)
Elmo, GRATULUJĘ prześlicznego synka! Często wyrostki chłopców zaczynają się podnosić dopiero od 12 tc ale jednak czasem podnoszą się już wcześniej, gdyby zatem wyrostek był płasko ułożony to mogłabyś się zastanawiać czy to dziewczynka czy wciąż nieuniesiony wyrostek chłopca, skoro już sterczał to będziesz kolejnym dowodem na na razie 100% skuteczność na naszym forum :-)
Ktoś pytał o Sylk, jak najbardziej można, wiadomo, że żeby zwiększyć szanse na ciążę to nie należy się zakwaszać ale starającym się o córeczkę nie o to chodzi ;-) Sylk ma pH w okolicy 4,5 i dlatego będzie bezpieczny, ma też konsystencję ułatwiającą podróż plemnikom, należy uważać z preparatami o pH < 4 (np. Replens) by nie miały bezpośredniego kontaktu z plemnikami (pH poniżej 4 zabija plemniki).
Dziewczyny, nie doczytałam, przerzuciłam posty w biegu, może potem mi się uda Was nadrobić.
Ewelin, to jest ewidentny błąd, gorące posiłki obniżają pH, już poprawiłam :-)
Elmo, GRATULUJĘ prześlicznego synka! Często wyrostki chłopców zaczynają się podnosić dopiero od 12 tc ale jednak czasem podnoszą się już wcześniej, gdyby zatem wyrostek był płasko ułożony to mogłabyś się zastanawiać czy to dziewczynka czy wciąż nieuniesiony wyrostek chłopca, skoro już sterczał to będziesz kolejnym dowodem na na razie 100% skuteczność na naszym forum :-)
Ktoś pytał o Sylk, jak najbardziej można, wiadomo, że żeby zwiększyć szanse na ciążę to nie należy się zakwaszać ale starającym się o córeczkę nie o to chodzi ;-) Sylk ma pH w okolicy 4,5 i dlatego będzie bezpieczny, ma też konsystencję ułatwiającą podróż plemnikom, należy uważać z preparatami o pH < 4 (np. Replens) by nie miały bezpośredniego kontaktu z plemnikami (pH poniżej 4 zabija plemniki).
Elmo, na szczęście mój tato jest ode mnie oddalony o 350km ;-) Ale i tak w pierwszej ciąży zmuszałyśmy go razem z mamą do robienia usg co miesiąc ;-)
Czarna, ode mnie również spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego, samych radości z dzieciaków i spełnienia marzeń!
Matik czy Ty wczoraj też nie miałaś urodzinek??? Coś mi tak się kołacze... W każdym razie - Spełnienia Marzeń Kochana, a przede wszystkim tych o dwóch bardzo do siebie podobnych malutkich skarbach
Czarna, ode mnie również spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego, samych radości z dzieciaków i spełnienia marzeń!
Matik czy Ty wczoraj też nie miałaś urodzinek??? Coś mi tak się kołacze... W każdym razie - Spełnienia Marzeń Kochana, a przede wszystkim tych o dwóch bardzo do siebie podobnych malutkich skarbach
Matik2012
hej dziewczynki :-)
tak, tak nie dawno wstałam po wczorajszym posiedzeniu gości
dzięki za życzenia ale ja nie marzę o bliźniakach tylko o 1 dzidzi
ale przeliczałam tempki bo te ostatnie dni mierzyłam trochę później 8,30 a zawsze o 7,00 więc jak przeliczyłam to proporcje są te same spadki wzrosty, tylko niższe tempki
i nie wyznacza mi teraz owu czyli co nie mam ? Pomocy co to za cykl gdzie owu
Elmo mówiłam że chłopak czyli głowę zachowam
Pirania tak ja pytałam o ten sylk dzięki
tak, tak nie dawno wstałam po wczorajszym posiedzeniu gości
dzięki za życzenia ale ja nie marzę o bliźniakach tylko o 1 dzidzi
ale przeliczałam tempki bo te ostatnie dni mierzyłam trochę później 8,30 a zawsze o 7,00 więc jak przeliczyłam to proporcje są te same spadki wzrosty, tylko niższe tempki
i nie wyznacza mi teraz owu czyli co nie mam ? Pomocy co to za cykl gdzie owu
Elmo mówiłam że chłopak czyli głowę zachowam
Pirania tak ja pytałam o ten sylk dzięki
dzien dobry wszystkim
kate ja sie czuje dobrze jak bym nie byla w ciazy nie liczac moich humorów i czasami plamnie na bazowe a co ide do lakarza to nigdy ;/ i mowi ze nie widzi skąd plamie ;/
ewelin ja mam wizyte 13 a mialam miec tez 19 tylko lekarka jedzie na urlop i sie zastanawiam ktory to bedzie u mnie tydzien bo co wizyta to ten tydzien sie cofa;/ zobaczymy teraz
milego dnia wszystkim w ten upal ;/
kate ja sie czuje dobrze jak bym nie byla w ciazy nie liczac moich humorów i czasami plamnie na bazowe a co ide do lakarza to nigdy ;/ i mowi ze nie widzi skąd plamie ;/
ewelin ja mam wizyte 13 a mialam miec tez 19 tylko lekarka jedzie na urlop i sie zastanawiam ktory to bedzie u mnie tydzien bo co wizyta to ten tydzien sie cofa;/ zobaczymy teraz
milego dnia wszystkim w ten upal ;/
ewelin00
Matik dla CIebie rownież WSZYSTKIEG NAJLEPSZEGO z okazji urodzin.
Piranha super , błąd poprawiony, i dzięki bogu że obniża PH bo dużo zup gorących wsuwałam. A tak wracając do naszego watku - ciekawa jestem co myśli o nim nasz założyciel, czy przewidywał że tak długo przetrwa i tak sie rozwinie. I w ogóle ilu dziewczynom pomogł i ilu pomoże w spełnieniu marzeń.
Macy mam nadzieje ze i dla mnie 19 będzie szczęśliwy. Trzymaj się ciepło.
mama kaja oczywiście że wkleję, jakże bym mogła nie wkleić po USg zdjęcia dla ciotek. :-)
Piranha super , błąd poprawiony, i dzięki bogu że obniża PH bo dużo zup gorących wsuwałam. A tak wracając do naszego watku - ciekawa jestem co myśli o nim nasz założyciel, czy przewidywał że tak długo przetrwa i tak sie rozwinie. I w ogóle ilu dziewczynom pomogł i ilu pomoże w spełnieniu marzeń.
Macy mam nadzieje ze i dla mnie 19 będzie szczęśliwy. Trzymaj się ciepło.
mama kaja oczywiście że wkleję, jakże bym mogła nie wkleić po USg zdjęcia dla ciotek. :-)
Elmo2
Piraniu jestes Wielka! Dziekuje. Ja nie jestem taka pewna, ale bede przeszczesliwa jesli nie zepsuje tych statystyk!
Maggie zatem przygotowuj sie ostro i dzialaj a my tu juz bedziemy kciuki trzymac! Powodzenia!
Matik dla Ciebie rowniez najlepsze zyczenia urodzinowe
Kate dzieki. A skad jestes jesli mozna spytac? Rzeszów?
Ewelin tak masz racje, ktos z boku patrzac moze byc pewien ale nas ta niepewnosc zzera od srodka. Pewnie ze zdowe dziecko najwazniejsze, pewnie ze to dla nas priorytet, ale to marzenie... kazda ze staraczek juz niedlugo pozna uczucie tej niepewnosci Oj bedziesz przezywac stresy, ja i my wszystkie razem z Toba. Juz sie stresuje na sama mysl. Ale to bedzie córa, zobaczysz ;-)
mamakaja
Pewnie że nie zepsujecie statystyk Elmo i Ewelin , tylko udowodnicie że można za pomocą różnych specyfików zaplanować płeć dziecka:-)
Daria na Twoje usg też czekam. I na relację z niego:-) Który to będzie tydzień?
Matik to Ty też masz urodziny? Życzę Ci przede wszystkim spełnienia marzeń;-)
Daria na Twoje usg też czekam. I na relację z niego:-) Który to będzie tydzień?
Matik to Ty też masz urodziny? Życzę Ci przede wszystkim spełnienia marzeń;-)
Matik2012
dzięki urodziny były wczoraj
a co myślicie o tym moim wykresie co z owu?
a co myślicie o tym moim wykresie co z owu?
reklama
mamakaja
Pisałam kiedyś, że robiłam sobie badania na tarczycę, i tsh mam 3.9.
Lekarz internista mówi, że jest ok ale z tego co się dowiadywałam taka wartość tsh może zatrzymać owulację. Endokrynolog może przyjąć mnie na kasę chorych dopiero w listopadzie, wybieram się więc prywatnie. Co sądzicie o tym wyniku?
Matik dla mnie owu była 12 dc.A ty jak uważasz?
Lekarz internista mówi, że jest ok ale z tego co się dowiadywałam taka wartość tsh może zatrzymać owulację. Endokrynolog może przyjąć mnie na kasę chorych dopiero w listopadzie, wybieram się więc prywatnie. Co sądzicie o tym wyniku?
Matik dla mnie owu była 12 dc.A ty jak uważasz?
Podziel się: