reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej, ja caly dzisn na miescie, teraz wrocilam i padam na ryjek, ELMO gratki kochana, maluszek już ma 5 cm, i to prawda,ze jeszcze nie można dokładnie rozpoznać plci, super,ze zdrowiutki :tak:

Elmo cieszę się że wszystko dobrze z maleństwem :tak: nie mogło być inaczej! a kiedy kolejna wizyta? wtedy już jest duża szansa że poznasz płeć i będziesz spokojniejsza ;-) dzidziuś na zdjęciu cudny, też takiego chcę :-)

Dzieki dziewczyny, jesteście fajne.
Kamien spadl mi dzis z serca.

Maran Ty dobra duszo moja, dzieki za wsparcie, buziaki.
Daria niedlugo Ty bedziesz podgladac swojego bobasa :tak:
Krystianmartin tak bardzo bym chciala zebys i Ty mogla sie cieszyc takim zdjeciem swojego babla. Zycze Ci tego z calego serca!
Lukaa Roszpunka fajnie ze wrocilyscie :tak:
Antosia Elle nie obijac sie tam tylko podwijac rekawy i dzialac i niech te owulki beda u was szybciutko!!!
Matik oby ten cykl staran byl Twoim ostatnim!!!
Ewelin wspolczuje Ci tych mdlosci i lacze sie z Toba w bolu bo u mnie tez niestety wrocily. Jest mi tak niedobrze ze mam dosyc. Po prostu mam dosyc. Naszczescie dobre wiesci od lekarza wiec na duchu lzej. Widzisz ten "wyrostek" na fotce, ten ponizej nozek? Fiurgał mi przed oczami we wszystkich pozycjach ale lekarz tyle razy powtorzyl ze u dziewczynek i chlopcow na tym etapie wyglada to tak samo ze nie smiem robic sobie nadziei...

Padam dzis, glowa boli, ide spac.
Do jutra laseczki.

Polisia
co tam u Ciebie???

Heloł :-D

Witam nowe koleżanki !!! Fajnie że jest Nas co raz więcej !!!;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Antosia...dobre podejście !!! Na zakończenie wakacji zobaczysz II !!!:tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

krystianmartin wiesz że &&& się kumulują i na koniec wychodzą II !!!:tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo kochana wiedziałam że wszystko będzie dobrze !!! Zdjęcie cudne !!!:tak:

Może jutro będę mieć więcej czasu to wpadnę do Was z kawką !!!
Dobrej nocy !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Elmo ta wizyta była dla Ciebie stresująca wiec mdłości się nasiliły. Bardzo się cieszę że maleństwo zdrow bo to najważniejsze. Odpoczywaj i wreszcie odetchnij. Buziaczki dla dzielnej mamusi:-D;-)

Elmo jeszcze raz przejrzałam zdjęcia synka z ok 12tyg ciąży i też ma tak ułożony wyrostek więc bądź dobrej myśli bo ja jestem niemal pewna że nosisz pod sercem synka :tak:

reklama
Do góry