reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elle ja przed staraniami tylko sylk a po tampon z limonką ale o ph 3. Wiem dziewczyny pisały żeby zrobić roztwór o ph 2 ale ja stwierdziłam że jesli mi taki nie pomoże to zrobię poźniej taki o ph-2. A na koniec stwierdziłam że zostawiam taki do rana. jak widac udało mi sie zajśc w ciążę a z jakim wynikiem -dowiemy się niedługo i zobaczymy czy ta taktyka jest dobra. Melody ta od metody O+12 uzywała sylku bo podobno dla niej byl najlepszy dlatego ja stawiłam na niego.

reklama
Witam dziewczynki. :-)

Polisia, cieszę sie, że zajrzałaś. Może chociaż dla Ciebie lipiec będzie łaskawy i podniesiesz statystyki.
Araki, mój m. kompletnie nie będzie chciał współpracować, bo stwierdził, że powinniśmy się zdać na los. No cóż, on niech się zdaje. ;-)
Daria, ale te Twoje dzieci są do siebie podobne.
Krystianmartin, nie mam porównania z innymi wykresami Twoimi, ale ten obecny wygląda bardzo obiecująco.

Daria fajne fotki. Moja Zuza ma tą samą sukienke co Nadia :-)
Araki za Ciebie rowniez trzymam kciuki!!! No taki wspolpracujacy maz to skarb ;-) Moj wspolpracowal ale powiem Ci ze gdyby nie udalo sie za pierwszym razem to obawiam sie ze nie byloby tak kolorowo, mial juz dosyc.

maz mowi ze produkuje takie same dzieci :-D ale tylko z wygladu;d

elmo fajna ta sukienka ale material masakra caly czas sie gniecie;/ i wyglada jak by nie bylo prasowane;/

Elmo ja się boję mówić o przeczuciach, może kiedyś wam opowiem, jak będę już wiedziała co się sprawdziło.
Wczoraj wieczorem znowu były jazdy, od 17 nic nie jadłam tylko popijałam colę odgazowaną co jakiś czas. I koło 21 dziewczyny poczułam się rewelacyjnie! Normalnie jakbym nie była w ciąży, taka energia we mie wstąpiła, że prawie fruwałam po domu. Ale na dłuższą metę cola to nie rozwiązanie.
Mojej siostry córeczka miała 0,51 mm w 6t. Ale jak wiemy tu liczy się czas kiedy była owulacja.
Elle, ewelin i inne Dziewczyny, napiszcie jak to było u was. Sięgnijcie do kart ciąży. Ja nie mam pierwszego usg mojej Córki.

witam z rana
Elmo nie chodziło mi w żadnym razie o antykocnepcję wiem że się zachodzi przed bo sama tak zachodziłam wcześniej :-)
po prostu źle ujęłam pytanie
i tak mi dziś rano tempka znowu trochę opadła ? o co chodzi? czuje wzrost progesteronu bo piersi od razu mam wrażliwe standard . Ja użyłam tylko sylk 1 dziennie pod wieczór ph cały czas pokazuje 4/ 4,5
nic więcej
co do mężów to mój już ma dosyć tej diety minęło 3 m=ce więc mu się nie dziwię , wczoraj powiedział że robi zosię
i wiem że to już ostatki sił bo też się pewnie denerwuje dlaczego jeszcze nic , to tak jakoś działa destrukcyjnie na naszych panów ale i na nas także

Dzięki wszystkim za odp.
Daria fajne twoje dzieciaczki a legoland to super wrażenia dla nich :) zrobiła sobie Nadia prawo jazdy ;)

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie czyli masz przeczucie ze to chlopczyk, super :-), zazdroszcze :-(
Matik wiem wiem to byl zart ;-) No ciekawe co to za spadek u Ciebie, czyzby jednak owu dopiero w trakcie?

reklama
znalazłam na szczęście zaciążone na ovufrend te takie wykresy ale dlaczego ?
zapomniałam wam napisać pamiętacie w czwartek pokazał mi na teście owu słabo ale wpiątek było słabiej a w sobotę zero cała sobotę bo robiłam co chwila testy ale w niedzielę też się pokazała kreska i też nie mega mocna ale jest więc nie wiem co tu sądzić , szyjka już nie jest wysoko ani miękka wczoraj cały dzień czułam co ok 1,5 godz skurcze szyjki co to może być
śluz rozciągliwy był w sobotę wieczorem i rano w niedzielę , teraz szyjka mega twarda

Do góry