reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a co do mojej tempki to czy mogłam ją aż tak zakłócić przez późne pójście spać 3 godz i 1 drink nie mocny ale poszliśmy z mężem na spacerek i mężulek zaprosił na drinka owocowego przy plaży :-) dawno nie piłam ...

reklama
hello. Boże co za upał. Niby z dworu się wchodzi do domu to chłodem bije ale jak się dłużej posiedzi to już się tego chłodu nie czuje. Chyba na przyszłe wakacje to muszę wentylator sobie sprawić.
Elmo wakacje super byliśmy w Zakopanem z M i dziećmi a wcześniej na działce u moich rodziców wypoczywałam. Teraz jestem całe dnie sama bo M zasuwa od rana i nawet w nocy po tym swoim urlopie. Taka cena za kilka dni urlopu z rodziną. Musiałam dziś te moje dzieciaki na miasto ciągnąć bo nie miałam ich z kim zostawić. Mały tak się umordował w ten upał, że od razu padł po tej wyprawie:tak: A Ty już masz 11 tydzien za sobą. Szok. Trzymam kciuki za usg. Nie może być inaczej. Facecik będzie.

Krystianmartin uda się uda i Tobie. &&&&&&&

Co do wagi to ja z Kubą 8 kg a z Adasiem 16 kg. Szybko ze mnie zeszło. Teraz waże jeszcze mniej niż przed ciążą, bo mały swoje waży a jak nie mały to Z Kubą coś robię i czasem nie mam kiedy zjeść. Właśnie teraz też muszę lecieć bo mnie Kubik pogania.

Buziaki.

No tak myślałam dziewczyny, że Wam ciężko w te upały ale jakoś sobie dajecie radę:-) Elmo ja oczywiście też czekam na zdjęcie nuba. Chociaż się nie znam ale chętnie zobaczę:tak:
Ja nie pamiętam ile przytyłam w ciąży może ok. 13 kg, ale nie ograniczałam się w jedzeniu, jadłam co chciałam, bo kiedy można sobie pozwolić jak nie w ciąży? Nie mam na myśli bezmyślnego objadania się ale nie odmawiałam sobie.Po porodzie nawet nie wiem kiedy i zeszło ze mnie wszystko.
Dziewczyny czy ja nie mam za niskiej temperatury na dziewczynkę w tym cyklu?:szok:

elmo jak czytam Ciebie i twoje odczucia to jakbym to sama pisała. O 17 bede trzymam kciuki za synka, a imie juz masz wybrane? Bo Ja niby zapeszać nie chcę i nie chce wymyślać żeby sie nie nastawiać ale mimo woli juz w głowie myśle jakie mi sie podobają imiona dla dziewczynki.

A co do pasów to ja stosowłam ale takie majtki obciskajace. A w necie czytałam że Alba opowiadała ze taki pas pomógł jej brzuchowi szybko wrócić do formy, więc myślę że to nie jest przestarzałe.

nie że przestarzałe tylko wiadomo dziś badania mówią tak a za 10 lat okazuje się że jednak mieli słaby sprzęt i wychodzą teraz inne :tak: i moje dziewczyny twierdzą że jakieś problemy z tego tytułu niby wynikły dziewczynom , nie wiem bo już nigdy się nie wczytywałam a internet nie był tak bogaty w informacje jak to ma miejsce teraz :-)
niebieskie oczy jak znajdę taki pas to wkleję link
co do moich tempek to chyba nie powinnam tak się tym przejmować jeżeli mam ph odpowiednie prawda? zresztą nawet jak będzie synek to będę szczęśliwa tylko ważne żeby było 1 :-) no z wyjątkiem parki lub 2 razy dziewczynki :-)

wklejam wczorajszy test i dzisiejszy P7290361.jpg

ciekawe dlaczego w czwartek było więcej później nic i znowu jest ale jaja ale raczej nie że dwa jajeczka zostały wypuszczone?
a jeżeli chodzi o to gdzie są plemniki to pytałam w takim sensie że jeżeli szyjka jest zamknięta to pewnie marne szanse prawda? dopiero jak jest otwarta to mają jak się dostać do wnętra prawda? dlatego nie wydaje mi się to takie śmieszne ale dla mnie istotne i zapewne dla dziewczyn które się starają również :-)

Załączniki

• P7290361.jpg
    P7290361.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
nie uraził mnie choć nie wiem jak poczuły by się inne dziewczyny w temacie głupie pytania głupie odpowiedzi;-),
zdaję sobie sprawę że zaciążonym jest do śmiechu ale nam starającym się nie- tylko tyle. Myślę że nie ma co się rozwlekać na ten temat szkoda czasu idę robić obiad dziś kalmary, białkowe więc można ;-)

Do góry