reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Coś straszne pustki na forum.................
W takim razie witam się i życzę udanej niedzieli :-)
I też zmykam kończyć obiadek :blink:

Co do łóżka to najmniejszy po złozeniu będzie fotel rozkładany, amerykanka albo sofka która po złożeniu jest takim podwójnym fotelem. Tapczaniki zwykle zabierają sporo miejsca. Ja też dużo z tym kombinowałam swego czasu bo moje dziecko ma maciupki pokoik, ponad 6 metrów.

i w końcu co wykombinowałaś ????

ja chyba zdecyduję jednak na ten tapczanik ( taki jak ten z IKEI), ale zamówiłam sobie u teścia, który zajmuje sie stolarką bo od razu zrobi mi niedużą komode na ubranka i krzesełko do małego dziecięcego biurka :tak::-D to czerwone mi się podoba, ale już troszke za późno, trzeba było o takim myśleć jakieś 1,5 roku temu i tyle ......, a to niebieskie fajne a potem stwierdziłam,że też zabiera jednak dużo miejsca, więc pozostaje przy tradycyjnym tapczaniku .... ale dziękuję za wszystkie rady i sugestie ..... :tak::-D

rubi witaj i życze sukcesu II kreseczek :-p:-D

asus, a w weekend to chyba często takie pustki, ale juz jest poniedziałek i chyba nadrobimy zaległości .... :tak::-D

Medio, Sylwia, Ewcia, Anka i .... cała reszta.... życze miłego i słonecznego dzionka .....

Jarzębinko fajnie są takie zakupy na nowe mieszkanko. A dużo rzeczy musicie jeszcze kupić?

Ale dziś pogoda, nic tylko w domciu siedzieć. U nas silny wiatr.
Miłego dnia.

Witam :-)
ja już dziś po wizycie na Kopernika 15 u diabetologów - kolejna wizyta za 4 tygodnie 17 listopada .
Teraz będę się pakować do szpitala :-( i od jutra mój adres zamieszkania to Kraków ul .Kopernika 23 II piętro - mam nadzieję że nie na długo
Dziewczyny od wczoraj płaczą :-(
Eh cóż robić

Jarzębinko fajnie są takie zakupy na nowe mieszkanko. A dużo rzeczy musicie jeszcze kupić?

jeżeli chodzi o meble, to praktycznie całość tzn i sypialnię ( łóżko, komoda, szafa) i mebelki do dużego pokoju i pokoik małego :szok: , jedynie kuchnie mamy kompletnie urządzoną :tak: jak mieszkaliśmy na wynajętym, to było mieszkanko z wyposażeniem, i mamy tylko jakieś nieduże regaliki więc zaczynamy od początku ..... bez mebli a z dlugami :-D ......

Teraz będę się pakować do szpitala :-( i od jutra mój adres zamieszkania to Kraków ul .Kopernika 23 II piętro - Dziewczyny od wczoraj płaczą :-( Eh cóż robić

no właśnie, cóż zrobić :szok: zaciskam kciuki aby Cie długo nie trzymali, szybciutko wypisali do domku.... :tak:

Sylwia75 a jak Twoje chłopaki mają ze sobą dobry kontakt, nie kłócą się ze sobą?
OJ Kochana kłócą.. a jak;-).. choc teraz to juz mniej..jak dawniej ale jak juz do tego dojdzie to sie zaraz godza.. i fajnie to wyglada bo jeden idzie do drugiego i mu mowi np." wiesz przepaszam Cie nie powinienem...":-);-)no i daja sobie reke na zgode...Ale jak byli mlodsi to sie tez bili..szczegolnie młodszy bil starszego:-).ale ja wkraczalam do akcji heehehhe;-)... Pewnie sie zastanawiasz jak bedzie u Ciebie...ale to juz wieksza roznica i mysle ze Krzys bedzie raczej takim przewodnikiem dla Karolka w swiecie doroslych;-):-) Bedzie dobrze:tak:...

Jarzebinko... dobry wybór !!:-) i jeszcze bedzie taniej jak tesc zrobi;-) Powiem Ci ze mi tez sie podobal ten zestaw z tym baldachimem ..taki męski byl heehhe napewno by sie maly cieszyl..ale jak sama piszesz to nie na dlugo.. Kacperek rosnie i (wiem to od siebie) ze zaraz bedzie ze ma to takie dziecinne:-D...a nie dorosle hihihih..;-) To masz teraz na glowie zakupy hehehe... ja dzis jezdzilam za materacem do lozka do sypialni i za lozkiem .. bo te co sie nam podoba łóżko akurat jest promocja... ale kurcze cene materaca to mnie zwalila z nóg :szok: noo ale co sie nie robi dla wygody;-).. My niby mieszkamy juz rok u siebie ..ale w sypialni mielismy stare łóżko.. bo bylo wygodne ..a ja wolalam kupic sobie wypoczynek jak łóżko.. bo to nie byla priorytetowa sprawa;-)..wiec teraz nadszedl czas i na łóżko:-) Ale sie rozpisalam hehehhehe:-D:-D
Jarzebinka... ale wiesz jak mówią ... nowe łóżko..nowe DZIECKO.!!! moze to sprawdzimy heheh ...;-)
Asus..Glowa do gory!!! musisz byc dzielna!!!! trzymam kciuki .. wracaj szybko z wiesciami;-)
Witam nowe dziewczynki-forumowiczki i życze upragnionych II kreseczek!!!:-);-)

Pozdrawiam ..milego popoludnia:)))))
PS. Ania..Ewcia..Beatka..Dorotka.. i reszta dziewczynek Buziaki:))))

Sylwia to fakt u mnie bedzi ewiększa róznica,zobaczymy jakto wyjdzie w "praniu" jak narazie Krzys bardzo się cieszy.
Asus trzymaj się Kotku i daj znać co i jak.

Dziękuję za wsparcie i żegnam się już dziś bo jutro raniutko jadę i nie będę mieć czasu zajrzeć . Mam nadzieję że długo TAM nie będę i wszystkie badania wyjdą dobrze .
Trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia :tak:

reklama
Cześć

Jarzębinko nie przejmuj się brakiem mebli, z czasem sobie kupicie. Najważniejsze że macie mieszkanko, dostanie kredytu mieszkaniowego graniczy z cudem......;-)

Medio, asus, Sylwia, Indygo i wszystkie pozostałe pozdrawiam.

A u nas szalony tydzień sie skończył i rozpoczał nowy.....;-)
S i ja jesteśmy chorzy- S ma zap. oskrzeli a ja krtani. W sobotę robiliśmy urodziny Oskara a wczoraj byliśmy na chrzcinach, jutro jedziemy do siostry S a w środę mam 29 godzinę jazdy.

Miłego wieczorku

Do góry