reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik, jak była owu to super, idealnie się wstrzeliliście. Tylko nie spoczywaj na laurach, jakby się okazało, że jednak będzie 11dc ;-)

A ja wszędzie bociany widzę - przedwczoraj śniły mi się dosłownie stadami, wczoraj dziewczyny z pracy krzyczą do mnie, że nad naszym budynkiem dwa latają, teraz wyszłam do sklepu i osobiście jednego widziałam. Jak w tym cyklu mi nic nie przyniosą to zacznę w nie kamieniami rzucać, taką mi nadzieję robią ;-)

reklama
Mamakaja, nie znałam wtedy planowania płci, więc przypadek. Ale jak zachodziłam w ciążę z córką jadłam zdecydowanie więcej nabiału niż z synem. :tak:

test owu wysechł i jest taki sam jak wczorajszy
nie spoczywam na laurach :-D bo śmiem twierdzić że my po prostu nie możemy nie wiedzieć czemu więc nadal czekam do 11 i sprawdzam cóż mi pozostało innego? nic :no: ja w zasadzie jak byłam z chłopcami to nie paliłam a bliźniaki wyszły, później zaczęłam niestety

Hej. Wpadłam zobaczyć jak idzie z zaciążanniem. Gratuluję Nowym Mamom i trzymam kciuki za kolejne.

Czekam na pierwsze usg... tutaj w uk jest dopiero 12-14tydzień. Już nie mogę się doczekać takiego zdjęcia jak ma Ewelin. Martwię się bo w zasadzie to teraz dobrze się czuję... byle było zdrowe

Ewelin i Elmo jesteśmy na podobnym etapie :)

Pozdrawiam :)

Dziewczyny może miała tak któraś z Was... bo nie wiem co myśleć. boli mnie brzuch jak na @ i przed chwilą po załatwieniu miałam na papierze śluz zabarwiony na różowo i nitki krwi :shocked2: nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim czymś przed @, wiecie co to może być?

Elle, koleżanka ze styczniówek miała plamienia w czasie spodziewanej @ i okazało się, że jednak jest w ciąży.

Elle albo jest to plamienie w czasie spodziewanej @ kiedy jesteś w ciąży...albo przepowiednia @. Albo się zadrapałaś ???
Ja ostatni cykl miałam właśnie śluz różowy i nitki żywej krwi...a rano mnie zalało.
Mam nadzieję że u Ciebie oznacza to ciążę !!!!!!!! Naprawdę trzymam mooooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamakaja &&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl...zakończy się II...wierzę w to mocno !!!

Ostatnia edycja:
dziękuje dziewczyny za odpowiedź :tak: no nic zobaczymy jutro czy tempka pójdzie w górę... czy w dół i mnie zaleje :-)

reklama
Do góry