reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik, jak była owu to super, idealnie się wstrzeliliście. Tylko nie spoczywaj na laurach, jakby się okazało, że jednak będzie 11dc ;-)

A ja wszędzie bociany widzę - przedwczoraj śniły mi się dosłownie stadami, wczoraj dziewczyny z pracy krzyczą do mnie, że nad naszym budynkiem dwa latają, teraz wyszłam do sklepu i osobiście jednego widziałam. Jak w tym cyklu mi nic nie przyniosą to zacznę w nie kamieniami rzucać, taką mi nadzieję robią ;-)

reklama
Mamakaja, nie znałam wtedy planowania płci, więc przypadek. Ale jak zachodziłam w ciążę z córką jadłam zdecydowanie więcej nabiału niż z synem. :tak:

test owu wysechł i jest taki sam jak wczorajszy
nie spoczywam na laurach :-D bo śmiem twierdzić że my po prostu nie możemy nie wiedzieć czemu więc nadal czekam do 11 i sprawdzam cóż mi pozostało innego? nic :no: ja w zasadzie jak byłam z chłopcami to nie paliłam a bliźniaki wyszły, później zaczęłam niestety

Hej. Wpadłam zobaczyć jak idzie z zaciążanniem. Gratuluję Nowym Mamom i trzymam kciuki za kolejne.

Czekam na pierwsze usg... tutaj w uk jest dopiero 12-14tydzień. Już nie mogę się doczekać takiego zdjęcia jak ma Ewelin. Martwię się bo w zasadzie to teraz dobrze się czuję... byle było zdrowe

Ewelin i Elmo jesteśmy na podobnym etapie :)

Pozdrawiam :)

Dziewczyny może miała tak któraś z Was... bo nie wiem co myśleć. boli mnie brzuch jak na @ i przed chwilą po załatwieniu miałam na papierze śluz zabarwiony na różowo i nitki krwi :shocked2: nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim czymś przed @, wiecie co to może być?

Elle, koleżanka ze styczniówek miała plamienia w czasie spodziewanej @ i okazało się, że jednak jest w ciąży.

Elle albo jest to plamienie w czasie spodziewanej @ kiedy jesteś w ciąży...albo przepowiednia @. Albo się zadrapałaś ???
Ja ostatni cykl miałam właśnie śluz różowy i nitki żywej krwi...a rano mnie zalało.
Mam nadzieję że u Ciebie oznacza to ciążę !!!!!!!! Naprawdę trzymam mooooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamakaja &&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl...zakończy się II...wierzę w to mocno !!!

Ostatnia edycja:
dziękuje dziewczyny za odpowiedź :tak: no nic zobaczymy jutro czy tempka pójdzie w górę... czy w dół i mnie zaleje :-)

reklama
Do góry