reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane jesteście, dziękuje za wsparcie ;-) ale ja czuję się jak przed @ więc szanse małe mimo wszystko dziękuje bo bez Waszego wsparcia to już pewnie płakałabym w poduszkę ;-)
Dorcia ja wierzę że u Ciebie ten cykl jest tym szczęśliwym, zobaczysz :-)

reklama
elle piękna temperatura stała , jak na ten moment nic się nie zmniejszyła więc to raczej nie @ a kiedy test?
ja zrobiłam teraz 3 test owu:) i jest słabsza kreska czyli takie dziwne testy że takie słabe krechy ? kurka bo inaczej to by tylko ciemniało prawda?
przed okresem robiłam ten test to pokazał 0 więc coś wyczuł na 100% tylko czy na pewno to owu? ciekawe
śluz mleczny ale na 1cm rozciągliwy te wcześniejsze takie nie były, ale w zeszłym cyklu to w ogóle nie widziałam takiego rozciągliwego jak np. miałam 2 m-ce temu, ph wygląda jakby 4,5

Matik na razie tempka stała ale jutro rano będzie spadek i pewnie @ czuję to :tak: jeśli chodzi o testy to u mnie było podobnie jak u Ciebie że po mocnych kreskach były bledsze to oznacza spadek LH więc wszystko ok. a możesz wkleić zdjęcia testów które uznałaś za pozytywne? owulacja jak najbardziej może tak wcześnie wystąpić. widzisz mi się przesunęła z 19 dc na 12dc więc u Ciebie też mogła się przesunąć. jeśli jutro tempka skoczy to owulacja dzisiaj lub jutro. a oprócz śluzu czujesz jakieś bóle owulacyjne, jajników? działacie jeszcze dzisiaj? ph super ;-)

wkleję wkleję bóle były wczoraj dziś już nie

są słabe ale jest różnica i na zdjęciu to jeszcze słabiej widać ten mój aparat nie jest za dokładny niestety 1 zdjęcie to na dole wczorajszy a wyżej dzisiejszy porannyZobacz załącznik 574157
zdjęcie 2 ta sama kolejność plus 2 kolejne dzisiejsze z czego ten ostatni już naj jaśniejszyZobacz załącznik 574158
ten ostatni to zrobiłam już tak jak trzeba w pojemniku i 8sek bo te wcześniejsze to prosto na test :( więc może dlatego jaśniej wyszły
w zasadzie gdyby nie ta niska tempka i wczorajsze bóle to bym tych testów jeszcze nie robiła

Ostatnia edycja:
Witam z rana.

Elle no i jak tam?
Matik nie widze tych Twoich testów.

Ja bylam na badaniach a teraz zamierzam sie obijac :D
Milego dnia!

Hej
Elle czekam z niecierpliwością i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik
ja niestety nie mogę zobaczyć Twoich testów. Mimo wszystko też bardzi Ci kibibuję i mocn trzymam kciukasy.
Elmo nawiązując do dziwnych ciążowych snów to ja też takie miałam, więc to chyba norma, u mnie dzisiaj dziwnie ciaso i napuchnięte w środku, nawet term ciężko wchodził, objawy już mam @, nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy... Zamówiłam testy i chyba zrobię jak wrócę czyli za 6 dni. To będzie 10dpo. Zobaczymy he he. Nie będę czrować, ze wytrzymam z testowaniem bo byłabym hipokrytką.

reklama
hej dziewczyny
A ja od rana w pracy, beznadziejnie, właśnie zaczyna mnie mdlić.
witaj Trusia, fajnie że sie odezwałaś, a więc czekamy i na twoje zdjęcie z usg. A co znaczy że martwisz się że dobrze się czujesz?
macy ta twoja teściowa to tez niezła aparatka, mogłaby takie teksty zachować dla siebie nawet jak tak myśli. Ludzie jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają o kimś innym-olewamy ich.:tak:

elmo a jak twoje samopoczucie, a brzuszek rośnie już ?fajnie w domku jesteś, a ja do 16 o bosze nie chce mi się.
niebieskie oczy a u Ciebie jak samopoczucie.
Mnie wczoraj znowu odrzuciło od kabanosów, sera pleśniowego i chipsów, mąż wsuwał a ja miałam odruchy wymiotne. wogóle nie wien jak u was ale u mnie mdłości są większe wieczorem

elle, dorcia czekam na testowanie a @ niech zmyka na drzewo.
matik działaj i pamietaj o niskim Ph do owulki, ja tez nie widzę ząłaczników
krystian spokój i jeszcze raz spokój może nas uratowac. Wiem ze łatwo się mówi ale sama wiesz że psychika sporo może pomóc więc jak to w filmie "bad boys" było powtarzaj ussa ussa (chyba tak to mówili). Będzie dobrze. Oczywiście mocno mocno trzymam kciuki

Do góry