reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niebieskie oczy dobrze wiedzieć że ananas swiezy i niedojrzały ma takie właściwości, spróbuje z puszki.
Dorcia hejka, miłego odpoczynku nad rzeką.

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Byłam wczoraj na szybkim usg i moja dziewczynka jest potwierdzona:) Choć to 18 tydzień kupiłam już wczoraj śliczną zieloną małą sukieneczke :-) No i będzie Zoja. Pozdrawiam

Matik mi też to wygląda na spadek przed owulacją więc ja bym działała i pilnowała ph :tak:
Dorcia widzę że tempka nam się podobnie utrzymuje na tym samym poziomie ale u Ciebie na pewno jeszcze są szanse więc trzymam &&&&&&&&&&&&
Milena gratuluję :tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.

Matik, co to znaczy, że miała brzuch napięty? Przecież sukienke pod biustem miała odciętą, więc jak to się miało układać? Co do tempki - bardzo spadła. Może rzeczywiście owu? Ty masz cykle regularne czy różnie bywa?
Daria, dziecko przecież nie jest maleńkie, więc wypaść z macicy nie może. Urodziłaś dwoje dzieci, więc i mieśnie i skóra już są rozciągnięte. Masaże moja położna też polecała.
Ewelin, ludzi olej. Odnoszę wrażenie, że trzecie dziecko dla niektórych to patologia. Ja chyba nic nikomu nie powiem do co najmniej połowy ciąży. :-p Chociaż mój mąż od razu ze swoimi rodzicami będzie chciał się nowiną podzielić. A jak będzie wiedziała teściowa, to wtedy już wszyscy. Najbardziej mnie wkurza włażenie z buciorami w czyjeś życie. Ja od teściowej własnie po urodzeniu córki usłyszałam - więcej wnuków nie chcę. A ciepło u nas jest i będzie - taki klimat w IT. ;-)
Elmo, ja miałam takie rąbnięte sny dotyczące usg, że sama siebie sie bałam. :-) Mnie prześwietlali kosmici. I wyszło, że dziewczynka. :-D
Antosiu, przykro mi. Tak ładnie wykres wyglądał. Nie poddawaj się. Ciąża przecież możliwa, jak już masz dwóch smyków!
Milena, to wspaniale!

macy nie wiem dajmy spokój z tą księżniczką jest tak jak mówisz jedne mają tak inne inaczej :tak:
zazwyczaj cykle mam regularne 28dni i ostatni owu 11dc bywała potwierdzona testami i tempką więc się dziś zdziwiłam
ale dziś kolejny test owulacyjny(20ml czułość ) jest już słabszy czyli jednak . Więc z przypadku trafiliśmy w owu zobaczymy za 2 tyg rezultat a no i jeszcze zobaczymy jaka tempka jutro czy rośnie czy jeszcze coś innego szok . żadnych chyba nowych stresów nie miałam więc nie miało co zakłócić no chyba że byłam wczoraj i przed wczoraj rano na basenie co mi się wcześniej nie zdarzało hmmmmm

macy polozna mowi ona nawet nie zaczela przec a dziecko samo wyszlo bo szyjka i wszystko bylo tak rozciagniete bo ta kobieta widocznie za duzo pompowala i jej tam wszystko uszkodzilo mowi ze powinna to robic z umiarem ale mowi napewno miala szybki porod ale pozniej tylko pelno komplikacji ;/ ale chyba zdecyduje sie na masaz :) boje sie tego balonika;p

Hej dziewczyny:-)
Właśnie zjadłam obiad więc mam chwilę poczytać nowości:-D
Kurcze Antosiu tak mi przykro, wredna jest ta @. to teraz w sierpniu startujesz?
Elle Dorcia u Was nadal jest nadzieja oby się udało:-)
Widziałam, że pisałyście jak papierosy działają na płeć dziecka.Mogę tylko napisać, że teściowej mama ma 4 córki i całe życie pali ale mentolowe:-D
Mojego teścia mama ma 5 córek i syna(mojego teścia) ale nigdy nie paliła.
Więc nie wiem jak papierosy się mają do płci w tych przypadkach:-D
Milena gratuluję:-) Czy Ty też stosowałaś te wszystkie suplementy i lubrykanty?
Dorcia bocianów wypatruj :-) Miłego dnia i odpoczynku;-)

Ostatnia edycja:
Daria, może sobie rozciągnęła mięśnie pochwy, ale przecież szyjki nie mogła.
Matik, to tylko czekać na efekty. Basen zaburzyć nie powinien.

jak dla mnie fajki i ich wpływ na płeć to bujda. ja paliłam prawie 15 lat.Mąz tez bardzo długo I mamy dwóch chłopców.
millena ja również gratuluję,cudownie

reklama
Ja też co do papierosów nie mam wątpliwości że to bujda.Napisałąm o tym bo widziałam, że wczoraj dziewczyny o tym pisały.
Macy Ty masz chłopca i dziewczynkę prawda? Czy stosowałaś inną dietę przy planowaniu synka i córeczki czy tak po prostu się udało, że masz parkę?

Do góry