reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin mdłości...a kysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elle jak tam ????????????????????????????????

Ja niestety plamię mocno na różowo !!!!!!!!!!!! Do wieczora @ się rozkręci !!!
Więc trzymajcie kciuki równie mocno za następny cykl !!! Dla mnie już ostatni sierpniowy cykl staranek !!!

Miłego piąteczku kochane !!!

reklama
Krystianmartin, ale pięknie to wygląda. Napuchnięta mówisz? Ciekawa jestem, co z tego będzie. Może ten bocian nadprogramowy Araki był dla Ciebie? Trzymam &&& i nie puszczam!
Dorcia, to za sierpień!
Ewelin, ja takich tekstów już się trochę nasłuchałam w jej wykonaniu, więc spływa to po mnie jak po kaczce. ;-) Dobrze, że od sera pleśniowego odrzuca, bo w ciąży nie powinno się go jeść.

Dziękuję Kochane za kciuki ale jednak nici z tego cyklu... test ciążowy negatywny, tempka raczej spadła ( wstawałam w nocy i raczej nie jest miarodajna) i czekam na @ mimo że plamienia wczoraj wieczorem ustały. szkoda ale sierpień przede mną ;-)
Dorcia Antosia do dzieła :-)
a za resztę staraczek żeby szybko ujrzały II jeszcze w lipcu :tak:
Matik nie widzę niestety zdjęć :-(

Elle, Dorcia, życzę Wam owocnego sierpnia!
Krystianmartin, ćwicz silną wolę ;-) &&&&&& żeby na teście były II !!!
Zobaczymy co tam u mnie będzie... dziś od rana pobolewa mnie brzuch owulacyjnie, ciekawe, w ostatnim cyklu zaczął boleć dwa dni przed owu, a ja owu oczekuję dopiero za 4 dni... no ale działamy więc tak czy siak nie przegapimy momentu :-D

Antosia, przy okazji szperania w necie znalazłam coś takiego:
"13. W wieku 30 lat mam stale 9 albo 10 dni wyższej temperatury. Czy może to być przyczyną niepłodności?

Tak. Skrócenie fazy wyższych temperatur świadczy o niedomodze ciałka żółtego. Nawet gdy dojdzie do poczęcia, to mogą być problemy z zagnieżdżeniem się zarodka w macicy. Należy wyleczyć ewentualne stany zapalne i zastanowić się nad innymi możliwymi przyczynami. Warto też zastosować preparat Castagnus (dostępny w aptece bez recepty)."

Czyli że niby castagnus korzystnie wpływa na długość FL...

Do mnie też zawitała @ i zdycham. Krzyż mnie boli niemiłosiernie. Duchota taka, że samo mruganie powiekami męczy, a gdzie do wieczora...

P7250323.jpgP7250346.jpgP7250344.jpg

Załączniki

• P7250323.jpg
    P7250323.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 41
  • P7250346.jpg
    P7250346.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 41
  • P7250344.jpg
    P7250344.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 40
tak jak pisałam wcześniej na zdjęciach to prawie w ogóle nie widać :( ale normalnie jest róznica więc nie wiem jak to traktować bo widzicie tempka jest

opis do zdjęć

są słabe ale jest różnica i na zdjęciu to jeszcze słabiej widać ten mój aparat nie jest za dokładny niestety 1 zdjęcie to na dole wczorajszy a wyżej dzisiejszy poranny
zdjęcie 2 ta sama kolejność plus 2 kolejne dzisiejsze z czego ten ostatni już naj jaśniejszy
ten ostatni to zrobiłam już tak jak trzeba w pojemniku i 8sek bo te wcześniejsze to prosto na test :(
więc może dlatego jaśniej wyszły
w zasadzie gdyby nie ta niska tempka i wczorajsze bóle to bym tych testów jeszcze nie robiła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry