krystian ja nie pomoge w kwesti takowego bolu ale mnie np na 3 dzien po owu ciagnął brzuch(dość mocno), bylo to dziwne ale teraz wiadomo jaka byla przyczyna-także u ciebie może to byc dobry znak. Ale najważniejsze ze wykres elegancki, owu na 100% była. podział na niże i wyższe temperatury też wyraźnie zaznaczony. Trzymam kciuki za ten cykl.
Antosia , elle , Dorcia jak tam u was?
matik za zbliżajaca sie owulkę,
maran witam,fajnie cię czytać:-) ja tez po porodach brzuchal miałam spory i dodatkowe kilogramy tez nie zniknęły od razu , także uważam ze ona i tak ślicznie po porodzie wygląda, ja tez tak bym chciała.
elmo, macy faktycznie mam dobrego lekarza, sama zdziwiłam sie takim kompletem badań. macy korzystaj z tego ze tak ciepło u was bo u mnie chłodno, dzisiaj trochę lepiej ale pochmurno.pozdrawiam
elmo i bardzo dobre nastawienie przyjęłaś, zresztą nie sądzę abyś później musiała je zmieniać. ja tez myślę o tym jak by było cudownie jakby córcia w brzuszku była (w końcu teraz właśnie o tym można pomarzyć). I tak już nic nie zmienimy nawet zamartwianiem się. Ty juz niedługo bedziesz mieć genetyczne, nie dziwę się że jesteś podekscytowana, dokladnie za 7 dni.
A u mnie już powoli głuchy telefon sprzedał wiadomość że jestem w ciązy i zaczeło się. jedni : no jakos to bedzie, drudzy o boże zwariowała, inni jakos i to sie wychowa, no to teraz dziewczynka. (jejku gdyby można było dopiero po porodzie bym komukolwiek powiedziała)
niebieskie oczy mi tez lekarz od razy karty nie założył, dopiero na następnej wizycie.