reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elmo, u mnie mocz metny. mnie rowniez lekarz zlecil krew, mocz i gukoze. nie zalozyl jeszcze karty ciazy, na nastepnym spotkaniu. tak sobie mysle moze na kolor moczu maja wplyw witaminy ktore biore?
krystian.martin no zobaczymy za 2 tygodnie co cie tak ciagnelo yhy yhy.

reklama
Hej
Oczy niebieski sliczne suwaczki. A co do wczorajszego bólu to chyba jednak był nerwoból,
Elmo tempka w górę, detektor już wyznaczył owu. Ale nie mam żadnych przeczuć. Ja k wrócę to kupię test i zobaczę. wracamy 31, a test zrobię 3. Zresztą nie będę miała czasu bo 1 jedziemy do Koszalina.
Antosia, Dorcia, Elle co u Was. Czekam z niecierpliwością na wieści i cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
krystian ja nie pomoge w kwesti takowego bolu ale mnie np na 3 dzien po owu ciagnął brzuch(dość mocno), bylo to dziwne ale teraz wiadomo jaka byla przyczyna-także u ciebie może to byc dobry znak. Ale najważniejsze ze wykres elegancki, owu na 100% była. podział na niże i wyższe temperatury też wyraźnie zaznaczony. Trzymam kciuki za ten cykl.

Antosia , elle , Dorcia
jak tam u was?
matik za zbliżajaca sie owulkę,
maran witam,fajnie cię czytać:-) ja tez po porodach brzuchal miałam spory i dodatkowe kilogramy tez nie zniknęły od razu , także uważam ze ona i tak ślicznie po porodzie wygląda, ja tez tak bym chciała.

elmo, macy faktycznie mam dobrego lekarza, sama zdziwiłam sie takim kompletem badań. macy korzystaj z tego ze tak ciepło u was bo u mnie chłodno, dzisiaj trochę lepiej ale pochmurno.pozdrawiam
elmo i bardzo dobre nastawienie przyjęłaś, zresztą nie sądzę abyś później musiała je zmieniać. ja tez myślę o tym jak by było cudownie jakby córcia w brzuszku była (w końcu teraz właśnie o tym można pomarzyć). I tak już nic nie zmienimy nawet zamartwianiem się. Ty juz niedługo bedziesz mieć genetyczne, nie dziwę się że jesteś podekscytowana, dokladnie za 7 dni.

A u mnie już powoli głuchy telefon sprzedał wiadomość że jestem w ciązy i zaczeło się. jedni : no jakos to bedzie, drudzy o boże zwariowała, inni jakos i to sie wychowa, no to teraz dziewczynka. (jejku gdyby można było dopiero po porodzie bym komukolwiek powiedziała)
niebieskie oczy mi tez lekarz od razy karty nie założył, dopiero na następnej wizycie.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)
Ja wczoraj czułam się mega śpiąca i wykończona, a wieczorem dostałam plamienia. Dzisiaj miesiączka się rozkręciła na max. Moja faza lutealna skróciła się do 10 albo 11 dni.
Elle czy Castangus mi pomoże na wydłużenie FL? Bo czytałam że przy tak krótkiej, nie mam szansy na zagnieżdżenie zarodka:-(

dzien dobry wszystkim

ewelin u mnie bedze to samo dlatego nie chce nikomu mowic;/ najgorsze jest to ze jak pojade we wrzesniu do polkski to juz bedzie widac i pewnie sami sie domysla;/ ale co zrobic :)

powiedzcie mi uzywal ktos balonika epi no? ja chcialam przy colinie kupic ale polozna mi odroadzila bo miala jedna kobiete wlasnie co sobie tak rozciagla tym balonikiem ze dziecko jej poprostu wypadlo i po porodzie miala okrpne komplikacj bo ona mi to tlumaczylo ze dziecko musi stopniowo wychodzic i w srodku wszystko sie jakos tam to ksztaltuje a jej to dziecko normalnie wypadlo i cos jej tam w srodku sie stalo nie pamietam juz co ale ona mowi ze moze poprostu przesadzila za bardzo z rozciaganiem ale mowi masaz krocza jak najbardziej poleca :)
na necie czytalam to ludzie chwalili ten balonik .

Witajcie.

Krystianmartin wykres super. Pozostaje nam trzymac kciuki!
Antosia noszzzzzz co sie kurde dzieje? Ale szkoda :-( Kurde moze plemniki Twojego m nie lubia kwasnego srodowiska :/ faza lutealna mi tez wydaje sie ok. Trzymaj sie!
Daria ja nie znam tego balonika.
Ewelin tak to jest, ludzie najwiecej maja do powiedzenia w kwestii innych. Co to kogo obchodzi? I to sie wychowa - ale tekst. Powiem Ci ze mi sie juz dzis snilo to usg, oczywiscie najwazniejszym punktem bylo zobaczenie co ma miedzy nogami. I wiesz co widzialam? Takiego mutanta, taka mega krzyzowke chlopca i dziewczynki ze az sie wystraszylam i obudzilam :szok: oczywiscie zasnac z przejecia juz nie moglam, masakra jakas.
Maran pozdrawiam :-)

Zmykam korzystac z ladnej pogody, ide do kolezanki na ploteczki i pewnie na plac zabaw z mala, no chyba ze sie wczesniej pozabijaja z jej synem :tak:
Milego dnia!

reklama
Ewelin olej to co mówia inni. Najważniejsze żebyś Ty i Twój M cieszyli sie księzniczka. Ja jeżeli uda mi się to nikomu nie powiem, a dowiedzą się po porodzie. U mnie to nie problem bo rodzina 300 km ode mnie. Ale chyba nie muszę się tym martwić. A Ty kochana nie przejmuj się głupotą innych. Sciskam mocno

Do góry