reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Serdecznie Witam Wseyskich!

Ogromnie GRATULUJE fasolek i trzymam mocno kciuki za kolejne :-)

Jakis czas mnie nie bylo tzn. podczytuje Was i kibicuje caly czas :tak:
Meczy mnie tez 3 dziecko ale moj M cos stracil checi i zobaczymy jak to bedzie :crazy:

Mam do Was pytanie; Czy ktoras z Was probowala starac sie o corke tuz przed owu lub w owu ale pilnowac PH zeby bylo 4.5 chodzi mi o to ze im bliżej owu tym latwiej przypilnować PH aby do owu nie wzroslo czy raczej polecacie starani po pozytywnym tescie tzn ile po pozytywnym? Czy koms udalo sie przez ta metode zajsc w ciaze?
Przepraszam za glupie pytania i za powtarzanie wiem każda już t pisała o starankach i o zamiarach ale tyle tu tego ;-) ze ciężko to spamiętać i czegoś nie poplątać wiec z góry dziękuje :-)

reklama
Witajcie...kilka godzin nie miałam netu i już nie ogarniam Was...pędzicie jak Kathrina :szok:

Antosia , Elle to jest nas trzy !!!!!!!!!!!!!!! Ja też dostanę @ w piątek !!! Jestem pewna że przyjdzie ta wredna paskudna francowata małpa...mam dość,normalnie dość !!!
Ale zobaczymy co to będzie

Antosia Elle i wszystkie staraczki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik, w samą owu to masz szansę na chłopca - spójrz na wynik - 4 godziny po więcej chłopaków. Jak się idealnie wpasujesz, masz większe szanse na dziewczynkę, ale jak przesdzisz, wychodzi chłopak. Truskafffka i Piranha nie patrzały na metodę 0+12, tylko z tego co pamietam działały przed owu - ostatnie staranka dzień przed owu. (niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę) Ale ph trzeba potem pilnować dalej.

właśnie widzę że z tej strony to wygląda że 12+ to 50 na 50 a dzień po owu to 64% tej to jakaś lipa albo ja źle odczytuję

zerknijcie na moje wykresy 1 dzień przed owy staranka co 2 dni i nic :( http://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
chyba jedna pozostaje mi próbować w owu

• Douching before intercourse with a lemon douche (mix the fresh-squeezed juice of 1/2 lemon with an equal part of water, and insert with the empty bottle from a regular store-bought douche).
a to że prysznic ? z cytryną? myślałam ze irygacje ale tu że prysznic albo?

1. Ojciec nie musi wytrysku przez co najmniej 7 dni przed stosunkiem (a najlepiej dłużej).To nie powiedzieć "nie sex", to powiedział "nie ma wytrysk", więc lepiej mieć oko na niego pod prysznicem. Postaraj się, aby go powstrzymać się od pierwszego dnia cyklu.
    Powodem tego jest to, że od kobiet podobno żyją spermy już, "stary" partia plemników powinna mieć więcej kobiet niż mężczyzn plemników (o 2% więcej, według niektórych danych).
  2. Mieć stosunek tylko raz, 8 do 20 godzin po owulacji .Rozpocznij liczenie 8-20 godzin, gdy ...

zabijcie mnie że tak drążę ale muszę być pewna nie chcę znowu zawodu czyli dzień po owu?

Badacze doszli do wniosku, że wyniki "jednoznacznie obalić" Shettles teorii, ponieważ większość koncepcje, które miały miejsce od 3 do 5 dni przed owulacją byli chłopcy , nie dziewczynki, jak Shettles twierdził. Kynzi zauważyłem, że tylko dzień, w którym więcej dziewcząt niż chłopców zostały stworzone było dzień po owulacji.
Ponadto do badania nowozelandzkiego, niektóre informacje ewidentnie wskazuje, że otwarty stosunek plemników żeńsko-męskiej było większe, jeśli ktoś powstrzymały się od wytrysku przez okres czasu.

Ostatnia edycja:
Matik, Piranha mowila, ze to dobra metoda, ale ona sama z niej nie korzystala. Nikt nie da Tobie 100% pewnosci, ale jak trzymasz diete, dbasz o ph, to zwiekszasz swoje szansze znaczaco. Z limonks chyba nie chodzilo o prysznic a irygacje. Ile tej cytryny musialabys miec, zeby brac prysznic z cytryna. :-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Wizyta była dzisiaj, niedawno wróciłam. Maleństwo jest jedno :-) serduszko bije, dł. 8mm. Wszystko ok i kamień z serca...

2013-07-23 20.39.00.jpg

znalazłam śliczny wierszyk na tą okoliczność.

Zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłeś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć.

Załączniki

• 2013-07-23 20.39.00.jpg
    2013-07-23 20.39.00.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 39
Do góry