reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny i dziękuję za wsparcie dziś z rana trochę lepiej się czuję . Wczoraj miałam postanowienie ze rano wstaję basen, tenis z dziećmi ale mi się nie chce choć chłopaki gonią
Moi chłopcy z lipca :-D i to 2 w 1 :-D
ja sprawdziłam swoje wykresy to na 2 dni przed ok moja szyjka jakby zmiękła i się obniżyła choć tu mam wątpliwość na wysokość palca wskazującego :tak:
każdy ma swoją szyjkę jakąś inną :)

ale pamiętam za każdym razem że ja jak byłam w ciąży to miałam tak wszystko rozpulchnione że ledwo termometr wciskałam :) ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Dziś przyszła do mnie @. Do nastepnych staranek bierzemy się po zakończeniu @. Nie będę patrzyła na chiński kalendarz bo u wielu dziewczyn się nie sprawdził. Będę brała dietę i ph pod uwagę.Elle i Antosia trzymam kciuki. Coś czuje że dolaczycie do elmo i ewelin.pozdrawiam Was kochane.

Antosia no zobacz owulka podobnie, w ten sam dzień przewidywana @... ale bym chciała żebyśmy zobaczyły II :tak: oczywiście życzę tego wszystkim staraczkom &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamakaja :-( a jedna wredna @ się pojawiła... no nic zbierz siły na kolejny cykl i do dzieła :biggrin2: masz rację nie ma co patrzeć tylko na chiński bo to moim zdaniem 50/50 zależy jak komu się trafi tylko dieta i ph a z tym na pewno uda Ci się zmajstrować piękna córcię ;-) zatem zaciskam mocno &&&&&&&&&&
Matik widzę że jesteś już po @ i za kilka dni owulka więc trzymam &&&&&&&& za owocne starania

mamakaja przyszło najgorsze co może być @ przykro mi
widać z tymi tempkami po owu to chyba trzeba sobie odpuścić bo i tak nic nie przepowiadają :wściekła/y: miałaś taką piękną linię
elle87 ty też masz ładny wykres może chociaż tobie się uda trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tak ja przed owu staranka były 3 dni temu trzymamy teraz 7 dni dla wzmocnienia akurat wyjdzie w owulację więc postaram się wycyrklować te 12 albo 2 dni przed owu jak zmięknę :( choć boję się tych 2 dni bo wcześniej nic nie dał nawet 1 dzień przed :(
zabroniłam mężowi nawet piwo wypić teraz :( biedny mężulek choć on chce jak naj mniej o tym wiedzieć pewnie go to stresuje więc staram się nie rozmawiać na ten temat choć to mi jest w tedy ciężko :( ach co za życie

Ostatnia edycja:
Krystianmartin dzieki. Fajny filmik i fajna stronka. Co u Ciebie jak samopoczucie?
Mamakaja ech... &&& za nowy cykl, teraz sie juz przylozycie na maxa ;-)
Matik &&& amietaj tylko ze przerwa 7 dni nie wzmacnia plemnikow ale bardzo je oslabia, taka przerwa zwiaksza szanse na dziewczynke ale nie wzmacnia plemników. Faceci wiele rzeczy nie rozumieja, ich mozg jest ograniczony ;-) Tulam mocno, badz twarda.

A ja czekam do 15. Mam juz dosyc, ale za to od jutra do konca tygodnia mam wolne hura. W porownaniu do urlopu Misi to jest nic ale i tak sie ciesze baaaardzo.

Krystianmartin to wyszła mi girl :) Kurde mówisz ze delikatny dół? Tempka poszla w góre, napewno po owu a to ze cos pyka i tyka to wiesz ze to normalne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie! Wiesz jak mocno trzymam kciuki!

Matik najmocniejsze sa ponoc w 4 dniu. Dla wzmacniania plemników, zaleca sie wspolczycie co 3-4 dni, ponoc w 4 dniu abstynencji jest ich najwiecej i sa najsilniejsze w 7 dniu zas ich ilosc drastycznie spada. Dlatego na chlopca zaleca sie wzmacniac plemniki i dzialac co 3-4 dni, zas na dziewczynke codziennie, co 2 dni badz z przerwa nawet 7 dniowa, ale ta metoda 7 dni zalecana jest tylko wtedy kiedy zamierzasz wstrzelic sie w O+12 w przeciwnym wypadku jesli wstrzelisz sie 2 dni przed owu raczej nie przetrwaja. Duzo zalezy od jakosci plemników faceta, ale to juz wiesz. Jesli sie myle to mnie poprawcie...

Ewelin łer ar ju? Znowu miałas wesele? :-D

reklama
Krystianmartin, u mnie wyszło 50/50. Syn jest córką, córka córką. ;-) Jeszcze się taki nie znalazł, który dobrze by mnie obsłużył. :-D

Do góry