reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny i dziękuję za wsparcie dziś z rana trochę lepiej się czuję . Wczoraj miałam postanowienie ze rano wstaję basen, tenis z dziećmi ale mi się nie chce choć chłopaki gonią
Moi chłopcy z lipca :-D i to 2 w 1 :-D
ja sprawdziłam swoje wykresy to na 2 dni przed ok moja szyjka jakby zmiękła i się obniżyła choć tu mam wątpliwość na wysokość palca wskazującego :tak:
każdy ma swoją szyjkę jakąś inną :)

ale pamiętam za każdym razem że ja jak byłam w ciąży to miałam tak wszystko rozpulchnione że ledwo termometr wciskałam :) ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Dziś przyszła do mnie @. Do nastepnych staranek bierzemy się po zakończeniu @. Nie będę patrzyła na chiński kalendarz bo u wielu dziewczyn się nie sprawdził. Będę brała dietę i ph pod uwagę.Elle i Antosia trzymam kciuki. Coś czuje że dolaczycie do elmo i ewelin.pozdrawiam Was kochane.

Antosia no zobacz owulka podobnie, w ten sam dzień przewidywana @... ale bym chciała żebyśmy zobaczyły II :tak: oczywiście życzę tego wszystkim staraczkom &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamakaja :-( a jedna wredna @ się pojawiła... no nic zbierz siły na kolejny cykl i do dzieła :biggrin2: masz rację nie ma co patrzeć tylko na chiński bo to moim zdaniem 50/50 zależy jak komu się trafi tylko dieta i ph a z tym na pewno uda Ci się zmajstrować piękna córcię ;-) zatem zaciskam mocno &&&&&&&&&&
Matik widzę że jesteś już po @ i za kilka dni owulka więc trzymam &&&&&&&& za owocne starania

mamakaja przyszło najgorsze co może być @ przykro mi
widać z tymi tempkami po owu to chyba trzeba sobie odpuścić bo i tak nic nie przepowiadają :wściekła/y: miałaś taką piękną linię
elle87 ty też masz ładny wykres może chociaż tobie się uda trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tak ja przed owu staranka były 3 dni temu trzymamy teraz 7 dni dla wzmocnienia akurat wyjdzie w owulację więc postaram się wycyrklować te 12 albo 2 dni przed owu jak zmięknę :( choć boję się tych 2 dni bo wcześniej nic nie dał nawet 1 dzień przed :(
zabroniłam mężowi nawet piwo wypić teraz :( biedny mężulek choć on chce jak naj mniej o tym wiedzieć pewnie go to stresuje więc staram się nie rozmawiać na ten temat choć to mi jest w tedy ciężko :( ach co za życie

Ostatnia edycja:
Krystianmartin dzieki. Fajny filmik i fajna stronka. Co u Ciebie jak samopoczucie?
Mamakaja ech... &&& za nowy cykl, teraz sie juz przylozycie na maxa ;-)
Matik &&& amietaj tylko ze przerwa 7 dni nie wzmacnia plemnikow ale bardzo je oslabia, taka przerwa zwiaksza szanse na dziewczynke ale nie wzmacnia plemników. Faceci wiele rzeczy nie rozumieja, ich mozg jest ograniczony ;-) Tulam mocno, badz twarda.

A ja czekam do 15. Mam juz dosyc, ale za to od jutra do konca tygodnia mam wolne hura. W porownaniu do urlopu Misi to jest nic ale i tak sie ciesze baaaardzo.

Krystianmartin to wyszła mi girl :) Kurde mówisz ze delikatny dół? Tempka poszla w góre, napewno po owu a to ze cos pyka i tyka to wiesz ze to normalne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie! Wiesz jak mocno trzymam kciuki!

Matik najmocniejsze sa ponoc w 4 dniu. Dla wzmacniania plemników, zaleca sie wspolczycie co 3-4 dni, ponoc w 4 dniu abstynencji jest ich najwiecej i sa najsilniejsze w 7 dniu zas ich ilosc drastycznie spada. Dlatego na chlopca zaleca sie wzmacniac plemniki i dzialac co 3-4 dni, zas na dziewczynke codziennie, co 2 dni badz z przerwa nawet 7 dniowa, ale ta metoda 7 dni zalecana jest tylko wtedy kiedy zamierzasz wstrzelic sie w O+12 w przeciwnym wypadku jesli wstrzelisz sie 2 dni przed owu raczej nie przetrwaja. Duzo zalezy od jakosci plemników faceta, ale to juz wiesz. Jesli sie myle to mnie poprawcie...

Ewelin łer ar ju? Znowu miałas wesele? :-D

reklama
Krystianmartin, u mnie wyszło 50/50. Syn jest córką, córka córką. ;-) Jeszcze się taki nie znalazł, który dobrze by mnie obsłużył. :-D

Do góry