reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piękny malec :-) gratuluję , ty na dziewczynkę czy dowoli? ja stawiam na dziewczynkę 14d po owu miałaś test pozytywny nie?
księzniczka ma synka tak mówiłam tak ładnie wyglądała że tylko chłopak ;-)

reklama
Witam wieczorkiem, dosyć późnym:-)
Dorcia no co ty?Jaka @ w piątek ?:angry: Wypluj te słowa i myśl pozytywnie;-)
Krystianmartin uda się uda, ja to wiem:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Matik działaj działaj:tak:Ja czekam aż mi się @ skończy i też działam:-) choć dziś pierwszy dzień :-D

Elle i Antosia w tym miesiącu na bank odpadną z grupy staraczek.Super trzymam za Was kciuki kochane.Jutro robicie testy?
Już zaciskam kciuki, e tam napewno będzie dobrze:tak:;-):-)
Elmo jak się czujesz? Matko jeszcze 3x takie dziesiątki (jak w suwaczku) i synek będzie z Tobą;-) Ale ten czas leci:szok:
Oczy niebieskie przeogromniaste gratulacje!!!!:tak: Cudne zdjęcie:-)

Mój syn dziś powiedział, że on siostry nie chce:baffled: najpierw chce brata a później siostrę:baffled: Cóż mu mogłam odpowiedzieć.....
Zapytałam czy siostra może być pierwsza a szybciutko potem brat? Zgodził się uffff...:laugh2:
Zobaczymy co z tego mojego gadania i planowania wyjdzie.....:angry:
Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
oczy niebieskie gratuluje :) tez mam w 6 tygodniu zdjecie ale chyba mam mniejsze dzieciatko;/

wiecie co mi lekarka powiedziala bo sie pyta co czuje ze teraz jest ja mowie ze syn a ona czemu bo czuje ze w owulacje doszlo do zaplodnienia a mowie przed albo 0+12 wieksza szansa na corke a ona do mnie do zaplodnienia dochodzi i tak po owulacji to nie wie czy to ma takie znaczenie bo monitoruje cykle kobietom ktorym pomaga zajsc i nie zauwazyla zeby to sie sprawdzilo;/ wiec moze jednak dieta

mnie u tej ksieznej zastanowil gigantyczny brzuch po porodzie , bo pod koniec nie bylo widac juz jaki ten brzuch ma ale chyba musiala miec wielki jak jej taki duzy brzuch zostal jak by miala jeszcze jedno dziecko w sobie .

Ostatnia edycja:
Witam
Oczy niebieskie jeszcze raz gratulacje i niech fasolinka zdrowo rośnie, a Ty, żebys dobrze znosiła ciążę
Elmopewnie jeszcze spisz.. więc słodkich snów nalezy Ci sie a co:-)

Elle czy dzisiaj testujesz? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mamakaja​ chciałabym miec taka wiare jak Ty że sie uda, niestety.... nie mam
daria ​jeszcze raz gratulki. Niech spełni się Twoje marzenie....

Witajcie.

Krystianmartin gdziezbym spala o tej porze? Moje dziecie ma budzik nastawiony na 7.00 :baffled:
Elle Antosia Dorcia Matik &&&&&&&&&&&&

Wszystkim zycze milego dnia!

Krece sie po mieszkaniu i zastanawiam sie co robic. Ogarne troche i pewnie pojdziemy na plac zabaw.
Czuje sie nadal roznie, wczoraj bylo mi niedobrze nawet w ciagu dnia. Ale za to wieczorem nie bylo zle.

Witajcie dziewczynki
Ja dzisiaj mam wszystkie objawy ale kolejnej miesiączki, nawet spadek to potwierdza. Płakać mi się chce i nie mam już siły :-(
Życzę Wam miłego, ciepłego dzionka.
Za wszystkie staraczki trzymam bardzo mocno. Mam nadzieję że Wam się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam Was kobietki :tak:
no nic ja też pewnie dołączę do sierpniówek bo test wyszedł negatywny :-( nawet nie ma cień cienia kreski więc czekam na @.
Antosia wiem co czujesz bo czuję się podobnie, tulę Cie mocno i cały czas w Ciebie wierzę :*
Dorcia a Ty jak tam, kiedy testujesz?

reklama
Do góry