reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piękny malec :-) gratuluję , ty na dziewczynkę czy dowoli? ja stawiam na dziewczynkę 14d po owu miałaś test pozytywny nie?
księzniczka ma synka tak mówiłam tak ładnie wyglądała że tylko chłopak ;-)

reklama
Witam wieczorkiem, dosyć późnym:-)
Dorcia no co ty?Jaka @ w piątek ?:angry: Wypluj te słowa i myśl pozytywnie;-)
Krystianmartin uda się uda, ja to wiem:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Matik działaj działaj:tak:Ja czekam aż mi się @ skończy i też działam:-) choć dziś pierwszy dzień :-D

Elle i Antosia w tym miesiącu na bank odpadną z grupy staraczek.Super trzymam za Was kciuki kochane.Jutro robicie testy?
Już zaciskam kciuki, e tam napewno będzie dobrze:tak:;-):-)
Elmo jak się czujesz? Matko jeszcze 3x takie dziesiątki (jak w suwaczku) i synek będzie z Tobą;-) Ale ten czas leci:szok:
Oczy niebieskie przeogromniaste gratulacje!!!!:tak: Cudne zdjęcie:-)

Mój syn dziś powiedział, że on siostry nie chce:baffled: najpierw chce brata a później siostrę:baffled: Cóż mu mogłam odpowiedzieć.....
Zapytałam czy siostra może być pierwsza a szybciutko potem brat? Zgodził się uffff...:laugh2:
Zobaczymy co z tego mojego gadania i planowania wyjdzie.....:angry:
Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
oczy niebieskie gratuluje :) tez mam w 6 tygodniu zdjecie ale chyba mam mniejsze dzieciatko;/

wiecie co mi lekarka powiedziala bo sie pyta co czuje ze teraz jest ja mowie ze syn a ona czemu bo czuje ze w owulacje doszlo do zaplodnienia a mowie przed albo 0+12 wieksza szansa na corke a ona do mnie do zaplodnienia dochodzi i tak po owulacji to nie wie czy to ma takie znaczenie bo monitoruje cykle kobietom ktorym pomaga zajsc i nie zauwazyla zeby to sie sprawdzilo;/ wiec moze jednak dieta

mnie u tej ksieznej zastanowil gigantyczny brzuch po porodzie , bo pod koniec nie bylo widac juz jaki ten brzuch ma ale chyba musiala miec wielki jak jej taki duzy brzuch zostal jak by miala jeszcze jedno dziecko w sobie .

Ostatnia edycja:
Witam
Oczy niebieskie jeszcze raz gratulacje i niech fasolinka zdrowo rośnie, a Ty, żebys dobrze znosiła ciążę
Elmopewnie jeszcze spisz.. więc słodkich snów nalezy Ci sie a co:-)

Elle czy dzisiaj testujesz? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mamakaja​ chciałabym miec taka wiare jak Ty że sie uda, niestety.... nie mam
daria ​jeszcze raz gratulki. Niech spełni się Twoje marzenie....

Witajcie.

Krystianmartin gdziezbym spala o tej porze? Moje dziecie ma budzik nastawiony na 7.00 :baffled:
Elle Antosia Dorcia Matik &&&&&&&&&&&&

Wszystkim zycze milego dnia!

Krece sie po mieszkaniu i zastanawiam sie co robic. Ogarne troche i pewnie pojdziemy na plac zabaw.
Czuje sie nadal roznie, wczoraj bylo mi niedobrze nawet w ciagu dnia. Ale za to wieczorem nie bylo zle.

Witajcie dziewczynki
Ja dzisiaj mam wszystkie objawy ale kolejnej miesiączki, nawet spadek to potwierdza. Płakać mi się chce i nie mam już siły :-(
Życzę Wam miłego, ciepłego dzionka.
Za wszystkie staraczki trzymam bardzo mocno. Mam nadzieję że Wam się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam Was kobietki :tak:
no nic ja też pewnie dołączę do sierpniówek bo test wyszedł negatywny :-( nawet nie ma cień cienia kreski więc czekam na @.
Antosia wiem co czujesz bo czuję się podobnie, tulę Cie mocno i cały czas w Ciebie wierzę :*
Dorcia a Ty jak tam, kiedy testujesz?

reklama
Do góry