reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Krystianmartin hehe mowisz ze ja sie znam? :-)
Antosia sprawdziłam na swoich wykresach wstecz, u mnie przed @ była nisko twarda zamknieta. W przypadku ciazy czytałam ze powinna byc wysoko rozpulchniona a jednak u mnie w czasie gdy test wyszedl pozytywny była średnio wysoko ale bardzo zbita i twarda jak nigdy. Takze mysle ze to tez jest troche indywidualna sprawa. A Ty nie masz w swoich notatkach jaka mialas szyjke na tym etapie w poprzednich cyklach?
Daria no to Ci zazdroszcze. Mnie jeszcze muli, wieczorami mi niedobrze. Mam ciągoty na słodkie :szok: i kotlety.

Dziewczyny przesyłam wam swieza porcję fluidków łapcie wreszcie noooooooooo :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``

Elmo No właśnie w poprzednich cyklach nie sprawdzałam tak długo. W tym miesiącu staram się robić to codziennie (rano i wieczorem). Po skończonej owulacji zaczęła być coraz niżej a od wczoraj znowu wędruje do góry. Dzisiaj jest wysoko.

No oczywiście znowu się nakręcam ...ale w przyszłym miesiącu będę już miała porównanie:tak:

Antosia to raczej dobry znak mysle. Kurde &&&&&&&&& Antosia Twoj wykres wyglada naprawde dobrze, nawiasem mowiac jest podobny do mojego szczesliwego...
Czekam i czekam na te wasze II ;-)

Ostatnia edycja:
Antosia ja też wczoraj jak wiesz zrobiłam test 10 dni po owulacji i wyszedł negatywny więc głowa do góry myślę że za wcześnie zrobiłyśmy i jeszcze nadzieja jest :tak: u Ciebie wykres wygląda na prawdę super i nie może być inaczej jak tylko II ;-) do tego ta szyjka... ja jestem dobrej myśli :tak:
A jak tam reszta staraczek?
Mamakaja widzę że cały czas nie ma @ ;-) kiedy teraz testujesz?

Ostatnia edycja:
Strzałeczka. :-)

Araki, nigdy nie wiadomo, na kogo trafi. U nas w rodzinie są bliźniaki i ja boję się jak ognia, że może akurat mnie trafić. ;-)
Antosia, muszę Cię rozczarować - nie będzie w przyszłym miesiącu porównania. Twój wykres jest piękny i ja tu na odległość (bardzo daleką) wyczuwam, że coś się dzieje. Test olej, bo Elmo dobrze mówi - jej w 12 dniu wyszedł cień cienia, a w 10 negatyw. I u Ciebie też będzie pozytyw. Ten wykres jest piękny, książkowy. Ja też jestem przed @ i u mnie szyjka jest twarda, zamknięta i bardzo nisko.
A gdzie Ewelin?

Ale wy jesteście kochane Już nie będę narzekać tylko czekam na czwartkowe testowanie;-)
Przesyłam kciuki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elle a kiedy znowu testujesz?
Dorcia a co u Ciebie?

Antosia ja jutro będę testować :tak: bo to będzie już u mnie 12 dzień po owulacji a w piątek powinna przyjść @... oby nie przyszła :-)

reklama
Do góry