reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Z takich starań to tylko dziołszki mogą być. :-)

Dziewczynki, wydawało mi się, że kopiowałam, ale teraz za cholerę znaleźć nie mogę. Czy któraś ma może listę produktów zakwaszających? Co na dziewczynkę? Mam to z jonami, ph, metodą 0-12, suplementami, ale kiedyś któraś jeszcze wklejała same produkty. Powoli się wczytuję i u mnie załamka, bo moja dieta to płatki owsiane, jaja, dużo warzyw, banany, brzoskwinie - dziewczynkowa nie za bardzo.

Laseczki zaliczyłam dzisiaj totalną załamkę
Lekarz przepisał mi antybiotyk...mam meeega stan zapalny !!!
Czy zawsze wszystko musi być przeciw mnie ???
Dlaczego nie mogę spokojnie starać się o dziecko, tylko zawsze coś stoi na przeszkodzie co ???
A może mi pisana jest tylko jedna pociecha ??? !!!

Niech ten dzień się już skończy !!!
Może jutro będzie lepiej ???

Mamakaja mnie też brzuch jak by to nazwać ciągnie, kuje tak jakby chwilowy skurcz albo ciągniecie np w nocy kiedy przekręcam sie z boku na bok albo jak szybko wstaję albo przy siusianiu. @ nadal nie ma szyjka wysoko a i ph sprawdzałam i mam 5,5 czyli sie zmieniło z 4,7 na 5,5 więc sama już nie wiem o co kaman ?

dorcia przykro mi bardzo ale jak tylko się wyleczysz możesz dalej próbować, nie poddawaj się tak łatwo, to wszystko jest po to by nauczyć nas cierpliwości a czym więcej dzieci tym większa cierpliwość jest potrzebna:-)
ja biegam i sprawdzam co chwila czy już przyszła bo normalnie z fiksuję wolała bym żeby już była i tyle zaczynam od nowa
a tak rzygać mi się tylko chce :no: z nerwów zapewne

dzięki misia :-)

czytałam gdzieś że któraś dziewczyna nie robiła już testu bo wiedziała że szyjka jest taka to będzie okres albo ciąża
a jaka ma być szyjka jak na okres a jak na ciąże przecież to tak nie do końca chyba jest jeszcze jasne prawda albo?
mi się wydaje że szyjka ma być wysoko i twarda jak na okres i ja tak miałam a teraz czuję że jest jakby była miększa jakby się schowała pod coś albo że miększa nie wiem przedwczoraj była twarda i wysoko
na piszcie co wiecie zaciążone dziewczynki

ja do tej pory miałam tak że tuż przed @ szyjka robi mi się nisko a ja mam teraz wysoko ale wiem ze nie raz miałam rano wysoko a w południe robiła mi się nisko i za parę godzin był @ale jak wiadomo nawet kobiety w ciązy maja problemy z szyjką a w ciązy powinna być książkowo wysoko.

reklama
witam wszystkich
ja tak szybko powizycie ok dzis jest 7tydzien i 4 dni ;/ a ostatnio bylo 6 tydzien i 2 dni to cos wolno sie rozwija ta ciazza;/

Ostatnia edycja:
Do góry