reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja na kazdej wizycie mam pobierana krew i mocz , wyniki sa wszystkie dobre serce ladnie bije , ona mowi ze dziecko jestwedlug niej koniec maja a moze poczatek czerwca mowi data narzie jest na 19 luty ale mowi caly czas to bedziemy obserwowac i sie dowiemy bo narazie trudno stwierdzic . teraz wizyte mam za 3 tygodnie to sie zobaczy :)

co do szyjki nie znam sie nie umialam jej rozpoznac nawet przed ciaza :-D wiec chodz bym chciala nie pomoge;/ ale ponoc wargi sromowe robia sie sine u mnie takie sa taki fiolet :)

reklama
dorcia choróbsko wstrętne sie przyplatało, wiem jak to jest czasami wiatr w oczy wieje i nic na to poradzic nie można.Ale jak to sie mówi "po burzy zawsze slońce wychodzi" więc wylecz się i staranka znowu będą. Wiem że czekanie jest denerwujące, ale my tu jesteśmy i poczekamy wspólnie.Także uśmiechnij się.
misia dobrze że @ nie ma. u mnie po owulacji kilka dni po szyjka była twarda, było sucho. Jak zaszłam w ciąże zauwazyłam tylko to że szyjka jest rozpulchniona. tylko ta różnice zauwazyłam, bo myślłam ze cos długo jest miękko i zastanawiałam się jak można po szyjce rozpoznać ze juz po owu. A tu juz w ciązy byłam.
Niebieskie oczy chcąć wkleić wykres musisz miec link do wykresu ze strony npr a potem w ustawieniach, w sygnaturze BB wkleic ten link. Oczywiście czekamy na twój opis starań. pewnie wiele dziewczyn nas podczytuje a nie każda się ujawnia ( tak jak ty) więc na pewno dla wielu będą to cenne informacje.
i oczywiescie OGROMNE GRATULACJE .
elle, matik to kiedy zamierzacie testować. tak śmiesznie z tymi naszymi cudactwami podczas starań, ja jak zaczełam się podmywac żelem Lactacyd po staraniach to mąż sie popatrzył i powiedział chociaż jednego zostaw- a ja na to ok zostawię tego jednego- żeńskiego-. on: Spoko tylko jak go rozpoznasz- a ja nie martw sie ja już swoje wiem-ojejku śmiechu bylo sporo-

Dziewczyny przepraszam że tak o sobie ale jestem w szoku @ ciągle nie ma a dzisiaj powinna się pojawić bo jest 28dc :szok: no nic czekam i czekam i latam do toalety średnio co pół godziny i kontroluję co i jak a tu nic ??

Daria, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Misia, a może u Ciebie jakaś blokada psychiczna się zrobiła? Kurczę, sama nie wiem. Z wykresu wynika, że @ powinien być już dwa dni temu, a tu ciągle zonk. Cieszę sie, że sie nie poddajesz! To bardzo ważne. Jak długo się już starasz o dzidzię?
Niebieskie oczy, pisz. Chętnie poczytamy. :tak: I gratuluję ciąży.
Mamakaja, może dieta u Dido wystarczyła, żeby była dziewczynka?

Macy z 3 miesięczną przerwą to już 2 rok będzie a z lekami 2 cykl wiem że z temki wynika że @ powinna być w poniedziałek nawet było mi przykro że się nie udało w tym cyklu zajść no to czekam na @ a tu wczoraj ten skok podwójnie mnie zdziwił a dzisiaj jak rano zrobiłam pomiar to już myślałam że na bank dostanę @ a tu nic więc sama już zgłupiałam fakt że dzień się jeszcze nie skończył i jeszcze może przyjdzie ale ogólnie jestem zdziwiona może mój organizm nie wie jak się ma zachować bo jak tak długo był bez owu a teraz dostał to zwariował :-p
W każdym razie czekam no chyba że faktycznie się udało tylko test wyjdzie później ?:confused:
Cierpliwość Ćwiczę ;-)

Witajcie dziewczyny.
Mam dzis wolne i córa nie schodzi mi z kolan więc wpadam na szybko.
Misia super ze @ nadal brak ale dobrze by bylo zeby sie juz cos wyjasnilo zatem &&& trzymaj sie dzielnie!
Ewelin tak :tak: smiechu bylo z tym wszystkim co niemiara. Dobrze ze mamy najwyrazniej wyluzowanych i wyrozumialych mezow bo nie jeden by tego nie wytrzymal :-D haha
Daria mysle ze u Ciebie ciaza jednak z tego 1 czerwca bo u mnie z 25 maja i jednak ciaza starsza. Napewno wszystko jest ok :tak:
Dorcia
Oczy niebieskie witaj. Bedziemy razem wyczekiwac wiesci co do płci, beda emocje :tak: Fajnie ze jestes. Opisz staranka i wklej wykres, chetnie podgladne.

Elle Antosia Mamakaja Mamawczesniaka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Krystianmartin u Ciebie tez juz pewnie blisko owlulki wiec za Ciebie podwojne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Pozdrawiam was i zycze milego dnia!
Zagladne wieczorkiem poczytac co tam u was.

Hej
Elmo mi chyba nie dane zajść w ciążę:-( zobacz na mój wykres masakra:szok: jestem taka zła na mój organizm, że:angry:
84misia cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Matik a Ty kiedy testujesz?

Za wszystkie&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia, a co to za poważna infekcja? Układ moczowy? Bo chyba jakieś badanie moczu robiłaś, tak? Wylecz to, to ważne, a potem z nowymi siłami bierz się za starania. Tylko zawsze warto poinformować lekarza, że się starasz o bąbla, bo może dobrać odpowiednie leki. Niby mało ważne, ale jeśli juz sie udało, to może mieć znaczenie. Przytulam mocno.
Misia, trochę to trwa, ale uda się. Powinnaś się nazywać Misia Waleczna. :-D Nie należy tracić wiary. Masz już dwójeczkę, więc organizm zdolny do wydania potomstwa. ;-) O wcześniejsze ciąże też musiałaś tyle walczyć?
Krystianmartin, trochę pokręcony, ale Ty na wakacjach jesteś, więc - zmiana klimatu może wpływać na tempkę. Mierzysz zawsze o tej samej porze, ew. robisz korekty? Zero alkoholu? Jakieś nowości w suplementach?

Ostatnia edycja:
Do góry