reklama
ewelin00
Fanka BB :)
mama kaja, elmo my wszystkie rozumiemy się chyba bez słów. I faktycznie świetnie że siebie mamy. Nigdy nie wierzyłam w przyjąznie przez internet a teraz wiem że się myliłam.
Wszystkie jesteśmy forumowymi przyjaciółkami -bardzo pięknie to brzmi.
mama kaja, elle trzymam kciuk i obserwuje wasze wykresiki. A ja miałam trzy dni po owulacji takie ciągniecie w podbrzuszu, to był taki znak ale wtedy pomyślałam eee pewnie nie, a jednak był to znak.
Wszystkie jesteśmy forumowymi przyjaciółkami -bardzo pięknie to brzmi.
mama kaja, elle trzymam kciuk i obserwuje wasze wykresiki. A ja miałam trzy dni po owulacji takie ciągniecie w podbrzuszu, to był taki znak ale wtedy pomyślałam eee pewnie nie, a jednak był to znak.
mamakaja
Ewelin święte słowa, też nie wierzyłam w przyjaźń przez internet.A jednak wiecie o mnie więcej niż niejedna bliska osoba z mojej rodziny czy znajomych.Dziękuję że Was mam.;-):-)
Nie wiem czy testować Elle:-(Chociaż te bóle brzucha i to jak mi tam ciągnie w dół jest dziwnie podejrzane.Nie zdarzyło mi się wcześniej.No ale zobaczymy.Ovyfriend wyznaczył mi owulację w innym dniu niż ja podejrzewam.Uważam że miałam O w dniu kiedy wyszedł mi pozytywny test, wtedy miałam też największe bóle owulacyjne.A następnego dnia miałam szyjkę otwartą meeeega hehe
Nie wiem czy testować Elle:-(Chociaż te bóle brzucha i to jak mi tam ciągnie w dół jest dziwnie podejrzane.Nie zdarzyło mi się wcześniej.No ale zobaczymy.Ovyfriend wyznaczył mi owulację w innym dniu niż ja podejrzewam.Uważam że miałam O w dniu kiedy wyszedł mi pozytywny test, wtedy miałam też największe bóle owulacyjne.A następnego dnia miałam szyjkę otwartą meeeega hehe
Elmo2
Mamakaja tak, mnie ciagnelo doslownie w ostatnich dniach przed pozytywnym testem. Bardzo mocno, chodzenie i siadanie sprawialo mi bol. Nigdy tego nie mialam. Pozniej zmienilo sie to w ból jak na @ a potem to juz wiecie II :-) takze moze skus sie na jakis tescik na dniach &&&&&&&
Elle87
KochajacaMama87
Ewelin masz rację jednak idzie nawiązać przyjaźń przez internet i codziennie ze sobą rozmawiać bo każda z nas ma jedno marzenie, jeden cel i to nas tak do siebie zbliża. pewnie nikt inny by nas nie zrozumiał a tutaj same siebie wspieramy i wierzymy że każdej z nas się uda kochana a mogłabyś wkleić swój wykres na chwilkę?
Mamakaja czyli mówisz że owulkę miałaś w 17dc a nie w 15dc? czasami ovufriend może źle wykryć owulację poza tym nie wprowadziłaś pomiaru w tym 17dc więc tym bardziej. wychodzi na to że teraz jest 9 dzień po owulacji a nie 11 więc test chyba najwcześniej za 2 dni takie moje zdanie ;-) a te objawy może faktycznie dobrze wróżą, życzę Ci tego z całego serca
Mamakaja czyli mówisz że owulkę miałaś w 17dc a nie w 15dc? czasami ovufriend może źle wykryć owulację poza tym nie wprowadziłaś pomiaru w tym 17dc więc tym bardziej. wychodzi na to że teraz jest 9 dzień po owulacji a nie 11 więc test chyba najwcześniej za 2 dni takie moje zdanie ;-) a te objawy może faktycznie dobrze wróżą, życzę Ci tego z całego serca
ewelin00
reklama
Podziel się: