reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja a to przepraszam nie doczytałam wcześniej... czyli Ty też się starałaś w lipcu? w takim razie trzymam kciuki za II :tak: właśnie mi też sierpień zbytnio nie leży pod tym kątem :-D

reklama
mama kaja, elmo my wszystkie rozumiemy się chyba bez słów. I faktycznie świetnie że siebie mamy. Nigdy nie wierzyłam w przyjąznie przez internet a teraz wiem że się myliłam.
Wszystkie jesteśmy forumowymi przyjaciółkami -bardzo pięknie to brzmi.
mama kaja, elle trzymam kciuk i obserwuje wasze wykresiki. A ja miałam trzy dni po owulacji takie ciągniecie w podbrzuszu, to był taki znak ale wtedy pomyślałam eee pewnie nie, a jednak był to znak.

Ewelin święte słowa, też nie wierzyłam w przyjaźń przez internet.A jednak wiecie o mnie więcej niż niejedna bliska osoba z mojej rodziny czy znajomych.Dziękuję że Was mam.;-):-):tak:
Nie wiem czy testować Elle:-(Chociaż te bóle brzucha i to jak mi tam ciągnie w dół jest dziwnie podejrzane.Nie zdarzyło mi się wcześniej.No ale zobaczymy.Ovyfriend wyznaczył mi owulację w innym dniu niż ja podejrzewam.Uważam że miałam O w dniu kiedy wyszedł mi pozytywny test, wtedy miałam też największe bóle owulacyjne.A następnego dnia miałam szyjkę otwartą meeeega hehe

Elmo Ewelin was tak ciągnęło w cyklu w którym zaszłyście? tzn. po zapłodnieniu?Oprócz tego raz jeden raz drugi jajnik mnie kłuje tak pulsuje

Ostatnia edycja:
Mamakaja tak, mnie ciagnelo doslownie w ostatnich dniach przed pozytywnym testem. Bardzo mocno, chodzenie i siadanie sprawialo mi bol. Nigdy tego nie mialam. Pozniej zmienilo sie to w ból jak na @ a potem to juz wiecie II :-) takze moze skus sie na jakis tescik na dniach &&&&&&&

O kurcze Elmo to mnie zszokowałaś, no jak @ nie przyjdzie to się skuszę.No chyba, że nie wytrzymam i zrobię wcześniej;-)

Ewelin masz rację :tak: jednak idzie nawiązać przyjaźń przez internet i codziennie ze sobą rozmawiać bo każda z nas ma jedno marzenie, jeden cel i to nas tak do siebie zbliża. pewnie nikt inny by nas nie zrozumiał a tutaj same siebie wspieramy i wierzymy że każdej z nas się uda :tak: kochana a mogłabyś wkleić swój wykres na chwilkę?
Mamakaja czyli mówisz że owulkę miałaś w 17dc a nie w 15dc? czasami ovufriend może źle wykryć owulację poza tym nie wprowadziłaś pomiaru w tym 17dc więc tym bardziej. wychodzi na to że teraz jest 9 dzień po owulacji a nie 11 więc test chyba najwcześniej za 2 dni takie moje zdanie ;-) a te objawy może faktycznie dobrze wróżą, życzę Ci tego z całego serca :tak:

reklama
Mamakaja a w jakich dnia cyklu były staranka?
Ewelin dzięki :-) czyli u Ciebie współżycie było do 11dc, owulka w 17dc a 0+12 w 18dc wieczorem?

Do góry