reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dwie kreseczki na teście są niemal pewnym znakiem ciąży (wyjątkiem może być dodatni wynik spowodowany uszkodzeniem mechanicznym testu lub twoimi problemami z tarczycą). Jeśli jednak na teście pojawiła się wyłącznie jedna kreseczka, nie jest to jeszcze wiarygodny dowód, że w ciąży nie jesteś. Być może test jest zbyt mało czuły albo jeszcze w twoim moczu jest zbyt małe stężenie gonadotropiny. Choć hormon ten jest produkowany od pierwszych dni po zapłodnieniu, wiele testów wykrywa go dopiero po terminie spodziewanej miesiączki.( źródło : Pierwsze objawy ciąży - Ciąża - Rodzina - Polki.pl )

A ja dzisiaj tylko na sekundkę...odezwę się wieczorkiem

Trzymam mocno za Was wszystkie !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo podjadać możesz bo sama podjadam ;-) wydaje mi się że chodzi o żurawinę w tabletkach bo wcześniej na forum pisało i na in gender żeby brać żurawinę tylko do owulacji bo po niej może powodować poronienia... dziewczyny na pewno czytałyście? ale żurawina suszona a taka w tabletkach to na pewno co innego więc nie musisz się martwić :tak: moja tempka z kolei w dól...
Misia wykres bardzo ładny! zatestuj spokojnie za parę dni albo zrób betę :tak:
Ewelin też przeczytałam artykuł ale na mnie już chyba nic nie działa tak mocno pragnę córeczki... jak opisywałaś usg to pewnie będę miała tak samo i dopóki człowiek się nie dowie jaka płeć to cały czas będą mieszane uczucia i niepokój... ale pociesz się że prawie jako pierwsza poznasz płeć (Elmo też) i będziecie spokojniejsze :-)
Antosia masz rację dieta też może nieźle namieszać, suplementy chyba też ale myślę że nie będzie potrzeby jej dalej stosować ;-) tak jak myślałyśmy owulka byłą w sobotę 16-stego więc szanse masz ogromne i odstęp super! musi być z tego córcia ;-) tempka pięknie pnie się do góry więc oby tak dalej:-)
Krystianmartin wiem co to znaczy czekać na owulkę... ale pewnie lada dzień będzie więc działaj ostro :tak: robisz stop czy działasz w owulkę też?
Polisia smutno tu bez Ciebie :-( chyba nas tak nie zostawisz???

elle, mamakaja ja was rozumiem, bo ja również bardzo mocno pragnę córeczki, tak bardzo aż się tego pragnienia boję. Tłumaczę sobie to wszystko ale emocje sa ze mną codziennie od rana do wieczora. U mnie tez ten tekst nie zmienił marzeń, wkleiłam go bo uważąlam że jest fajny chciałam abyście i wy go przeczytały. A tym brzdiej pokazuje różnice w płci na początku , i jakie sa podobne.

Ewelin dobrze ze Ciebie mam. Nie jestem z tym sama. Tzn. dobrze ze was mam :tak:
Elle takie wahania tempki sa ok głowa do góry.
Misia ja to nawet sie nie wypowiadam na temat mojej hustawki nastrojow :-D

Ewelin uwierz mi naprawdę czuję, że nosisz pod sercem córeczkę.Pewnie TY też tak czujesz ale dla Ciebie ciężko uwierzyć jak sama napisałaś że takie szczęście mogłoby Cię spotkać.Też myślę tak o sobię. Ale bądźmy dobrej myśli skoro innym się udało nam też musi.No Ewelin Tobie już się udało tak tak( no i prawda że mama zawsze ma rację):tak: Ja nie trzymam się ostatnio diety, jem czasami ziemniaki,mięso,sałatę.Na dłuższą metę ta dieta dziewczynkowa by mnie wykończyła.Przecież nie mogę poświęcać swojego zdrowia bo jeśli już zajdę w ciąże mój organizm musi utrzymać tą małą istotkę:-)
Elle a jak tam u Ciebie?:-)
Mnie tak strasznie brzuch boli już parę dni.A do @ jeszcze kilka dni.Jak siadam to mnie coś tam w środku ciągnie w dół.Co to może być?
Trzymam kciuki za Was wszystkie żeby się udało:-)

Mamakaja hmm no u mnie to jak się domyślasz wyczekiwanie II i mimo wszystko bardzo chciałabym żeby się w tym cyklu udało ale jestem dobrej myśli ;-) a Ty pewnie czekasz na @ żeby móc już zacząć staranka od nowego cyklu? szybko zleci zobaczysz... ja też tak czekałam a teraz w tym cyklu nie chcę widzieć żadnej @ :-)

Elle to kciuki za II :-) Ja też nie chcę @ no ale po temperaturze widać że napewno przybędzie. W sierpniu kalendarz chiński i jonasa przewidują mi syna.... ehhhhh czy ja jeszcze kiedyś będę w ciąży???

reklama
Do góry