reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl

dziewczyny oczywiscie dzisiaj juz poszperałam co do płci w necie i zobaczcie co znalazłam.
Elmo może i dobrze że dopiero 19 sierpnia, bo jak wtedy lekarz cos zobaczy to juz chyba mi powie co będzie i przestanę tak panikować. Mówie Ci serce mi chyba wyskoczy tego 19-tego. aty masz 1 sierpnia, a o której godzinie. Mi lekarz powiedziła że co do tego genetycznego to po prosty sa widełki, robi sie je chyba pomiędzy 12- a 14. U mnie tygodnie sie zaczynaja w srodę(idelanie owulacj pokrywa mi sie z wiekiem ciąży). 14-sty zaczyna się u mnie od 14-08do 21.08. U Ciebie chyba 12-sty od 27.07 do 3.08-zgadza się?

reklama
Dzięki Dziewczyny ale wiecie co wczoraj miałam doła i źle mi było z tym że ta tempka spadła i ogólnie tak było mi źle a dzisiaj jak zobaczyłam tą tempkę jak sie wzięła do góry to mi było lepiej nawet ta jedna kreska nie zrobiła na mnie wrażenia nie wiem o co chodzi ale chyba głowa mi odmawia posłuszeństwa z tymi nastrojami blee ale czuję się ok czekam na @ i tyle jak przyjdzie to będę wtedy kombinować na razie czekam a jutro nie testuję może jak @ jutro nie będzie to za kilka dni jeszcze raz spróbuję :-)

kystian ja z pierwszym myslałam że chlopiec (może dlatego ze mąz tak bardzo tego pragnął). Z drugim chciałam dziewczynke ale poczecie było dzień przed owulką i od poczatku czułam że bedzie syn. Teraz nie wiem, niby wszystko starałam się robic na tą dziewczynkę-wierze mocno w ten sylk, on jest z kiwi i może faktycznie tak jak pisła piranha po nim wiele dziewczyn urodzilo córki). w sreduszku czuję córcie ( a może chce czuć) ale jakoś nie mogę uwierzyć że mogłoby mnie spotkac takie szczęście. Jakos jest ono dla mnie niewyobrażalne. Dla mnie to jak wygrana w lotto.
jedynym namacalnym plusem jest moje skroszczone czolo. Krystian a ty juz zaczełas starania?

elmo, daria, agasm, właśnie a wy jak tam z cerą?

Antosia a u Ciebie widze zęeowulka wyznaczona 13-tego(super 13-stka szczęśliwa). A kiedy były starania? bo nie masz zaznaczonych.

Misia ciesze sie twoim szczęściem, radość bije z twojego dzisiejszego postu i bardzo dobrze, tak ma być, pozytywne myśli połowa sukcesu.mocno trzymam kciuki.

elmo i cieszę się że u Ciebie lepsze samopoczucie. A to twoje spanie na 100 chłopczykowe. A o 20 to przeciez jeszcze widno jest haha

Ewelin tak teoretycznie 12 tydz zacznie sie 27.07. ale ja jednak licze z terminu ostatniej @ i nowy tydzien zaczynam w poniedzialek, tak mi latwiej a to zadna roznica. Moje czolo wyglada bez zmian :-D Z twarza srednio, z Zuzia mialam lepsza cere. Czytalam ten artykul i znowu mam wyrzuty ze tak chce tej konkretnej płci. Wiesz co, wczoraj przegladalam inne forum gdzie dziewczyna wkleila zdjecie nuba z usg prenatalnego i napisala ze bedzie chlopczyk. Po zdjeciu bylam pewna ze to dziewczynka wlasnie z racji tego ze nub byl mega plaski. Pozniej patrze kilka miesiecy dalej a ona pisze ze byla pomylka i jednak bedzie dziewczynka. Kurde zeby chociaz zdobyc taka fotke na tym prenatalnym :-D ale najwazniejsze zdrowe dzieci, pamietajmy! Nie mozemy dac sie zwariowac ;-)
Krystianmartin gdzies tam gleboko tak minimalnie czuje ze to chlopczyk, ale to chyba dlatego ze tak bardzo tego chce :-(
Misia dobre nastawienie. Trzymaj sie dzielnie.

Misia, widzę, że nowy termometr działa dobrze. :-) Tempka ciągle w górze! &&&&& i nie puszczam.
Ewelin, ja miałam krosty jak nastolatka przy córce. Przy synu piękna cera. Chyba to jedyne, co różniło obie ciąże. Cieszę się, że dzidzia zdrowa i wierzgająca. Trzymam kciuki za pomyślność. Uda się. :tak:

Hej dziewczyny:-)
Ale dziś się wyleżałam.Spałam do 10:szok: A co tam hihi:-D
Ewelin fajny artykuł, ale nie wiem chyba coś ze mną nie tak bo mojego pragnienia żeby mieć córeczkę nie zmienił.;-)
Dziś rozmawiałam przez telefon z koleżanką która stara się o dzidzię a ma już syna i płeć jej obojętna.Jejku, w sumie to jej zazdroszczę tego podejścia:zawstydzona/y: Ale przecież planowanie płci to nie grzech więc staram się robić co tylko mogę żeby zaplanować córę:tak:
Misia tempka poszła w górę,super:-) Pamiętaj, że ja nie miałam żadnego z testu ciążowego pozytywnego(a robiłam kilka) a mimo to byłam w ciąży;-) Powodzenia
Maggie udanych wakacji, dzięki za pozdrowienia:-)

Hejka z rana dziewczyny , dziś trochę też mi się spało 9,30 tempka 36,90
a wczoraj o 10.00 był 37,03 czyli i podobnie
ale wiadomo że nie powinnam jej brać po uwagę bo od tyg. mierzę o tej godz a nie wcześniej jak zawsze
Nie testuję bo został mi 1 test i nadal boli mnie brzuch więc sądzę że lada moment przyjdzie @ a jak nie to zrobię test
wczoraj miałam takiego nerwa jak zawsze przed okresem dlatego odpuściłam test
szkoda szkoda
trzymam kciuki za starające się może chociaż wam się uda :)
i co tam u testujących? mamy nowe mamy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem Wam że ta huśtawka emocjonalna mnie wykańcza normalnie stwierdzam że mam coś z głową jednego dnia zła i smutna a następnego zadowolona chociaż nie ma z czego krejzolka normalnie dobrze że M jest na wyjeździe bo by oszalał ze mną :-)

Do góry