reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie z rana.
Misia jak testujesz to czekam z niecierpliwoscia... &&&&&
No ciekawe jak tam wasze dziesiejsze tempki, oby w góreeeeeeeee!

Elle a ja podjadam żurawine bo coś mi pęcherz szwankuje. Jesteś pewna że może powodować poronienia?
:szok: Kurde nie daje głowy uciać ale chyba lekarz mi mówił o żurawinie w razie w :baffled:

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana z miętą !!!!
Może nic nie powiem tylko pokażę Obserwacja cyklu - enpr.pl szkoda słów normalnie co tu powiedzieć jak zobaczyłam tempkę z rana to się ucieszyłam i poleciałam szybko zrobić test a tu :szok: więc czekam na @
Miłego Dnia!

Kurde co jest nie kumam !!! wariuje już od tego jak @ jutro nie będzie to nie wiem co robić.

nie wszystkim wychodzi od razu;p spojrz na mnie w 7-8 tygodniu a teraz tez test pozno wyszedl bo w polowie czerwca a na poczatku czerwca nie bylo kreski i robilam o czulosci 10 :) wiec jeszcze jest nadzieja :)

Misia tak Daria jest najlepszym przykladem na pozny pozytywny test :tak: najwazniejsze zeby @ nie przylazla... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześc dziewczyny.
Misia tempka pięknie podskoczyła,bardzo dobrze, misia trzymaj sie wiem ze można zwariować ale musisz byc twarda i wierzyć. Trzymam kciuki za jutrzejszą wysoka tempke i II kreseczki.

A ja po wizycie widziłam moją dzidzię, śliczniutka. od jutra zaczyna sie 10 tydzień, termin dalej na 20 luty.

Elmo wiesz jaka w szoku byłam na tym USG, wszedzie widzilam siusiaka, cos tylko tam odstawało kolo nóżek a jak już myślałam swoje. wczoraj jak tak rozmawiałyśmy o tym wierzeniu to wierzyłam do wieczora. Teraz mam termin wizyty na 19 sierpnia koniec 14 tygodnia i wtedy zrobi mi genetyczne. I mam zrobić masę badań. Dzisiaj też powiedziałam mamie o ciąży, ucieszyła się, przytuliła mocno, pogratulowała -kocham ja za to, myślałam że będzie zdziwniona a ona zaczęła od razu że super, że będzie mała lala.

Ewelin no widzisz a tak sie balas reakcji mamy! Mamy sa najlepsze na swiecie, przeciez wiesz ;-) Dobre wiesci przynosisz. Haha usmialam sie z tego siusiaka, wpadamy w paranoje :-D U dziewczynek nie ma siusiaków! Zapamietaj ;-) Kurde ciekawe czy ten 1 sierpien u mnie to nie za wczesnie na prenatalne... no ale skoro tak wymyslil. W sumie to bedzie 12 tydzien ale nie pelne 12 tygodni tylko 11t3d :baffled: Jak bylam na pierwszym usg to moja ciaza byla starsza o 2 dni niz niz na suwaczku a termin 15 luty. Mialam wczesniej owulke.

Witam dziewczynki z rana :-D tym razem normalną aromatyczną kawą.
Diety od wczoraj już nie stosuję i chyba już na niej nigdy nie będę bo w moim organizmie robi wiele złego:szok:

Ewelin na pewno będzie mała lala -mamusie zawsze mają dobre przeczucia:tak:
misia nie stresuj się i postaraj się miło spędzić dzień by nie myśleć. Temperatura na wysokim poziomie więc nie masz się co martwić:tak: &&&&&&&
maran atha Ty to masz super wykresy, buziaki za Twoje ciepłe słowa;-)
Elmo
jak dzisiaj Twoje samopoczucie... nie zapeszam:-D

Dorcia Elle Krystianmartim i reszta dziewczyn co u Was?
Polisia gdzie jesteś?

Miłego wtorku Wam wszystkim życzę :tak:

Ewelin no i 19 sierpnia to juz jest szansa na poznanie płci, jejku ale bedzie wtedy stresu, juz teraz sie stresuje na sama mysl :-D
Antosia a dzieki, nie zapeszajac mdlosci lzejsze. Rano jak wstane jest ciezko zanim cos zjem, dzien jako tako ale na wieczór jeszcze muli. W kazdym badz razie lepiej. Wczoraj myslalam nawet ze juz nie bede taka spiaca ale o 20.30 chrapalam juz na calego :-D to silniejsze ode mnie. Antosiu wiesz, bardzo mocno Ci kibicuje, przygladalam sie Twoim przygotowaniom, wiem ze zrobilas wiele i bardzo sie poswiecalas, wiem jak marzysz o coreczce. Masz racje ta dieta na dluzsza mete jest meczaca z roznych powodow, ja tez zakladalam ze bede na niej max 3 cykle staraniowe ale nie wiem czy wytrzymalabym tyle gdyby sie nie udalo w pierwszym cyklu. Oby juz nie byla Ci potrzebna zadna dieta &&&&&&&&&&&&&&&
Elle Matik jak tam u was? Matik nic nie testujesz?
Krystianmartin jak dzis samopoczucie???

reklama
Hej
Elmo, Antosia czekam i czekam na chociaż symptomy zbliżającej się owu. Samopoczucie jest lepsze. Oczywiście popijam kawkę w Waszym towarzystwie i jest ok.
84misia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)i czekam na wiadomości o II (ja jak tak wariowałam to zrobiłam test beta i byłam spokojniejsza)
Ewelin nie martw się to co widziałaś na usg to pępowina, słuchaj mamy będzie córcia:tak:,

Ewelin, Elmo, Daria a macie jakieś przeczucie? Ja jak zawsze głaskałam się po brzuszku i mówiłam jak tam synus to ciarki mnie przeszywały, z druga też, na córeczke nie reagowało moje ciało , w trzeciej nic nie czułam ani jak mówiłam synku ani, córeczko:-(i nie było,

Do góry