reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&
&&&&
&&

dla Was kochane !!!

reklama
Elle kochana źle to ujęłam:-)Dziś dopiero zamówiłąm,będzie za ok. 3 dni;-)
Dorcia kochana jesteś dziękuję:tak: za Ciebie również trzymam kciuki mooooocno:-)

Kurcze tak mówicie o czasie mierzenia tempek...a ja się właśnie kapłam że nie mierzę zawsze o tej samej porze:baffled: :szok:Mierzę wtedy kiedy się obudzę .... uppppssssss
A wcześniej mierzyłam zawsze o tej samej porze bo wstawałam do pracy :confused:

Misia, kcuuki mocno trzymam. Warto poczytac na temat mierzenia tempki, ale mam jeszcze ciagle nadzieje, ze te wiadomosci sie nie przydadza.
Matik, trza o stalej porze albo odpowiednio ja korygowac, bo inaczej miarodajne to nie jest.

Kciuki za potrzebujace. Dobrej owocnej nocy. :-) Cos te lipcowe cykle pomieszane zupelnie. Elle, u mnie tez sluz a po owulce.

Dorcia Kochana Dziękuję za Ciebie również &&&&&&&&&&&&& i za WSZYSTKIE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Macy
co racja to racja lipiec poplątany całkowicie ale żeby z tego poplątania wyszło co trzeba :-)

Ostatnia edycja:
tak wiem że trzeba o tej samej porze i w większości tak jest teraz tych kilka ostatnich dni tak wyszły że późno poszliśmy spać i później się wstało ale nie jest to w tym momencie dla mnie najważniejsze. Tempka interesuje mnie w momencie wyszukania owulacji bo później to nic nie daje nic są tak rożne różniaste wykresy że lipa z prawidłowym odczytaniem :no: dlatego teraz to czekam na @ i tyle albo będzie a może jakimś cudem nie :-) ach brzuch bardzo boli okresowo już od wczorajszej nocy bardzo wcześniej pobolewał a teraz to na maxa więc pewnie idzie wielkimi krokami bo to za 3-4 dni ma być :-) ale jestem ciekawa bo nieraz mam już i mąż się śmieje że albo ciąża albo okre dlaczego nie może być bez takich objawów :-)

Antosia zrobiłam test owulacyjny i nie ma nawet cienia kreski więc ciekawe co tam u Ciebie jest... chyba że owulki nie było i teraz będzie? ale skoro nie ma śluzu to raczej odpada. ciekawe jak bedzie wyglądać jutro tempka.
Macy o widzę że nie jestem sama... może tak czasami się zdarza :tak:
Dorcia widzisz jak to nam pod wiatr w tym lipcu ale i tak trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobrej Nocki
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,039_y0_orig.gif

reklama
Do góry