reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

84misia ja zawsze mam te dylematy. I wiesz po milionach negatywnych testach szłam na krew i jak dostałam wynik negatywny, to przez moment byłam w stanie emocjonalnych rozterek, ale po chwili uswiadamiałam sobie rzeczywistość i było mi lżej. Najgorsze czekanie.... wiem. Zobacz ja bardzo chciałam zobaczyc 2 kerski i zobaczyłam, jednak wynik był nieważny. Aj Misia uwierz mi rozumiem każdą twoja rozpacz i niepewnośc i ta ciągła nadzieje. Kurcze musi Ci sie udac. Koniec i kropka

reklama
myślę że jak masz normalną fazę 2 to dzień wcześniej powinno coś się pokazać ale niektóre dziewczyny mają krótką więc w tedy może i nie pokaże się jeszcze nic
A ja mam 16/17 dni to długo? czy to źle? zawsze myślałam że owu jest 2 tyg przed okresem dlatego sądziłam że moja owu jest w 14 dc a nie 11 :-p

Ostatnia edycja:
to może ale nie musi :zawstydzona/y: niech się mądrzejsze wypowiedzą ale jak popatrzeć na testujące to zazwyczaj cień się jakiś chociaż powinien pokazać , ale głowy nie dam sobie uciąć :sorry2:

Witam się.

Elmo, pisałam już kiedyś, że nie czytałam forum od deski do deski, ale kilka stron przeczytałam. I to co rzuca się w oczy - jeśli ktoś naprawdę się przykłada do planowania - dieta, pilnowanie ph to się udaje. Nie udaje się zazwyczaj, jak ktoś chce na szybcika i na skróty. Uda się, głęboko w to wierzę.
Misia, przykro mi, że tempka spadła. Ale póki @ nie ma, piłka w grze. Myślę, że test by był wiarygodny.
Matik, Ty wstajesz o stałej porze czy mierzysz temperaturę różnie?

Misia musisz przetrwac do jutra. Zrób test i sie nie katuj. I tak Cie podziwiam ze go dzis nie zrobilas. Jaki by nie wyszedl najgorsza jest chyba ta niewiedza :baffled:

Polisia napisz co u Ciebie plis...

Hej.Wróciłam z miasta i się rozczarowałam.Termometr owulacyjny w jednej z aptek kosztował ponad 90 zł:angry: No szok.
Zamówię na allegro.Fakt, poczekam te 2 czy 3 dni ale nie wydam tyle kasy na termometr:szok:

Matik, Misia u mnie 2 faza ma 14,16 dni.
Maran już polubiłam Twojego tatę hehe:-D Bardzo dobrze jej odpowiedział:-)
Dołączam się do apelu : Polisia wróć do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak dziewczyny dieta dużo robi.Ja znowu niestety zaczęłam pić colę ale o dziwo zmniejszyła mi ph.Pamiętacie może tylko dlaczego nie można pić coli kofeinowej a bezkofeinową?

reklama
Do góry