reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo ​dlatego musi ci się udać,jesteś ikoną tego forum, jeżeli tobie się nie uda to będzie tak jakby wszystkim dziewczynom amputowali skrzydła nadziei

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Wpadam do Was odpocząć po weekendzie, dowiedzieć się co nowego.Mi tempka spada ale nawet niepotrzebnie się łudziłam, że coś tam jednak nam wyszło.Aczkolwiek brzuch cały czas boli, ciągnie mnie w środku a jak z impetem siadam na kanape to mnie od środka rozrywa:wściekła/y:
Hmmmmm....Może to jest to samo co miałaś ty Araki:-D
Krystianmartin nie denerwuj się i nie załamuj:tak:A może już się udało skoro nie ma @?:-) Oby:-)

Daria mi z synem testy nie wychodziły w ogóle.Możecie sobie wyobrazić, że nie miałam ani jednego test ciążowego pozytywnego? Ginekolog wymyślał mi już różne choroby, płakałam i płakałam, nie wiedziałam co mi jest.Poszłam do innego lekarza a on po badaniu stwiedził to CIĄŻA. To był prawie 7 tydzień czyli już sporo po @ ;-)
Misia o matko czytałam Twoje notatki przy wykresie i mam te same objawy.Nawet ta sama tempka.Spójrz sobie:-)Mimo spadku temperatury brzuch nadal boli:wściekła/y:
Elle za córeczkę &&&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia masz 2 miesiące mówisz? Też uważam, że powinnaś odłożyć pilnowanie tempki i resztę rzeczy na bok.Nie zawracaj sobie tym głowy skoro płeć nie jest ważna.Działaj a ja życzę powodzenia kochana:-)
Matik no to masz teściową z głowy.Wierz mi wiem co czujesz,i tak jak Elmo niby do swojej nic nie mam ale jednak iskry lecą:-D

Mamakaja no masakra z tymi wykresami i co sobie człowiek ma myśleć ja juz głupieje słowo ten cykl mnie wykańcza w każdym razie czekam na @ jak do środy się nie pojawi to zrobię test w czwartek ale wydaje mi się że przyjdzie ta durna @ i znowu trzeba będzie kombinować jak tu ustrzelić ja tylko sie zastanawiam czy owu dostane bo wiadomo jak to u mnie jest pojawiłaś sie jaśnie pani (owu) pierwszy raz po długim czasie i jeszcze nie ustrzeliłam mimo starań a czy hrabina zechce przyjść w następnym cyklu KTO TO WIE? Dupa wkurza mnie to wszystko serio normalnie mam takiego nerwa że mam ochotę gryść wrrrrrrrr szczerze wczoraj zrodziła sie we mnie myśl że sie udało a tu nic.

Elmo Ty nasza kochana Ty to potrafisz pocieszyć:tak:
Ja za moment wyruszam do miasta w poszukiwaniu termometra owulacyjnego.No już nie mam siły na ten, kilka dni pod rząd ta sama tempka.Toż to niemożliwe.:wściekła/y:

Misia kurcze no nie wiem co Ci doradzić. Napewno tyle żebyś się broń Boże nie denerwowała. Wiem wiem łatwo mówić ale stres też robi swoje i może tylko pogorszyć a nie polepszyć sprawę.Trzymaj się kochana ja cały czas za Ciebie i resztę kciuki mam zaciśnięte;-):-):happy2:
Pamiętaj!
@ jeszcze nie ma
;-)

Cześć dziewczyny ale gorąco na forum. Naskrobałyście tyle że hej.
Jutro misia testuje tak?-trzymam kciuki.
Matik, elle wy już po. Dorcia chyba też a Antosia w trakcie czy już tez po. Sorki szybciutko przeczytałam te posty ale nie dokłądnie. Ale trzymam kciuki aby własnie jak tu elmo powiedział i wam żeby było niedobrze. Jejku ja też ciągle mam mdłości, wczoraj znowu miałam wesele i myslałam że zwymiotuje na stól(te zapachy). Pierwszy razw ciąży mam mdłości nawet nie wiedziłam że to tak wygląda.
i dziewczyny nie straszcie mnie że jak przed @ wyjdzie test pozytywny to będzie chłopak bo mi cień wyszedł 1 dzień przed @. a pozytywn w @.

Eweline u mnie test z Maja pozytywny był przed terminem @ mniej wiecej 3 dni wiec jakos w 11 dniu po owulacji z Alą nie wiem bo robiłam pierwszy dużo po terminie gdyż nie celowałam w owu itp. tylko było zalożenie, że dziecko poczniemy miedzy kwiatniem a październikiem, w maju były seksy bez liczenia dni itp. poprostu jak ochota była, no I w ciąze zaszłam I jak @ nie przychodziła przez tydzien zrobiłam test I był pozytyw, ale krechy wówczas takie maksymalnie konktretne a nie bladziochy ;) wiec z tym testem ze przed @ to chłop to kolejna lipa.. :) Masz babeczke I tego sie trzymaj :*

Ewelin, nie sugeruj się tym. Ja myślę, że to mit. Mi test z córą wyszedł pozytywny w dniu spodziewanej @ lub 2-3 dni przed. To tak jak wierzyć, że dziewczynki rodzą się przed terminem porodu a chłopcy po. Syn urodzony dokładnie w terminie, córa dzień po. :-) Będzie córeczka. Zobaczysz. Mdłości mówisz?
Daria, mój syn poczęty w maju. Urodzony w terminie. :-)

moje obie dziewczynki w maju poczete, obie urodzone po terminie - Ala poród wywoływany 2 tygodnie po terminie, Maja miała urodzić sie 6 a urodzona 13 lutego, wiec też tydzien po terminie obie slusznej wagi bo powyżej 4 kg wiec z tym majem to brednia na maksa ;) kolejne głupoty

Misia tule Cie mocno I nie załamuj sie :):)
Krystianmartin odpoczywaj tam przy boku męza I nie myśl za dużo :) działaj sobie wg planu, ale sie nie nastawiaj na nic :) duży spokój I korzystaj, z czasu bycia razem :*

Elmo ja czytalam Twoje planowanie I jestem zdania, że jak Tobie sie nie udało począć syna to bedzie znaczyć, że to całe planowanie o kant d...y można potłuc I wszystko I tak jest dziełem przypadku a dziewczynom, którym udało sie przed Toba, udało by sie I bez planowania ;) Ja czuje, ze TY chlopaka miec bedziesz, od poczatku jakos to czuje ;)

Elle Antosia I wszystkie inne dziewczyny za Was mocno trzymam && I wysyłam pozytywne dziewczynkowe lub chłopczykowe myśli, kazdemu według potrzeby :)

Maran dzieki, takich słów mi potrzeba. Jak tam u was pogoda? U nas lipa, pada ciągle, ale mowia o poprawie od jutra.
Misia a ja Ci mowie ze jak do jutra @ nie przyjdzie to zrob test. Przynajmniej rozwiejesz zludne nadzieje, jesli nie Twoje to moje :tak: ja tam nadal trzymam za Ciebie kciuki i sciaskam mocno
Ewelin noszzzzzzzz przeciez i ja zapomnialam dodac ze z coreczka test ciazowy wyszedl mi baaardzo pozytywny juz w 11 dpo. Teraz cien w 12 dpo. Jestem pewna ze to nie jest zadna regula. Glowa do góry. Ja wlasnie przeszperuje watek grudniowy w poszukiwaniu kiedy dziewczyny dowiadywaly sie o plci i sprawdze jeszcze czy na styczniowym juz cos wiedza.... :cool2:

Elmo Dziękuję Jeja skąd Ty masz tyle wiary :szok: Ja z uporem psychopatki chodzę co pół godziny sikać i sprawdzać czy @ nie ma normalnie stwierdzam że mi grzeje :-)

reklama
Elmo u nas super lato od niespalna 2 tygodni :) pierwszy raz takowe mamy odkąd tu mieszkamy a to już przeszło 7 lat... Dziewczynki w morzu sie chlapały a ile radości było, woda cieplejsza niż w Bałtyku ;) dziś troche sie zachmurzyłow, wiec moze pogoda sie zmienia powoli... I lato od nas odchodzi, ale mam nadzieje, że jeszcze nie ;)

Misia
no test to najlepiej jest zrobic bo te wykresy to różne są, czasem I w ciązy tem. nisko bywa, wiec by rozwiać wszelkie wątpliwości najlepiej jest zrobic test :) co by sie nie okazało ściakam Cie mocno :)

Do góry