krystianmartin
Fanka BB :)
Elmo dlatego musi ci się udać,jesteś ikoną tego forum, jeżeli tobie się nie uda to będzie tak jakby wszystkim dziewczynom amputowali skrzydła nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny ale gorąco na forum. Naskrobałyście tyle że hej.
Jutro misia testuje tak?-trzymam kciuki.
Matik, elle wy już po. Dorcia chyba też a Antosia w trakcie czy już tez po. Sorki szybciutko przeczytałam te posty ale nie dokłądnie. Ale trzymam kciuki aby własnie jak tu elmo powiedział i wam żeby było niedobrze. Jejku ja też ciągle mam mdłości, wczoraj znowu miałam wesele i myslałam że zwymiotuje na stól(te zapachy). Pierwszy razw ciąży mam mdłości nawet nie wiedziłam że to tak wygląda.
i dziewczyny nie straszcie mnie że jak przed @ wyjdzie test pozytywny to będzie chłopak bo mi cień wyszedł 1 dzień przed @. a pozytywn w @.
Ewelin, nie sugeruj się tym. Ja myślę, że to mit. Mi test z córą wyszedł pozytywny w dniu spodziewanej @ lub 2-3 dni przed. To tak jak wierzyć, że dziewczynki rodzą się przed terminem porodu a chłopcy po. Syn urodzony dokładnie w terminie, córa dzień po. :-) Będzie córeczka. Zobaczysz. Mdłości mówisz?
Daria, mój syn poczęty w maju. Urodzony w terminie. :-)