reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka ja dziś wcześniej bo teściową pożegnałam :-D hurra
i na odchodne powiedziała " co złego to nie ja" a ja " Ja również" :-)

wczoraj wieczorem byłam już taka szczęśliwa z tego powodu że przełamałam lody i zaprosiłam na plażę przy świecach szampanie i truskawkach , truskawek nie było ale był piękny winogron ;-) a teściowa zadowolona :-)

Wszystkim dziewczynom DZIĘKI za kciukasy, jeszcze nie testuję czekam na dzień spodziewanego ale może jutro nie wytrzymam ;-)

te moje tempki dziwne są ale wychodzi na to że cały tydzień zaburzony bo chodziliśmy późno spać więc myślę że to jednak tak jest bliska tempka prawdy, mdłości jeszcze są dziś ból w nocy bardzo mocny jak na okres więc coś się dzieje zobaczymy tylko co ? :tak: ach ale na luzie więc spoko:-)

ewelin00

Testy przed @ według moich obserwacji wskazywały by na chłopca a późniejsze na dziewczynkę więc spoko wszystko się zgadza

chodzi o to że jak test na min 3 dni wcześniej pokazał to mogło by istnieć przypuszczenie że to chłopak
i u Darii tak też było "ewelin mi z colinem wyszedl test przed miesiaczka" czyli się zgadza :-)
Pamiętacie dziewczyny jak było u WAS??????????
pozdrawiam i chyba jeszcze dobranoc

Kciuki dla starających się teraz i dla testujących :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny.
Widze ze duzo sie dzieje wiec robie herbatke i juz was nadrabiam.

Misia jesli testujesz to czekam z niecierpliwoscia na wynik!!!! &&&&&

Jak byłam w ciąży, to test wyszedł mi dopiero tydzień po terminie @ (córeczka).

ewelin mi z colinem wyszedl test przed miesiaczka a z nadia w 8 tygodniu ciazy;p

daria0607 - dopiero w 8. tc test Ci wyszedł? Wcześniej negatywne, czy nie robiłaś??

ktoś tu kiedys pwoiedzial bardzo madre słowa, ze zacznie sie strac o dziecko dopiero jak stwierdzi, ze płeć nie jest prorytetem... ja na pewno jeszcze do tego nie dojrzałam, bo informacji o trzecim synu chyba bym nie przezyła, a starania dziewczynkowe mnie przerażają, bo polowy rzeczy nie czaję i czy ktoś moze mi wytłumaczyc dlaczego ja teraz o tym mysle? teraz, gdy mam niespełna 2miesieczne dziecko w domu ja rozmyslam o moim niespelnionym marzeniu, sama sie tym mysleniem nakrecam, kiedys przez to oszaleje.....

Dokładnie dlatego ja się boję tego całego nakręcania na konkretną płeć - wolę odpuścić, żeby nie przeżywać potem rozczarowania i żeby nie narazić się na to, że będę 'zawiedziona' dzieckiem, które się urodzi - nie chcę się dystansować do dziecka tylko dlatego, że ma między nogami coś innego niż chciałam :sorry:

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,010_zO_orig.gif
tempka spadła wiec @ na 100 przyjdzie
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif

Ostatnia edycja:
No troszke was nadrobilam.
Dziewczyny powiem tak, troszke wam wspolczuj tych nieczytelnych cykli, albo malo czytelnych. Pamietam moj zwariowany cykl przed cyklem staraniowym. Myslalam ze przez niego oszaleje. Naszczescie kolejny byl ksiazkowy, wszystko jak w zegarku, czego i wam z calego serca zycze!!! Bo to bardzo ulatwia sprawe planowania.

Elle u Ciebie tempka idzie w gore wiec zapewne jestes po owulce &&&&& trzymam kiuki za ciaze i za córeczke. Tez jestem zwolennikiem teorii ze ph najwazniejsze choc wiadomo im wiecej czynnikow zgranych tym lepiej.
Antosia za Ciebie &&&&& aby dzis tempka poszybowala w gore!!! &&&& Kurde jestes tak swietnie przygotowana, musi Ci sie udac!
Dorcia kochana cos kuleje to Twoje zdrowie ostatnio. Zatem zdrówka przede wszystkim! Wiesz, skoro tak ma sie sprawa i masz tylko 2 cykle na zajscie to moze rzeczywiscie lepiej odpuscic sobie te wszystkie stresujace obserwacje i sugerowac sie np. najbardziej charakterystycznym znakiem owulki jakim jest sluz i wtedy dzialac ze wzmozona sila? Choc nie wiem czy Ty juz sobie nie odpuscilas tego wszystkiego. Trzymam caly czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Matik to masz tesciowa z glowy. Ja Ci powiem tak, nie moge powiedziec na swoja zlego slowa, bylabym niesprawiedliwa, aczkolwiek nie mam pojecia dlaczego tak bardzo dziala mi na nerwy :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak do niej jade to zawsze z podwyzszonym cisnieniem, nie mowiac juz o powrocie - przewaznie zionę ogniem :-D
Misia strasznie jestem ciekawa co u Ciebie....
Daria jeszcze Cie zycie zaskoczy i bedziesz miala wymarzona druga coreczke :tak:
Krystianmartin a Ty co gdzie sie podziewasz???? Czyzbys juz dzialala? :-)
Mamakubulki no coz, jestesmy przykladem jak bardzo mozna zwariowac na punkcie płci dziecka. To jest uczucie nie do opisania. Wiem cos o tym. Na codzien staram sie nie nakrecac i nawet o tym nie myslec jednak ciagle powraca pytanie co bedzie jesli to coreczka.... wiec swietnie Cie rozumiem i nie potepiam. Trzymam za Ciebie kciuki abys sie z tego troszku podniosla. Mysle ze u Ciebie jeszcze buzuja hormony, ciezko sobie pewne sprawy wytlumaczyc. Trzymaj sie kochana, ucaluj chlopców, wysciskaj ich i wyprzytulaj. Zobaczysz marzenie o coreczce kiedys sie spelni!
Ewelin nareszcie jestes. Z grubsza wiem co u Ciebie: zapachy :-D Boszzzzze mnie tak meczyly w poprzedniej ciazy ze tego sie nie da opisac. Najgorszy byl zapach kielbasy, bron Boze nie mogl lezec w lodowce nawet najmniejszy kawalek bo umieralam. Wyczuwałam kiełbase na kilometr, na 3 pietrze w biurze czułam ze szef wysiadajacy z samochodu na parkingu niesie w walizce kanapki z kielbasa :-D:-D:-D Powiedz cos wiecej o wuyjezdzie, kiedy wrociliscie ze jeszcze zdazylas sie na weselu bawic? Wyglada na to ze masz duzo sily. Ja natomiast jestem tak wypompowana ze ciezko to opisac, czuje sie jak stara baba, zycie ze mnie uszlo, ciagle zmeczenie, ciagle zmeczenie... a ilez mozna spac? Wiesz co ja staram sie nie nakrecac tym kiedy wyszedl test, czy przed @ czy po, mysle ze ile kobiet tyle doswiadczen i przekonan. Nie robilam poki co tych testow z sody i kapusty, boje sie, z reszta to 50/50. Ty masz dzis wizyte, &&&&&&& aby z córeczka wszystko bylo dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj na pewno zaliczę wino albo i coś jeszcze
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_bx_orig.gif
zapić smutki! Boję się że mi sie nigdy nie uda, że moja upragniona córeczka nigdy nie przyjdzie na świat, myślę że chyba czas pogodzić się ze więcej dzieci mieć nie będę żadnych ani córeczki ani syneczka, dzisiaj wszystko jest w czarnych barwach !!!!

Ostatnia edycja:
Misia ale robilas test? Jak bardzo spadla tempka?
Juz znalazlam Twoj wykres i widze. Misia nie chce Ci dawac zludnych nadzieii ale wiesz ze to roznie z ta tempka bywa. Moze jeszcze @ nie przyjdzie... oby!

Ostatnia edycja:
Hej
84misia i jak?Normalnie dzisiaj snił mi się dodatni test ciążowy i myslałam o Tobie a tu...... nie załamuj sie kochana, moja kumpela miała negatywa w dniu @, a po 5 dniach pozytyw i będzie miała córeczke:tak:
Elmo jestem, przechodzę jakieś załamanie nerwowe... mam takiego doła ...ale dzisiaj już lepiej. Jeśli chodzi o działa\nka to co 2 dni. Na razie testy owu negatywne. Piję zioło i czekam:tak: gratulki to już 9 tydzię, więc już płeć jest, oczywiście chłopczyk, na bank, płeć kształtuje sie w 8 tyg. Twoja ciąża jest w kolorze blue

84misia proszę , nie załamuj się, z tego co wiem obie się długo staramy. Chodzisz do gina prywatnie? Może porozmawiaj z nim o laparoskopi. Ja się nie odważyłam, zresztą jestem tutaj, ale kto wie może się zdecyduję. PAMIĘTAJ DOPÓKI NIE MA @ WSZYSTKO JEST MOŻLIWE

reklama
Krystianmartin to co sie dzieje? Czego dola??? No wiesz co, pojechalas tam naladowac sie pozytywnie i wrocic z fasolka, jakie doly zatem Cie lapia? :wściekła/y: Kurde wiem wlasnie ze juz cos tam sie wyksztaltowalo i ciekawi mnie oczywiscie co... ale naprawde naprawde teraz najwiecej mysle o tym zeby miec to prenatalne za soba i bardzo sie go boje, chce uslyszec ze wszystko ok a wiesz ile w czlowieku siedzi obaw. Czas goni 10 tydz sie zaczyna, 3 miesiac leci wiec i te 2,5 tyg do usg tez zleca. Zeby tylko wszystko bylo dobrze. I dziekuje Ci ze wierzysz z to chlopczyk. Tak bym chciala.

Do góry