reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elle87 super! Zazdroszcze, ze u Ciebie to juz, ja musze jeszcze co najmnie 2 tygodnie czekac. Oczywiscie trzymam kciuki &&&&&
Tak swoja drogo co do O+12 to czytalam, ze najlepiej jest 32 po pierwszym pozytywnym tescie owulacyjnym. Czyli jak u Ciebie byl w poludnie to jutro wieczorkiem staranka. :D

reklama
20130711_130715.jpg
zobaczcie jaka różnica jest między testami z allegro a tymi z apteki. Można zgłupieć :baffled: Czy test owu jest pozytywny?
Ten grubszy jest z apteki...

Załączniki

• 20130711_130715.jpg
    20130711_130715.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Misia hmm wcale Ci się nie dziwię ;-) a w poniedziałek który to będzie dzień po owulacji? może już coś wyjdzie jakiś cień :tak:
Mamawczesniaka sama jestem zaskoczona że tak szybko to wyszło w tym cyklu ale Tobie też szybko zleci i będą staranka zobaczysz ;-) mój ostatni cykl trwał 43 dni więc pomyśl jak jak wtedy wyczekiwałam @ żeby móc zacząć nowy cykl :-D za Ciebie również &&&&&&&&&&&&&&&&&
Antosia test pozytywny! ale nam wyszło w tym samym dniu :-D a jakie masz testy z allegro? bo moje mi się wydają dobre (te same miała Elmo i Piranha). a kiedy ostatni raz były przytulanki u Ciebie?

Antosia, ja robiłam tym samym testem i dokładnie taki jak twój wynik uznałam za pozytywny.. a owulację miałam dopiero 2 dni później...

krystianmartin no właśnie jak tu zaplanować to współżycie przy tak dziwnym wyniku obu testów?
ariaki ja też myślę że owu wyjdzie za jakieś dwa lub trzy dni, bo zawsze tak mi wychodzą, nawet te czułe, przez 4 dni
Elle no jestem ciekawa kiedy będzie ten skok. Ja miałam w planach jeszcze dzisiaj zadziałać z M ale już zgłupiałam. Wczoraj było tuli tuli więc sama nie wiem co mam robić:no:

reklama
Antosia, wiem że to musi być Twoja decyzja, ale ja bym działała dzisiaj... właśnie taki błąd popełniłam w tym cyklu - zobaczyłam dwie kreski na owulacyjnym i w tym dniu już się nie staraliśmy, i prawdopodobnie zaprzepaściłam szansę...

Do góry