reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Misia, Ty chyba powinnaś w termometr zainwestować, miałabyś lepszy obraz swojego cyklu. 36,80 a 36,89 robi różnicę. ;-) Ale może już się Tobie nie przyda? ;-)

Jak się nie uda to będę na drugi dzień pierwsza w kolejce po termometr :-) ale licze że nie bedzie to konieczne :-) a tak na marginesie to jest juz mój 5 termometr mam nadzieje ze ostatni :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Macy też mam obawy że to jakaś zmyła w tym testem bo skok tempki nie za duży i jak na mnie to za wcześnie by ta owulka była... nie sądziłam że jak dojdzie co do czego to taki człowiek będzie zamotany :szok: a szyjki nie badałam bo nie umiem muszę przyznać :-(
Misia czyli widzę że działałaś 2 dni, dzień i w samą owulkę ;-)
Antosia i ja się chyba dziś skuszę skoro od 23:12 księżyc wchodzi w znak żeński ;-) wczoraj jeszcze był w męskim znaku więc musimy szybko działać hihi
Elmo hahahaha a z chęcią dołączę do Ciebie i będziemy razem narzekać na mdłości :-D

Ostatnia edycja:
No to jestesmy umowione, czekam na was :tak:
Maggie baw sie dobrze, wypocznij i wracaj do nas. Udanych wakacji!

Wreszcie zbliza sie 15, umieram z glodu, zasypiam na siedzaco... na zewnatrz ulewa, poprostu super ;-)
Milego popoludnia i owocnego wieczoru Laseczki!

Antosia jak zrobisz dzisiaj jeszcze raz test to daj znać czy u Ciebie kreska testowa jest nadal tak samo mocna bo ja właśnie zrobiłam i już ta kreska jest dużo bledsza... :baffled:

Maggie Udanych wakacji !!! Wracaj wypoczęta i szczęśliwa !!!
Antosia...ale nam stracha napędziłaś ...tak długo się nie odzywać...tęskniłyśmy !!!:-D

My działamy cały czas....co będzie to będzie !!! Tempkę mierzę, testa owu dzisiaj też zrobiłam ( był taki sam jak Antosi) a obiecałam sobie że już daję spokój z tym wszystkim... nie mam silnej woli jak widać :baffled:
Jak ja bym strasznie chciała mieć mdłości...ból (.)(.) ...ja chcę !!!

Za wszystkie ciężaróweczki &&& za nuuudną ciążę

A oczekującym na II mocccno trzymam

&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&

Matik już sama nie wiem... wydaję mi się że owulka będzie jutro i chciałam jeszcze dzisiaj działać a teraz już mam wątpliwości i nie chcę wycelować w samą owulkę :szok:

reklama
Do góry