reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elle, no pięknie to wygląda, pięknie! Do męża marsz. :-D
Misia, tempka i objawy na najwyższym poziomie. :tak: W poniedziałek 10 dni od owu dopiero, nie? Nie wiem, czy test wyjdzie tak szybko. Obserwuj siebie i więcej będziesz wiedziała. Ja z młodą od pierwszych sekund wiedziałam, że jestem w ciąży. :-D I u mnie właśnie kłucia, ciągnięcie, ból jak na @, ból piersi. Trzymam &&&&&&&.
Elmo, czeka nas przeprowadzka i nie wiem jeszcze co to będzie za kontynent. Dlatego na razie musimy czekac. Nie chcę ani w ciąży, ani z maleństwem na rękach się przeprowadzać, bo raz to przeszłam i więcej nie chcę. Muszę mieć jasną sytuację.
Araki, ale w sumie się zgadza. Owu jest ok. 36 godzin od pierwszego pozytywnego testu. Skoro u Ciebie było dwa dni później, to chyba jeszcze w widełkach 36 godzin się może mieścić. Poza tym to cholernie trudno określić kiedy test owu jest pozytywny-pozytywny a nie tylko prawie pozytywny. Powinien być jak ciążowy, nie? ;-)

reklama
Misia to rób test w poniedziałek ;-)
Antosia ja tak samo wczoraj i wiesz że ciągle myślę czy dziś też nie zadziałać... strasznie chciałabym żeby w tym cyklu się udało a z drugiej strony tak blisko owulki próbować czy to dobrze na dziewczynke??? niby odstęp nie ma znaczenia... to teraz jesteśmy w kropce :-D
Macy hmm no mąż chętny na dzisiejsze staranka a ja sama nie wiem :-)

Misia, trochę mylna jest ta temperatura z 6 lipca. Ja od niej liczyłam. Nie widzę wcześniejszych zapisów temperatury. A staranka miałaś w dzień owu czy jeszcze potem poprawiliście? ;-)
Elle, kurczę, no wiem, że łatwo zdecydować nie jest. Do mnie przemawia jednak fakt, że Truskafffka czy Piranha też na odstęp od owu nie patrzały. A kolejna sprawa ten spadek tempki trochę mały jest. Może to jakaś zmyła i potem będzie kolejne podejście. A jaka jest szyjka?

Macy staranka były te najbliżej owu to od 1-3 i owy była 3 a potem 7 ale w sumie te 7 to już raczej przyjemność niz staranie się :-) a tempki przed owy nie mierzyłam bo była na monicie i wiedziałam kiedy owu bedzie a teraz mierzę bo ma to dla mnie znaczenie :-)

Ostatnia edycja:
Elle ja planowałam dzisiaj przytulanki i chyba tak zrobię. Dzisiaj od godziny 23:12 księżyc jest w znaku Panny i jest to żeński znak:-D więc chyba warto próbować :tak:

reklama
Misia, Ty chyba powinnaś w termometr zainwestować, miałabyś lepszy obraz swojego cyklu. 36,80 a 36,89 robi różnicę. ;-) Ale może już się Tobie nie przyda? ;-)

Do góry