reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Misia, można podejrzeć gdzieś Twój wykres? I co ma się nie udać? No co? Uda się! I już.
Elmo, jeszcze trochę i pierwsze objawy przejdą. A potem nic tylko cieszyć się rosnącym brzuszkiem. Jej, jak ja bym już chciała. Mam teraz owu i normalnie aż jaja szkoda. :-D

Ale juz naskrobalyscie od rana ;-) zaraz sie biore za czytanie. U mnie wczoraj pierwsze przytulanki bo wieczorem test owulacyjny jeszcze negatywny a dzisiaj zrobiony o 11 nie z porannego moczu chyba moge uznac za pozytywny, do tego tempka spadla... wklejam test :-) 20130711_110341.jpg

Załączniki

• 20130711_110341.jpg
    20130711_110341.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
Elle wow :szok: no ciekawe ciekawe. Kurde pamietam ile czekalas na owulke w poprzednich cyklach a tu taka niespodzianka! No to dzialaj pelna parą a my tu zaciskamy &&&&& :tak: Powodzenia!
Macy to na co czekasz? ;-)

Lukaa bardzo się cieszę że wyniki dobre i jak lekarz zaleca brać clo to spróbuj bo może faktycznie od razu uda się zafasolkować :tak: będę trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& za ten cykl
Elmo no sama jestem w szoku i nie chce mi się wierzyć żeby owulka miała być tak szybko bo zawsze miałam ok 19-20 dc a ostatnie cykl nawet w 31dc :szok: może te tabletki ziołowe tak to przyspieszyły ale fałszywy alarm aż się boję nakręcać że to już... kusi mnie żeby dziś też zadziałać bo ph mam niskie- po starankach było 4,5 jak użyłam sylku więc z tym ok ale jak trafię w samą owulację... hmmm ciężkie to wszystko. jeszcze zrobię teścik za parę godzin dla upewnienia się ;-) kurcze a te Twoje włókniaki na pewno nie są groźne ale wiem jak to jest jak takie coś pojawia się przy ciąży to zaraz sto myśli ale będzie dobrze :*
Misia już się nie mogę doczekać Twojego testowanka :tak: trzymam mocno żeby się udało w tym cyklu &&&&&&&&&&&
Krystianmartin o widzę że koniec @ i teraz tak jak mówiłaś co 2 dni przytulaski? w owulkę też będziesz działać czy stop przed? ale byłoby fajnie jakbym nam się wszystkim udało zafasolkować w lipcu :-)
Antosia no nareszcie jesteś :tak: już się martwiłam czemu do nas nie zaglądasz ale widzę Twój wykres i też wyczekujesz owulki ;-) może będziemy ją miały w tym samy czasie :-D jeszcze działacie z M? pamiętaj &&&&&&&&&&&
Araki jeszcze nic straconego jak nie ma @. to że tempka spada to już nie raz widziałam na różnych wykresach a potem były z tego II piękne kreseczki ;-)
Matik kiedy testujesz ;-)?

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie te starające i zafasolkowane
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elle ja też się nie mogę doczekać ale też się boję ale jakoś musze dać rade żeby dorwać :-)
Jena zasnę za chwilę .

reklama
Elle racjonalnie było by gdybym testowała 18 bo najpóźniej 17 powinna się pojawić @ ale nie wiem czy wytrzymam :-) a tak serio to zastanawiam się czy nie testować w poniedziałek :-)

Do góry