reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Misia, można podejrzeć gdzieś Twój wykres? I co ma się nie udać? No co? Uda się! I już.
Elmo, jeszcze trochę i pierwsze objawy przejdą. A potem nic tylko cieszyć się rosnącym brzuszkiem. Jej, jak ja bym już chciała. Mam teraz owu i normalnie aż jaja szkoda. :-D

Ale juz naskrobalyscie od rana ;-) zaraz sie biore za czytanie. U mnie wczoraj pierwsze przytulanki bo wieczorem test owulacyjny jeszcze negatywny a dzisiaj zrobiony o 11 nie z porannego moczu chyba moge uznac za pozytywny, do tego tempka spadla... wklejam test :-) 20130711_110341.jpg

Załączniki

• 20130711_110341.jpg
    20130711_110341.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 38
Elle wow :szok: no ciekawe ciekawe. Kurde pamietam ile czekalas na owulke w poprzednich cyklach a tu taka niespodzianka! No to dzialaj pelna parą a my tu zaciskamy &&&&& :tak: Powodzenia!
Macy to na co czekasz? ;-)

Lukaa bardzo się cieszę że wyniki dobre i jak lekarz zaleca brać clo to spróbuj bo może faktycznie od razu uda się zafasolkować :tak: będę trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& za ten cykl
Elmo no sama jestem w szoku i nie chce mi się wierzyć żeby owulka miała być tak szybko bo zawsze miałam ok 19-20 dc a ostatnie cykl nawet w 31dc :szok: może te tabletki ziołowe tak to przyspieszyły ale fałszywy alarm aż się boję nakręcać że to już... kusi mnie żeby dziś też zadziałać bo ph mam niskie- po starankach było 4,5 jak użyłam sylku więc z tym ok ale jak trafię w samą owulację... hmmm ciężkie to wszystko. jeszcze zrobię teścik za parę godzin dla upewnienia się ;-) kurcze a te Twoje włókniaki na pewno nie są groźne ale wiem jak to jest jak takie coś pojawia się przy ciąży to zaraz sto myśli ale będzie dobrze :*
Misia już się nie mogę doczekać Twojego testowanka :tak: trzymam mocno żeby się udało w tym cyklu &&&&&&&&&&&
Krystianmartin o widzę że koniec @ i teraz tak jak mówiłaś co 2 dni przytulaski? w owulkę też będziesz działać czy stop przed? ale byłoby fajnie jakbym nam się wszystkim udało zafasolkować w lipcu :-)
Antosia no nareszcie jesteś :tak: już się martwiłam czemu do nas nie zaglądasz ale widzę Twój wykres i też wyczekujesz owulki ;-) może będziemy ją miały w tym samy czasie :-D jeszcze działacie z M? pamiętaj &&&&&&&&&&&
Araki jeszcze nic straconego jak nie ma @. to że tempka spada to już nie raz widziałam na różnych wykresach a potem były z tego II piękne kreseczki ;-)
Matik kiedy testujesz ;-)?

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie te starające i zafasolkowane
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elle ja też się nie mogę doczekać ale też się boję ale jakoś musze dać rade żeby dorwać :-)
Jena zasnę za chwilę .

reklama
Elle racjonalnie było by gdybym testowała 18 bo najpóźniej 17 powinna się pojawić @ ale nie wiem czy wytrzymam :-) a tak serio to zastanawiam się czy nie testować w poniedziałek :-)

Do góry