reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria nie bagatelizuj tego, jak masz możliwość zadzwoń do gina albo podjedź na IP
Może to być niedobór progesteronu, a dostałaś jakąś luteinę, duphaston lub coś w tym rodzaju, jakiś progesteron ?

hej. JA jeszcze żyję, ale jestem na wyjeździe więc nie bardzo mam kiedy pisać. Praktycznie cały lipiec mnie nie ma więc i dostęp do neta ograniczony. Ale trzymam kciuki za Was. Ja póki co wypoczywam, nie myślę o planowaniu bo to jeszcze raczej odległa sprawa. Nie spinam się jakoś. Co ma być to będzie... co Bóg da to będzie. Pozdrawiam Was

Hejka nocną porą!

U mnie notorycznie czasu brak, wszystkiego nie nadrobie, ale podczytałam chociaż Was.
Dzisiaj M odebrał wstepne wyniki nasienia, jest duża poprawa, ale morfologia dopiero ma być za tydzień, może uda się wczęsniej.
Od tego cyklu chyba będe brała clo, ale jakoś tak pózno gin kazał przyjechać, w sobotę 5 dc, a dziewczyny zwykle biorą wczęsniej 3, 4 dc. Boję się trochę tego, bo to będzie moja pierwsza styczność z takim lekiem, a na dodatek od wczoraj piję płaściutkę łyżeczkę ziółek ojca sroki, co by nie przedobrzyć.

Misia- do Ciebie mam pytanko, czy Ty łykasz coś na śluz po tym clo, jak było u Ciebie ze śluzem, miałąś posuchę, bo czytałam że clo uposledza śluz.
A tak wogóle to trzymam mega kciuki za Ciebie, niech Ci się uda, to i ja wiary nabiorę, że i mi się uda:tak::-)

Elle, Araki, Matik- i inne dziewczyny również za Was megaśne kciuki&&&&&&&&&&&&&&&

Daria- też uważam żeby nie lekceważyc tych plamień i skonsultuj się z lekarzem

Elmo- to byczyłas się dzisiaj w domu:-)

Macy-fajnie się czyta Ciebie jak piszesz, że tak wierzysz , że Cie się uda jak zaczniesz staranka, na pewno tak będzie!

Pozdrawiam resztę babeczek!

Hej.
No czekam na was, wpadajcie z kawką.
Dzis juz na stanowisku, megasnie mi sie nie chce. Byle do 15tej.

Krystianmartin jak tam z rana? :-)
Lukaa
ja wiem czy sie wybyczylam? Wiesz jak to jest, odpoczelam od pracy ale zrobilam 100 innych rzeczy. Dobre wiesci przynosisz. Kurde nie mialam nigdy stycznosci z takimi lekami jak clo ale kurde skoro lekarz radzi, poza tym dziewczyny na bb duzo pisza o clo, czesto biora i wiem ze z tym szybko sie udaje, wiec kurcze moze warto sprobowac?
Daria zmartwilas mnie. No i jak tam dzis, dalej plamisz? Bylas u lekarza?
Maggie no i co podjelas jakas decyzje co do tej nadzerki? Troche lipna sprawa tak przed planowana ciaza sie dowiedziec ale widzisz dziewczyny tez mialy i usuwaly dopiero po urdzeniu i jest ok. Ja osobiscie slyszalam ze nadzerka to nie jest jakas grozna sprawa, ale wiadomo jak juz czlowieka dotyczy to sie zaczyna martwic. Ja sie na ostatniej wizycie dowiedzialam ze mam na macicy conajmniej 2 włókniaki. Lekarz zapewnial mnie ze to nic, nie ma zadnego zagrozenia. Ale oczywiscie wrzucilam haslo w google i wyskoczyło nowotwór niezłosliwy. Oczy mi sie odbily od monitora :szok: zawał serca. Takze musze dokladniej podpytac na nastepnej wizycie.
Araki moze Ty wiesz cos wiecej na temat tych wlokniaków?
Takze ciagle cos sie musi przyplatac.
Misia Araki jakies objawy?
Milla wypoczywaj, zbieraj sily na planowanie ;-)
Ewelin co u Ciebie oprocz tego ze napewno swietnie sie bawisz? :-) Jak samopoczucie?

Oczywiscie za wszystkie mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&& i niezmiennie kibicuje.
Pozdrawiam i milego dnia zycze!

Hejka przy mięcie :-) Tak sobie myślę że to powitanie zaczyna być nudne :-) tylko mięta i mięta :-)
Lukaa tak po CLO słabo ze śluzem strasznie skąpo ledwo co :-)
Elmo z objawów to ................... nerwowa jestem a raczej wszystko mnie drażni ale czy to objaw jakiś ? i pokładam się po pracy na godzinkę półtorej snu czego do tej pory nie robiłam i czasem (.)(.) pieką a i jeszcze głodna jestem ciągle ale tak na prawdę to wszystko może być na @ wiec się nie nastawiam, aczkolwiek nie mam ochoty na czekoladę na którą po prostu się rzucam jak walnięta przed @ a teraz nie nawet nie mam ochoty.
Mój M wczoraj wrócił i kupił po drodze w Łodzi rower dla starszego syna i radocha była wielka wszystko fajnie ale jakoś mnie wkurza ten mój M wrrrrrrrr mam ochotę gryść :baffled: a poza tym wszystko super :-) do bani z tym czekaniem chyba to mnie tak wkurza prawdę powiedziawszy.

HEJ
Elmo a dziękuję już zrobiłam kawkę, @ mija więc z niecierpliwością czekam. sama jestem ciekawa czy mi sie uda
84misia jeszcze chwilka i już będzie wszystko jasne:tak:, bądźmy dobrej myśli

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry z rana :)
u mnie dzis spokojnie moze wczoraj przez ten upal ;/ nie cierpie jak jest tak gorąco;/
we wtroek mam wizyte to na ta pojde chyba ze dzis sie znow cos zacznie to zadzwonię do lekarki :)

Do góry