reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maggie, super wiesci! Przedszkole to wazna sprawa. :-) Ja mialam przez jakis czas plamienia dlugie po okresie - wychodzilo mi, ze mam okres 9-10 dni :baffled:. Ginka mnie nastraszyla hormonalnymi sprawami. Nadzerke chyba najlepiej wypalic, zeby sie cholerstwa pozbyc. A tego gina zmienic nie mozesz? Niektorzy sie za bardzo nie przejmuja.
Krystianmartin, mi tez @ wypada akurat na urlop. Chyba ze sie jakims cudem przesunie.
Elmo, to dzisiaj mozesz wyspac sie do woli. :-) Ja uwielbiam wisnie! Najlepiej w kompocie. :-) A tu ciezko dostac. :-(
Misia, glowa do gory, pozytywne myslenie na start. Co ma sie nie udac? Uda sie i juz. Trzeba w to wierzyc, bo co nam zostalo. Ja w kwietniu od ginki uslyszalam, ze nie mam jaj, cykle sa bezowulacyjne. Myslalam, ze sie zalamie, ale nie przestaje wierzyc, ze jak zaczniemy staranka, to sie uda. :tak: Chocbym miala mojego meza wymeczyc na amen. :-D

reklama
elle jak dla mnie to jeszcze nie wygląda na owu i po za tym polecam taki termometr który pokazuje dokładniej tzn jeżeli jest 36,85 to zwykły pokaże 36,8 i nie zobaczysz skoku a przy tym jest ważnych kilka dni i program Ci nie zaznaczy ja poprzedni tak miałam że mi nie zaznaczył teraz jak patrzę na niego z daleka tzn na cały cykl to idealnie widać że owu mam 11dc a po 7 dniach obniżenie i skok na wyższe znowu i teraz też się tak powtarza tyle że wczoraj przy tym spadku zaczęłam odczuwać mdłości i dziś też od rana ciekawe co to będzie

a co to znaczy niczego sobie? :-) tak chciałam odpuścić a nie spodziewałam się owulki 11 myślałam że będzie później :-) ale wyszło jak wyszło że 3 dni przed owu , no zobaczymy co się będzie dziać

Elmo dziekuje kochana za odpowiedz i wiesz co masz racje bo ta kreska testowa byla wczoraj taka leciutka a wieczorem o 19 nawet cienia nie bylo za to dzisiaj o 10 rano znow jest delikatna... czyli wychodzi na to ze owulka przed mna i mam nadzieje ze za kilka dni sie pojawi ;-) wiec dzis mysle ze beda pierwsze staranka a co :-D tez lubie wisnie i zazdroszcze ze mozesz sie nimi objadac zreszta teraz mozesz juz wszystko jesc bez zadnych diet :-)

Matik wykres masz bardzo ladny i czuje ze beda z tego II piekne kreseczki;-) co do termometru to mam taki dokladny owulacyjny do dwoch miejsc po przecinku. Tez mysle ze owulka dopiero u mnie bedzie i zamierzam teraz czesto testowac :tak: a powiedz mi zanim mialac pozytywny test owulacyjny to kilka dni wczesniej kreska testowa wychodzila bledsza? Tak pamietam test robilam z drugiego porannego moczu i 2godz nic nie pilam ;-)

no nie to był pierwszy test ale na drugi dzień zrobiłam też i już tu wstawiłam zdjęcie obu i dziewczyny potwierdził ze właśnie musi być owu i faktycznie pokryło się z kończącymi bólami

reklama
Mamaeczesniaka tak zamierzam zastosowac 0plus12 ale teraz tez bede dzialac do pozytywnego testu owulacyjnego bo boje sie ze nie trafie w 0plus12 a szkoda by mi bylo calego cyklu;-) a Ty kiedy masz zazwyczaj owulke tzn w ktorym dniu cyklu?

Do góry