reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Araki ja tak patrzę że też miałam 3 dni przed owu a kiedy masz mieć okres? bo ja niby ok 15/16 jeśli cykl będzie 25 według ovu. 18.19 jeśli normalny 28 a no i też sobie dziś zatestowałam wiem wiem głupia ale pomyślała a co tam najwyżej nic nie wyjdzie ale mmmooożżżżeeeee :-) powoli wchodzę w nawyk z tymi objawami i już w tym cyklu tak nie reaguję jak wcześniej :-)

reklama
Witam się poniedziałkowo !!!
Kochane będę pisać rzadko...codziennie Was podczytując
PAMIĘTAJCIE !!!
JESTEM Z WAMI !!!!!!!!!!!
I MOOOOOOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WAS WSZYSTKIE !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobrej nocki !!!

Dorcia fajnie że jesteś :tak: szkoda że już nie robisz pomiaru tempki bo zawsze zaglądałam co tam u Ciebie na wykresie :-) czyli według suwaczka 3 dni do owulki tak?
Antosia a Ty gdzie się podziewasz? chyba nas nie opuściłaś czy tak po cichu tam działasz i nic nie piszesz ;-)
Matik rozumiem że test wyszedł negatywny? spokojnie zatestuj za 4-5 dni i wtedy będzie wiadomo :tak: może się udało bo masz bardzo ładny wykres
Misia podziwiam że znajdujesz miejsce w żołądku na kilka mięt w ciągu dnia :-D ja wypijam jedną bo jeszcze kefir, mleko, woda i jak tu wepchnąć kolejną szklankę mięty ;-)

Witajcie.
Spałam wczoraj od 20 wiec moze dzis jakos dotrwam do tej 15 bez ziewania ;-)
No czekam juz na jakies testowanko.
Matik zdecydowanie za wczesnie na test ale to juz wiesz :tak:
Dorcia za Ciebie rowniez &&&&&
Elle czekam juz na te Twoje dzialania ;-) &&&&&
Misia ilez ja spilam tych plynow... oczywiscie w moim przypadku zielonej. Wogole jak sobie przypomne ta moja diete... przyznam ze na grejfruty nie moge patrzec :-( &&&&&

Zastanawiam sie co u Sofi, Eden, Roszpunki...

Milego dnia dziewczyny!

Hejka Dziewczyny!!!
Elle ja po prostu jak czuję że coś bym zjadła po 18 to zapijam ten głód dlatego ta mięta o tej godzinie :-)
Elmo Czego nie robi się dla dzieci :tak: dzięki za &&&&& ja trzymam za Ciebie cały czas żeby się okazało że synek tośnie pod Twoim sercem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Spało mi się dzisiaj super ale sen miałam :szok: jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem śniło mi się że jestem w ciąży już wysoko i na wizycie okazało się że będę miała córcie i w tym śnie jak usłyszałam córcia to zaczęłam tak płakać że nie mogłam się opanować i wtedy się obudziłam :szok: więc stwierdzam że mi grzeje niby szukam zajęć żeby nie myśleć o dziecku i ciąży a podświadomie ta myśl ciągle tam jest dlaczego nie da się głowy wyłączyć ? Załamka!
Ale będę próbować dalej wyłączyć myślenie może choć na chwilę się uda :-)
Miłego Dnia Moje Kochane !!!!

Witam
oczywiście z kawką, dzisiaj pójdę do parku po miętę:-D bo lubię, tutaj jest cały zielnik.
Elmo wiesz, że moja znajoma na badaniach prenatalnych USG w 12 tyg poznała już płeć. Potwierdziło się w 20 tyg. Już nie mogę doczekać się kiedy wkleisz zdjęcie z pitolem po kolana:-D
84misia tak samo trudno jest nie myśleć o zajściu jak i nie robić za wcześnie testu.... to jest niemożliwe jak niemożliwe jest zapłacić kartą w biedronce:-D

Hehe no niemożliwe niemozliwe :-D:tak:
Misia swietnie Cie rozumiem. My z tego forum to chyba ciagle mamy jedno w glowie. Nie da sie wylaczyc i tyle, jesli ktos potrafi to naprawde podziwiam. Wiadomo kazda z nas ma obowiazki, prace zawodowa czy dom na glowie, dzieci, dzien za dniem mija jak szalony ale jednak gdzies tam z tyłu glowy kazda z nas ma jedna mysl... ale mi nie sni sie syn, chyba brak mi wyobrazni bo kompletnie tego nie widze :-(
Krystianmartin wiem ze sa takie przypadki ale moj gin napewno mi tego nie powie tak wczesnie, znam go, a glupio mi tak pojsc do kogos innego i powiedziec "chce znac plec" :-)

Elmoo ona pojechała na badania prenatalne bo to zasugerował jej gin, ma 32 lata, tam wszystko przebadali, wyniki dostała później ale płeć powiedział jej od razu. Mnie na pewno czekają te badania, ale nie będę chciała znać płci tylko czy zdrowe

reklama
Hej, dziś ja też z miętową herbatką ;-)

Matik, ja wg moich regularnych cykli (32 dni), powinnam mieć @ 14, jeśli wg moich ostatnich dwóch cykli (35 dni), to 17, mam zamiar wytrzymać do 18 z testowaniem, albo wcześniej przyjdzie @...
Ostatnio mój tato (ginekolog zresztą), zabronił mi i mojej bratowej (też się stara) testować wcześniej niż 7 dni po spodziewanej @ - aha akurat bo wytrzymam :-) Ona mówi, że testuje wcześniej, żeby móc się piwa napić, bez komentarza...

Ja objawy na razie skrzętnie notuję, nawet jeśli nic z tego nie będzie. Przez poprzednie cykle w ogóle nie zwracałam na nie uwagi (no może poza bólem brzucha, bo na tego nie dało się przeoczyć), więc nie wiem czy kiedyś już takie miałam przed @ czy nie, najwyższy czas się dowiedzieć ;-)
Martwi mnie ta boląca pierś, bo rok temu tak bolała i okazało się że mam włókniaka, już dawno wycięty, ale może znowu coś się dzieje...

Mocno trzymam kciuki za Was!!!

Do góry