hej!
Daria: mi się wydaje, ze u ciebie późniejsza owulacja, bo ty karmisz i te cykle miałaś takie rozregulowane już wcześniej też...mówisz, że ciąża bardziej podobna do tej z Nadią?
Moja jest po prostu identyczna jak z Misią, aż niemożliwe żeby dwa razy tak samo przechodzić jota w jotę
Elmo: a ty czasem o mojej córze nie piszesz, na pewno o swojej? bo jakby ta sama historia - u nas na podwórku jak wychodzi Misia to wszyscy wiedzą wszystko o naszym domu, że mama na tatę krzyczała, że tata w niedzielę to pracuje, że na wakacje jedziemy w sierpniu....żadnych zahamowań - ma to po teściowej w genach- ona też każdemu napotkanemu człowiekowi życiorys wszystkich członków rodziny opowiada
więc moja nie wie, że będzie dzidzia, bo by pół rodziny i pół miasto wiedziało. I na połówkowe też nie pójdzie z tego względu, że potem wszystko będzie gadać wszystkim. Myślę, ze w wieku naszych córek to niewielkie ma to znaczenie czy zobaczą na USG dzidzię czy nie - i tak będą się cieszyć ogromnie
pytałaś: u mnie na razie bez zmian -choć już miałam weekend jako tako bez mdłości, ale od wczoraj znowu - matko, mam nadzieję, że to ostatnie 2 tyg. i będę mieć już spokój! Wczoraj jak wróciłam z pracy o 17 to zasnęłam chyba w 5 minut ledwo na łóżko padłam, wstałam o 19 z mdłościami, ale dałam radę jeszcze do Lidla po zakupy jechać, bo wcześniej to mowy nie było
Kristianmartin: wzruszające wspomnienia - ja się zastanawiam jak dwie doby bez mojej córy w szpitalu wytrzymam, po 5 dniach to byśmy wyły obie, bo ona jest "mamusina" bardzo i beze mnie dzień to jak miesiąc dla niej
Mamakaja: jak nie byłam w ciąży to tez miałam schizę na rzeczy dziecięce i oglądałam wózki, a teraz nie mam już czasu jakoś i natchnienia, bo jedyne co marze po pracy to spanie i odpoczynek
raptem jedno uniwersalne body Endo kupiłam i tyle
może jak poznam płeć to coś zacznę myśleć
misia: wszystkie znamy to czekanie na to kiedy można zatestować
kciuki trzymam za każdą testującą i czekającą!