Cześć Wam!Nie odzywałam się bo nie chce Was tu swoimi problemami obraczać, ale napiszę, U mnie wygląda, że nici znowu z cyklu, dzisiaj robiłąm test ciażowy 25 czułośc i nic , nawet cienia cieni, dzis mam 10dpo. Wiem że to wczęsnie, ale ja juz czuje po cyckach, ze dupa. Jutro zrobie jeszcze bete, bo tak mi gin kazał. Nie wiem o co chodzi i dzisiaj już takiego doła zaliczyłam, że przestałam wierzyć,, że się już wogóle uda. Nie wiem wczęsniej nie było żadnego problemu, a teraz nie wiem co, M tylko jeszcze wyslę w pooniedziałek na badania gwoli formalności.[*b]Polisia[*/b]- kochana tulam mocno, wiem co czujesz i wiem że to może dołować. Dziecinko, ja też robiłam progesteron w tym cyklu i mi wyszedł 12,20, czyli podobnie do twojego. Wg mnie nie jest źle, ale za dobrze też nie jest. Jedne źródła podają że wystarczy 10, a inne że lepiej aby było conajmniej 15. Są na pewno dziewczyny co zachodzą pewno w ciąże z jeszcze niższymi, ale to wszystko jest pewni indywidulanie. Będę dzwonic chyba w poniedziałek do swojego gina i mu powiem jakie mam wyniki i może niech mi da w końcu jakąs stymulacje w postaci clo może. U mnie to jeszcze dwie rzeczy biorę pod uwagę, zrosty i M plemniki.Ta niemoc jest okropna, Tobie tylko napiszę , że w różnych cyklach może być rózny progesteron i np, w nastepnym możesz miec 20 Dziękuję tym dziewczynom , które o mnie pamiętały
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki, bo wiem jak każda z nas to przeżywa , a zaciązonym dobrego samopoczucia i spełnienia marzeń co do płci.Przepraszam za ten jeden ciąg, ale cos mi BB szwankuje i nie moge zrobic inaczej