reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
U mnie ani plamienia ani @. za to temp spada więc już niedługo. jeżeli przez weekend się nie pojawi to zatestuję w poniedziałek. nie wzięłam testów z Polski a tu jeden kosztuje 30 zł, więc wolę a raczej muszę poczekać.
My dzisiaj znowu na rybki i grilla. Tu weekend mają już od 12:40.
życzę udanej pogody
Elmo może te wakacje skopane, ale już następne z Zuzią i jej braciszkiem.:tak:
84misia w takim razie szalonej soboty:-D

reklama
Krystianmartin a dzięki :-D a przy okazji spokój w głowie tylko mi czekanie pozostało i trzeba się czymś zająć żeby szybko czas zleciał :-)

Misia kciuki za Ciebie :)
Elmo jeszcze troszkę i pierwszy trymestr Ci zleci kochana :) a potem może pojedziecie na jakieś wakacje:) My chyba jednak pojedziemy, bo to nie aż tak poważna infekcja jak znajomi myśleli .:)
Dziękuje wszystkim za rady
Mi po cytrynianie tez jest trochę niedobrze niestety ...

Elmo echhh te uroki I trymestru :-( nic tylko je przespać jak się da. ale widać przynajmniej że synek się dobrze rozwija ;-)
Misia to ph masz super jak takie niskie bez żadnych wspomagaczy :tak: ja nawet nie wiem bo niby mam 4-4,5 ale po współżyciu używałam ostatnio rephresh i vitagyn c i było 4,5 a bez hmmm sama ciekawa jestem :-) czyli teraz czekamy u Ciebie na II :tak:
Maggie mi też było na początku niedobrze jak zaczęłam brać wszystkie suplementy a że biorę je od końca kwietnia to chyba już teraz organizm się przyzwyczaił :-D
Krystianmartin w takim razie czekam na testowanko ;-)
Miłego dnia dziewczyny !!!

Witam Dziewczynki.

Elmo, ja bedąc z synkiem w ciąży całe wakacje zdychałam - termin miałam na luty. We wrześniu odżyłam. :tak:
Misia, mąż pewnie przeszczęśliwy? :-D
Daria, co za piękny suwaczek. :-)

witam
krystianmartina &&&&& za testowanie :)
misia :) && nech dotrą do celu
Elmo :* oby szybko przeszły te dolegliwości

wszystkich serdecznie pozdrawiam I jestem z Wami sercem

Krystianmartin a dziękuję u mnie nawet ok:) na razie bacznie się obserwuję i żyję wyjazdem, starania chyba przełoże na następny cykl bo teraz nie mam do tego głowy :)jak przychodzi co do czego mam cykora, i za dużo mi się skumulowało, może jeszcze przez miesiąc jak te suplementy będe łykać wzrośnie szansa ... :)
Trzymam kciuki za testowanko :)

reklama
Ja równiez trzymam kciuki za wszystkie testowanka :tak:
Nie moge sie doczekac nastepnych ciąż. A co niech i wam bedzie niedobrze ;-)

Babeczki jakby mnie nie bylo popoludniu to zycze milego i owocnego weekendu :tak:

Do góry