reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczyny, dziś też dołączam niestety ze zwykłą herbatką, bo w firmie innej zabrakło ;-)
Elmo, tak jak czytam o Twoich objawach to przypominają mi moją ciążę z Wiktorkiem, więc jeszcze mocniej trzymam kciuki, żeby to był chłopczyk!

A ja za tydzień albo się dowiem, że jestem w ciąży, albo że jestem psychiczna :baffled: Od dwóch dni bez przerwy mnie mdli, nawet po herbacie... wczoraj w kinie napiłam się coli i stała mi w przełyku cały film, tak w ogóle, byłam na "Iluzji" i bardzo polecam, lekki i przyjemny, trochę pościgów, trochę śmiechu :-)
Zeświruję przez ten tydzień, ostatnim razem ciąża była zaskoczeniem, a teraz jak się na nią czeka... masakra!

reklama
Ewcik Szybko Ci zleci a wiem co czujesz ja młodszego syna rodziłam 13 lipca a były wtedy takie upały że myślałam ze się rozpłynę ale tak jak Elmo pisze lepiej latem bo na spacerki można szybko wychodzić niż zimą :-) trzymam za Ciebie &&&&&

Ewcik Szybko Ci zleci a wiem co czujesz ja młodszego syna rodziłam 13 lipca a były wtedy takie upały że myślałam ze się rozpłynę ale tak jak Elmo pisze lepiej latem bo na spacerki można szybko wychodzić niż zimą :-) trzymam za Ciebie &&&&&

ja swojego synka rodziłam 15 lipca, upały były niemiłosierne, po 35 st..;-)

Ewcik czyli z Ciebie letnia mamusia :-) ja pierwszego synka urodziłam w styczniu a zima była taka że w czasie powodu spadło 30cm śniegu i były mrozy kosmiczne dlatego jak urodziłam młodszego latem to korzystałam z uroków ciepła :-)

Ewcik wielkie dzięki paczka jest super sylk witaminy i teraz widzę co ja z badziewie brałam wczoraj wzięłam więc dziś sprawdziłam na nowym pasku ph i wyszło mi 4,0 SUPER :-):-):-):-):-) jeszcze raz dzięki no i teraz mogę próbować :-)

Wczoraj tyle gadałyśmy o tym ph że sama sprawdziłam ze 3 razy po połydniu i wieczorem i się wyluzowałam 4,5 czyli oki :-) widzisz Matik nie ma co się stresować na zapas :-)

U mnie PH 4 juz od kilku dni. Nie mierzylam za bardzo wczeniej. Nie wim czy jest takie niskie bo przed okresem jestem. Mam nadzieje, ze sie utrzyma do owulki. Przy pierwszy dziecku udalo sie zajsc w pierwszym cyklu :D Mam nadzieje, ze tym razem tez nas szybko pojdzie.

Hej :-)
U mnie dziś 14 dc, i ph 4,5. Rephresh wyrzucam kupuję limonkę:)
Krystianmartin ale my Cię chcemy tutaj, nawet nie myśl o ucieczce hehe.Cały czas trzymam kciuki żeby Ci się udało, na luzie bez stresu:tak:
Elmo w takim razie miłej pracy:-)Jak córeczka?Zdrowsza już? Mój syn też stale chory, w czerwcu był 4 dni w przedszkolu:tak:
Matik wybacz ale dziś też zapytam o ph....;-) Co stosujesz? co Ci teściowa przywiozła na obniżenie?
Misia i jak ? mam nadzieję, że się wczoraj udało:-D
Araki też mam syna Wiktorka:-) W jakim wieku jest Twój?
A tak ogólnie co u Was? ja właśnie wróciłam z miasta, upał straszny.Teraz rozgrzewam zupkę a później idziemy na plac zabaw:-)
Pozdrawiam:-)

reklama
Do góry