reklama
P
polisia
Gość
ooooo ale się rozkręciłyście, o ja, nie nadrabiam, ale staram się
mam nadzieję, że całkiem o mnie nie zapomniałyście...
ja czekam na wyniki progesteronu i... potem nie wiem co dalej.
widze, że mówicie o chińskim kalendarzu, mnie to w sumie stresuje ta jego sprawdzalność, bo tak czytając wątek przewinęło mi się wiele razy, że niby dziewczyny na to nie patrzyły, ale wielu się jednak składało z tym tradyzyjnym i w sumie, zaczynam łapać stresa, bo teraz już od lipca mam niebieskie pola.
Pirania dziękuję, jutro odbieram wyniki progesterony to dam znać a z komarami współczuję, paskudne są, bransoletki - zerknę! dzięki! ))
i dziękuję za to co napisałaś Ewelin o swoich prywatnych statystykach, ja zatem też będę się starać jeszcze bardziej choć stresuję się ciągle, że coś pójdzie nie tak szczególnie ostatnio te jony, kalendarze mnie wpędzają w stres, bo na to nie bardzo mam wpływ, to znaczy niby mam, ale ile mozna czekać
Daria super masz termin, kciuki by ciąża była nudna i przyjemna
Elle kciukik i za resztę dziewczyn też!
Mamakaja a bierzesz b complex? pytam, bo mi testy z allegro też wychodziły negatywne, aż w końcy wyszły pozytywne jak zaczęłam brać bcomplex, Pirania tłumaczyła gdzieś wpływ na hormony
Macy sylk przez internet, ja kupowałam tu http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/noproduct.php?reason=product ale widzę, że chwilowo nie ma, czasem jest na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3246482175, w aptekach nie ma
mam nadzieję, że całkiem o mnie nie zapomniałyście...
ja czekam na wyniki progesteronu i... potem nie wiem co dalej.
widze, że mówicie o chińskim kalendarzu, mnie to w sumie stresuje ta jego sprawdzalność, bo tak czytając wątek przewinęło mi się wiele razy, że niby dziewczyny na to nie patrzyły, ale wielu się jednak składało z tym tradyzyjnym i w sumie, zaczynam łapać stresa, bo teraz już od lipca mam niebieskie pola.
Pirania dziękuję, jutro odbieram wyniki progesterony to dam znać a z komarami współczuję, paskudne są, bransoletki - zerknę! dzięki! ))
i dziękuję za to co napisałaś Ewelin o swoich prywatnych statystykach, ja zatem też będę się starać jeszcze bardziej choć stresuję się ciągle, że coś pójdzie nie tak szczególnie ostatnio te jony, kalendarze mnie wpędzają w stres, bo na to nie bardzo mam wpływ, to znaczy niby mam, ale ile mozna czekać
Daria super masz termin, kciuki by ciąża była nudna i przyjemna
Elle kciukik i za resztę dziewczyn też!
Mamakaja a bierzesz b complex? pytam, bo mi testy z allegro też wychodziły negatywne, aż w końcy wyszły pozytywne jak zaczęłam brać bcomplex, Pirania tłumaczyła gdzieś wpływ na hormony
Macy sylk przez internet, ja kupowałam tu http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/noproduct.php?reason=product ale widzę, że chwilowo nie ma, czasem jest na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3246482175, w aptekach nie ma
Matik2012
Fanka BB :)
jeżeli chodzi o ten kalendarz to wiem zdaję sobie sprawę ale to już siedzi w psychice więc mówię aż się trzęsłam ze strachu po za tym moje ph jest wysokie ph i nie mogę go zbić żurawina miałam wrażenie że mi podnosi teraz to już tylko b compleks biorę no i wapno i mało magnezu bo brałam 1000 ale za moment odbiorę teściową a ona ma sylk :-) i takie tam różne fajne rzeczy dla mnie od _ewcik_ dzięki jej dzięki dzięki jeszcze raz ewcik
_Ewcik_
Elle ja zapamiętała Nullke i Truskaffke ale z pewnością była więcej takich dziewczyn nie miały odstępu od owu poza tym starsznie mi szkoda zmarnować tą owu tym bardziej że tyle o nią walczyłam dlatego nie chcę mieć odstępu a pewnie gdybym nie miała takiego problemu z owulacją to bym kombinowała z odstępami a tak wyjścia nie wiedzę innego :-)a poza tym jak się współżyje codziennie to się facet wystrzela szybko z plemników męskich i potem zostaje mu więcej żeńskich a oto mi przecież chodzi :-))))))))))
ja nie miałam odstępu od owu... od 13 dc codziennie współżycie, owu była chyba jakoś w 17dc ;-) więc podejrzewam, ze plemniki były już osłabione.
matik mam nadzieję, że będziesz zadowolona ;-)
mamakaja
Polisia biorę bcomplex ale od początku tego cyklu:-)
Ewcik będzie córeczka?ale fajnie,gratuluję:-) Czy też planowałaś córcię z dziewczynami? jakie było Twoje ph i dieta? jeśli możesz to napisz jestem baaardzo ciekawa:-)
Przepraszam, że dziś ciągle piszę o ph ale chcę się doradzić i uspokoić, bo moje ph figluje;-)
Misia powodzenia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Ewcik będzie córeczka?ale fajnie,gratuluję:-) Czy też planowałaś córcię z dziewczynami? jakie było Twoje ph i dieta? jeśli możesz to napisz jestem baaardzo ciekawa:-)
Przepraszam, że dziś ciągle piszę o ph ale chcę się doradzić i uspokoić, bo moje ph figluje;-)
Misia powodzenia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
_Ewcik_
Ewcik czyli w samą owulkę i po owulce też współżyłaś i się udało tak ;-) ?
tak, z tego, co ginka mówi, to córcia ma być ale ja uwierzę, jak zobaczę hehe
reklama
Hejka Dziewczyny!
Witam z rana przy miętowej herbacie :-)
Nie wiem jak do urlopu wytrzymam bo puki co to coraz ciężej mi z łóżka wstać każdego dnia ma problem rano żeby się zwlec a potem żeby się rozkręcić :-( oby do urlopu :-) jak to słowo pięknie brzmi
Miłego Dnia Wam Życzę !!!!!!!
I oczywiście obowiązkowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wszystkie starające się i za zafasolkowane i ich samopoczucie, a właśnie jak tam u was dziewczyny?
Witam z rana przy miętowej herbacie :-)
Nie wiem jak do urlopu wytrzymam bo puki co to coraz ciężej mi z łóżka wstać każdego dnia ma problem rano żeby się zwlec a potem żeby się rozkręcić :-( oby do urlopu :-) jak to słowo pięknie brzmi
Miłego Dnia Wam Życzę !!!!!!!
I oczywiście obowiązkowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wszystkie starające się i za zafasolkowane i ich samopoczucie, a właśnie jak tam u was dziewczyny?
Podziel się: