reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamawcześniaka, pewnie tak, a za 20 lat naród chiński by wymarł. :-D
Miśka, świeczki, muzyczka i takie tam. Miłych przygotowań!

Dziewczyny, gdzie kupowałyście sylk? Normalnie w aptece?

reklama
ooooo ale się rozkręciłyście, o ja, nie nadrabiam, ale staram się :)
mam nadzieję, że całkiem o mnie nie zapomniałyście...
ja czekam na wyniki progesteronu i... potem nie wiem co dalej.

widze, że mówicie o chińskim kalendarzu, mnie to w sumie stresuje ta jego sprawdzalność, bo tak czytając wątek przewinęło mi się wiele razy, że niby dziewczyny na to nie patrzyły, ale wielu się jednak składało z tym tradyzyjnym i w sumie, zaczynam łapać stresa, bo teraz już od lipca mam niebieskie pola.

Pirania dziękuję, jutro odbieram wyniki progesterony to dam znać :) a z komarami współczuję, paskudne są, bransoletki - zerknę! dzięki! :)))
i dziękuję za to co napisałaś Ewelin o swoich prywatnych statystykach, ja zatem też będę się starać jeszcze bardziej :) choć stresuję się ciągle, że coś pójdzie nie tak :D szczególnie ostatnio te jony, kalendarze mnie wpędzają w stres, bo na to nie bardzo mam wpływ, to znaczy niby mam, ale ile mozna czekać :D

Daria super masz termin, kciuki by ciąża była nudna i przyjemna :D

Elle kciukik i za resztę dziewczyn też! :D

Mamakaja a bierzesz b complex? pytam, bo mi testy z allegro też wychodziły negatywne, aż w końcy wyszły pozytywne jak zaczęłam brać bcomplex, Pirania tłumaczyła gdzieś wpływ na hormony :)

Macy sylk przez internet, ja kupowałam tu http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/noproduct.php?reason=product ale widzę, że chwilowo nie ma, czasem jest na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3246482175, w aptekach nie ma :(

jeżeli chodzi o ten kalendarz to wiem zdaję sobie sprawę ale to już siedzi w psychice więc mówię aż się trzęsłam ze strachu po za tym moje ph jest wysokie ph i nie mogę go zbić żurawina miałam wrażenie że mi podnosi teraz to już tylko b compleks biorę no i wapno i mało magnezu bo brałam 1000 :no: ale za moment odbiorę teściową a ona ma sylk :-) i takie tam różne fajne rzeczy dla mnie od _ewcik_ dzięki jej dzięki dzięki jeszcze raz ewcik:tak:

Elle ja zapamiętała Nullke i Truskaffke ale z pewnością była więcej takich dziewczyn nie miały odstępu od owu poza tym starsznie mi szkoda zmarnować tą owu tym bardziej że tyle o nią walczyłam dlatego nie chcę mieć odstępu a pewnie gdybym nie miała takiego problemu z owulacją to bym kombinowała z odstępami a tak wyjścia nie wiedzę innego :-)a poza tym jak się współżyje codziennie to się facet wystrzela szybko z plemników męskich i potem zostaje mu więcej żeńskich a oto mi przecież chodzi :-))))))))))

ja nie miałam odstępu od owu... od 13 dc codziennie współżycie, owu była chyba jakoś w 17dc ;-) więc podejrzewam, ze plemniki były już osłabione.

matik mam nadzieję, że będziesz zadowolona ;-)

Witajcie.
Jutro was na spokojnie nadrobie to sie odezwe.
Wpadlam tylko na słowo.
Ewelin udanego urlopu! Wracaj czekoladowa i wypoczeta a córeczka niech w tym czasie zdrowo sie trzyma ;-) Do uslyszenia!

Milego wieczoru babeczki!

Polisia biorę bcomplex ale od początku tego cyklu:-)
Ewcik będzie córeczka?ale fajnie,gratuluję:-) Czy też planowałaś córcię z dziewczynami? jakie było Twoje ph i dieta? jeśli możesz to napisz jestem baaardzo ciekawa:-)
Przepraszam, że dziś ciągle piszę o ph ale chcę się doradzić i uspokoić, bo moje ph figluje;-)
Misia powodzenia trzymam kciuki :tak:&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczyny.
Witam Was z rana i biore sie za nadrabianie :tak:
Dzis juz jestem na stanowisku, nie chce mi sie pracowac ale mam duzo do zrobienia wiec do 15 zleci.
Miłego dnia!

reklama
Hejka Dziewczyny!
Witam z rana przy miętowej herbacie :-)
Nie wiem jak do urlopu wytrzymam bo puki co to coraz ciężej mi z łóżka wstać każdego dnia ma problem rano żeby się zwlec a potem żeby się rozkręcić :-( oby do urlopu :-) jak to słowo pięknie brzmi :-D
Miłego Dnia Wam Życzę !!!!!!!
I oczywiście obowiązkowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wszystkie starające się i za zafasolkowane i ich samopoczucie, a właśnie jak tam u was dziewczyny?

Do góry