reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to wielkie szczęście Misia.Mój M miał jechać w innym terminie ale mu przełożyli wyjazd i masz babo placek. W takim razie Misia wykorzystaj to że M jest w domu i działajcie, a ja trzymam kciuki;-) A jeszcze pytanie a propos ph, czy stosujesz rephresh bądź czy masz zamiar? no naprawde wydajemi się, że podniósł mi ph.Czym sobie obniżałaś żeby zejść do tego co masz teraz?
Maran nawet bladej jak już coś to meeeeega bordowa.Tak masz rację lato jest bez picia długo się nie wytrzyma:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mamakaja rephresh nie stosuję ale Piranha ostrzegała że u jednych ładnie obniżał a u innych podnosił ph wiec odstaw go spróbuj coś innego ja prawdę mówiąc nic nie stosuję na Ph tak jak mówiłam wydaje mi się że głównym sprawcą mojego niskiego ph jest Col bo po min z lupą szukać śluzu więc nie ma co mi go podnieść no dietę bardzo stosuję i witaminy C biorę 2x dziennie zamiast x1 i może to to tak działa .

wiecie co spękałam wczoraj :no:
myślałam że ja mam owu 14 a nie 11 dc to by potwierdzało ze 11 jak się wcześniej staraliśmy był chłopak i to rano były starania czyli pewnie najbliżej owu , a ja myślałam że owu mam 14 więc było przed owu , wcześniejsze starania były 9dc ale tu nie wiem co było choć bardziej czułam ze to dziewczynka chmmm dlatego teraz bałam się że trafię na chłopaka na dodatek kalendarz chiński pokazuje mi chłopaka w tym miesiącu i jak na razie to on mi się zgadza z ciążami :no: wiem że to na 50% ale mi akurat potwierdza się i dlatego aż się trzęsę czy próbować czy lepiej nie , ach boję się że wejdę w owu za blisko. Choć w zeszłym cyklu byłam bardzo blisko owu to nie zaszłam więc nie wiem

ale teraz staranka były też 8dc więc może to zadziała

Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Chinski kalendarz z tej strony pokazuje calkiem co innego!! ?
Kalendarz chiński płeć dziecka

Zreszta sprawdzalam rozne strony z tymi kalendarzami i sa takie same jak z linku co wstawilam...

Ostatnia edycja:
Ja bez względu na jaki kalendarz chiński patrzę to mi nie wychodzi owszem pierwszy syn powinien nim być ale drógi powinien być dziewczynką ale jest chłopcem i nie mam wątpliwości że nim jest więc chińskim kalendarzem wcale się nie sugeruję bo to bzdury i tyle, poza tym sprawdzałam tez na innych członkach rodziny i też nie sprawdza się więc ja w to nie wierzę i nie biorę pod uwagę.

Misia cola bezkofeinowa? czy bez cukru też może być ? w tej bez cukru są słodziki ale jest też kofeina.JA nie piję wcale kawy więc może cola bez cukru by mi niezaszkodziła.

no właśnie z cola to jest tak że bez kofeiny i bez cukru ja w żadnym sklepie takie nie znalazłam ale jest na Wyszukiwanie - SklepDukana.pl i to jest cola dla nas idealna ale szczerze mówiąc nie chce mi się bawić w zamawianie jej a i tak do 100,- przesyłka wynosi 11,90 i dostajesz produkt w przeciągu 3 dni roboczych a do końca tygodnia jak zamówisz powyżej 100,- to przesyłka gratis zadzwoniłam i się zapytałam :-)

Ostatnia edycja:
Jakiekolwiek kalendarze tu się pojawiają, nie działają one na moje dzieci. Napisane tam jest, że w Chinach sprawdzalność 95% a w USA 85%. Może ma znaczenie jak daleko do Chin? Im dalej na wschód tym gorsza sprawdzalność? :-p

reklama
Macy Ty jesteś fajna :-D
Dziewczyny ja zbieram się do domku klimat przygotować na wieczór :-D:tak:;-) M zamęczać :-D trzymajcie się odezwę się jutro miłego popołudnia i wieczoru i nocki też PAPAPPAPAPAPAPAPAPAPAAPAP

Do góry