ja w kalendarze chińskie nie wierze
w odstęp tez nie - jedynie w PH i dietę - ja jestem i zawsze byłam mega nabiałowa i mięso może nie istnieć w ogóle i tak podejrzewam z tego jest pierwsza córa, bo była nieplanowana
Matik: ja cię rozumiem, że ciężko zdecydować, wyczuć dokładnie owulację, a ryzyko zawsze jest - lepiej mieć jak najwięcej pod kontrolą niż jak najmniej
mamakaja: jak obniżysz PH+_ suplementy i dieta to myślę, ze ci i kalendarz chiński w sukcesie nie przeszkodzi
Elmo: zdrówka dla córy. Moja po 3 dniach się uporała z kaszlem - samo przyszło, samo poszło. Pneumolan polecam! mnie trochę zaraziła, bo przecież wtedy mama jest najważniejsza i ciągle się do mnie kleila, ale czosnek+wit C.+maliny z miodem i już czuję, że jest dobrze
Macy: tak tak, ja wiem, ze Piotruś jest idealnym kandydatem dla Misi
ona też nie usiedzi na miejscu 5 sekund, wszędzie jej pełno, buzia się nie zamyka non stop, a do tego kocha autka i pociągi. Myślę, ze się dogadają dwa łobuzy
Maranatha: no tylko moja jest elegantka z ubioru tylko, bo dwa metry od domu w najlepszej sukience i butach leci wejść na płot albo wpadnie wprost w kałuże, jak ostatnio podczas komunii u siostrzeńca m. - nie zdążyłam dojść do fryzjera, a ona była cała umazana i w łazience prałam jej rajstopy na kolanach i plamy na sukience zmywałam
ciągle powtarzam, ze osiwieję zanim ona skończy 18lat ;-)