reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam z rana.
Ja z herbatą, ktoś chetny na kawke ze mna?

Macy
wyszlo dobrze spoko. Mowisz ze córki sa bardziej ekonomiczne? Kurde ja to przez moja niedlugo zbankrutuje a ma dopiero 4 lata :-D na samo lato trzeba conajmniej 3-4 pary butów: sandały na codzien, jakies pełne trampki na chlodniejsze dni, lakierki obowiązkowo, nie mówiąc o japonkach itd. A to tylko 2-3 miesiace. Acha juz wiem o czym mowisz, masz mlodsza core wiec pewnie wiekszosc rzeczy byloby po siostrze ;-)
Misia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& super wiadomosci :-)
Elle uda nam sie &&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:
Maggie mysle ze najwazniejsze jest to ze jestesmy swiadome swojego wariactwa wiec moze w tym wszystkim jednak troche ostrozne. Równiez swiadome macierzynstwa, to nie sa przypadkowe ciaze tylko bardzo skrupulatnie zaplanowane i wymarzone. Plec to tylko wisienka na torcie a dziecko tortem, kimkolwiek nie bedzie zwariujemy na jego punkcie, to jest nieuniknione i oczywiste :tak:

Duzo pracy mam dzis ale za to jak sie uda jutro wolny dzien :cool2:
Milego dnia babeczki!

Heeeeeeeeeeej Dziewczyny!!!
Bardzo dziękuję za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) jesteście super!!
Powiem Wam że trochę w szoku byłam wczoraj na tej wizycie biorę Clo i inne tabsy ale prawdę mówiąc myslałam że będzie lipa jak w zeszłym cyklu a z drugiej strony jak już wcześniej pisałam na myśl o obecnym cyklu to czułam no i czuję spokój i buzia mi sie uśmiecha ogólnie mam mało czasu żeby mysleć o ciąży więc może i to ma wpływ nie wiem sama w sumie nie ma to znaczenia oby się udało :-) jestem strasznie niewyspana dzisiaj ale buzia mi sie śmieje jak głupi do sera :-D:-):-D:-):-D super że Clo zaczęło działać jak trzeba bo si e martwiłam że nic mi już nie pomoże.
Ale koniec o mnie Dziewczyny trzymam za was wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za za fasolkowane też :-)
Miłego Dnia!!!!!!!!!!!

Hej Maggie, u mnie bez zmian, mdlosci, nudnosci, raz mocniejsze raz lzejsze, jesli tylko nie mam nic pilnego do zrobienia to po pracy zapadam w sen. Byle zaliczyc dzien, taki to czas nastal, ale daje rade. A Ty kiedy wybywasz na wakacje?

Hej elmo ja witam z kawka zbozową.
macy
wiem ze nie chciałaś nic złego powiedzieć.Masz parkę dlatego to u Ciebie trochę inaczej wygląda, ale na pewno jesli jesteś na tym forum to tez z takiego samego powodu co my.Chcesz choc trochę wpłynąć na płeć.
Ale masz racje kijem Wisły nie zawrócę.

agasm, elmo, polisia, matik rozumiecie mnie doskonale. Ja przy drugim dziecku wiedząc ze chcemy mieć trójkę byłam spokojniejsza a teraz właśnie będąc z trzecim jak to agasm mówi" zaraz wyjde z siebie i stane obok z tej ciekawości kto jest pod serduszkiem".

elle masz racje musimy wierzyć ze nam się uda wpisać do tabelki z pozytywnym wynikiem, ale przykład kosmo zasmuca. ona podobno wstrzeliła sie 3 dni przed a więc chyba potwierdza że metoda schetlesa jest do du...

misia super jajo. Ja w czwartek wyjeżdżam więc odezwę się pewnie dopiero w piątek ale w czwartek wieczorem myśli będą skierowane na twój tor aby plemniczek odnalazł to piękne jajo

elmo, agasm jak samopoczucie? agasm czyli mówisz że miałaś przeczucie co do córki. Ja sama nie wiem czy wierzyć w przeczucie czy nie aby nie zapeszyć. Boje ze sobie wmówię a potem będę rozczarowana.
Daria, Verita co tam u Was?

poilisia masz racje chyba nie powinnam juz czytać tego forum wstecz.

Ostatnia edycja:
Kurczę, jak Was czytam to naprawdę jestem pełna podziwu dla wytrwałości w staraniach. U mnie to dopiero pierwszy cykl a już nie mogę myśleć o niczym innym, nawet nie próbuję sobie wyobrażać jak to jest u Was...

Dziś temperatura znowu wyższa, więc optymistycznie zakładam, że owulacja była dwa dni temu, choć ovufriend jeszcze tego nie stwierdził (chyba potrzeba trzech dni...). Pozostaje mi mieć nadzieję, że plemniczki wytrzymały 3 dni, no i że któremuś się udało. Mąż się ze mnie śmieje, mówi że przecież mamy czas a ja tak świruję, ale mam wrażenie, wręcz jestem pewna, że z każdym cyklem będzie coraz gorzej (psychicznie ;) aż w końcu pewnie po 3 miesiącach się poddam i będzie drugi syn - tu akurat mąż się ucieszy, bo on by chciał dwóch chłopaków ;) Ja też się nie obrażę jak tak będzie - po prostu sama mam starszego brata i wiem, że to super układ, więc chciałabym dla swoich dzieciaczków tak samo :)

I przyłączam się do kciuków za wszystkie staraczki i za dzidzie w brzuszkach też ;)

dzien dobry wszystkim :)
ja tak na chwile bo czasu brak ;/ colin zaczyna chodzic wiec wszedzie za nim chodze zeby mu sie nic nie stalo :)
ja wygladam okropnie w tej ciazy jak z nadia wstyd gdzies wyjsc;/ moja cera jest pod wszelka krytyka :-( dzis do ginkologa a mi nawet makijaż nie pomaga :-D

ewelin i elmo super suwaczki mam nadzieje ze niedługo dodam swój i ja :)

trzymam kciuki za staraczki :):)

milego dnia :)

Daria to koniecznie daj znac co sie dowiedzialas na wizycie.
Ewelin jak pisalam wyzej samopoczucie bez zmian. A Ty? Mdlosci sie nasilaja czy spokoj?

reklama
Elmo, zdecydowanie chodziło mi o to, że mam rzeczy po córce, a nie dlatego, że jest tanie dziewczę w utrzymaniu. :-D Moja córka to księżniczka o ukształtowanym guście i nie ma to tamto - jest co chcę. Ona nawet jagody różowe i zielone zbiera, bo będzie zbierała kolory, jakie chce.
Ewelin, jeszcze raz przepraszam za wydźwięk mojego posta. Ja wierzę w bardzo szczęśliwe zakończenie u Ciebie. :tak: I masz rację - jestem tu z tego samego powodu co i reszta. Na razie się czaję, bo u nas musi się ustabilizować sytuacja mieszkaniowa, a potem dopiero będziemy płodzić. A swoją drogą to mojemu mężowi się czworo marzy. :-D
Misia, to &&& za jajeczko. Niech szybko znajdzie swojego plemniora. :-)
Daria, kciuki za wizytę.

Do góry