reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik z tego co wiem tylko na allegro, ale jak zamówisz dzisiaj to będzie na środę :) najdalej!

Elle dzięki!

Ewelin ja przeczytałam w zasadzie calutki wątek, wiele razy mi przeszły ciarki, był taki fragment gdy nagle posypali się sami chłopcy przy planach dziewczynkowych, wtedy ominęłam kilka stron, myśle, że może być zawsze różnie, ale jednak większości się udaje i tego trzeba się trzymać :)

reklama
Wychodzi na to, że jestem nienormalna. No cóż. :-D Dziewczyny, przecież ja to rozumiem. Sama byłam w ciąży dwa razy i jeszcze mi się trzecie chce, a w jakimś celu trafiłam na to forum, pytam o jakieś witaminy i od pół roku mierzę tempkę. Pewnie za czas jakiś będziecie mi mówić to samo. Może w tym akurat momencie bardziej chłodnym okiem patrzę, ale wiem, co przeżywacie. Przed zajściem w drugą ciążę marzyłam o córce bardzo. Zaszłam w ciążę i miałam takie szopki i przeboje, że modliłam się, żeby ciążę donsić. To chyba był dla mnie zimny prysznic, ale nie wypłukał on marzeń o córce, tylko gdzieś je zakopał niżej. Wierzę w to, że to całe planowanie, suplementy i inne rzeczy mają wpływ - do cholery jesteśmy w stanie zrezygnować z orgazmu, żeby mieć córkę - to musi mieć sens. Dla mnie ma. Chciałam tylko pocieszyć, może dość nieudolnie. Naprawdę Was rozumiem.

A tak w ogóle to chyba trafianie w płeć procentowo wzrosło, jak nam Pirahnia przybyła? Przyznaję, że nie czytałam wątku od początku, ale czasami na co jakąś stronę trafię. Na początku jakieś inne wiadomości dziewczyny miały, inaczej się kierowały. Teraz to cały system przygotowań.

Ostatnia edycja:
też pamiętam kosmo ale pamiętam cos że ona nie zdążyła próbować z tą metodą która teraz jest taka popularna na tym forum :-) , masakra bardzo mi jej przykro było. Ale na prawdę ja kiedyś to jak widziałam dziewczynki to płakać mi się chciało a teraz to już nawet jak chłopców widzę :) więc wsio ale oczywiście zrobię wszystko co można żeby było w tą dziewczynkę :)

zrobiłam test owu bo tak mnie brzuch boli i kreska nie jest ciemniejsza ale jej połowa tak , rozumiecie kreska podzieliła mi się na pół i jedna jest ciemna a druga jaśniejsza hmmmm w trakcie ciemnienia widać było że jest jaśniejsza ale nie dużo
czyli pewnie się zbliża prawda?

zaglądam i zaglądam a tu nikogo :)
ja mam chwilę bo tu mają siestę i wszyscy teraz jedzą i śpią :) więc musi być cisza ciszzzaaa :)

Ostatnia edycja:
Elmo kochana dziękuje że o mnie pamiętasz :happy::happy::happy:
Kalendarz Jonasa w lipcu wskazuje na dziewuszkę ale i tak będę normalnie się starać :happy2: @ już się będzie kończyć-nareszcie

Spakowałam córcię,odprowadziłam na autobus i mam 6 dni bez dziecka..jak ja to wytrzymam ??? W domu taka cisza...ależ ja mam już dużą córcię !!! I tu właśnie nasuwa się myśl...czas na drugiego bobasa...a tu kicha...TRZYMAJCIE KCIUKASI W LIPCU !!!

Nie nadgonię co naskrobałyście :(

Wszystkim kobietką z całego serduszka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik dziwny ten test ale to pewnie oznacza ze owu sie zbliza. Moze testuj czesciej conajmniej 2 razy dziennie?
Dorcia pewnie ze pamietamy i kciuki sie trzyma mocno blue! No tak Tobie juz najwyzszy czas na drugie heh teraz powiedzialam jak stara dewota :-D doczekasz sie kochana i oby juz w lipcu!!!
Macy no to dobrze ze sie rozumiemy ;-) Ja doskonale rozumiem ze ktos po przejsciach ma inne patrzenie na te sprawy, jestem tez przekonana ze dziewczyny ktore dlugo sie staraja, latami sie staraja, zagladaja tu do nas i pukaja nam w czolo, z trudem pewnie powstrzymuja sie zeby nam napisac jakie to glupie jestesmy, ale my to wiemy, wiemy ze to nie do konca jest uczciwe wobec naszych nienarodzonych dzieci, ale to nie zmniejsza pragnienia dziecka konkretnej plci, niestety. Oby nas zadne przykre doswiadczenia nie spotkaly, nas ani nikogo! Pamietaj ze Ty masz juz parke, tak pisalas wiec moze Twoje marzenia sa juz w duzej czesci spelnione? Napisz cos wiecej o sobie, kto jest starszy chyba synek tak? Czyli rozumiem ze po tych przejsciach jednak masz coreczke tak? I kogo teraz planujesz? Ja np. zastanawiam sie jak to jest ze ktos ma parke i planuje trzecie dziecko konkretnej plci, ale rozumiem to i tyle :-)
Agagsm moze nie wszyscy tak maja ze ciagle sie zastanawiaja kogo tam nosza pod sercem ale jestem pewna ze wiekszosc, ciesze sie ze Ty to rozumiesz. Jak sie czujesz? Kiedy pierwsze usg genetyczne?

Widzisz Elmo, chciałam pocieszyć, a wyszło źle. ;-) Ja nie uważam to za głupie, bo marzenia wolno mieć. Nie bawisz się w Boga i koloru oczu nie wybierasz, tylko rzeczowo do sprawy podchodzisz i się szykujesz na bitwę z plemnikami. Tak, ja mam parkę. syn jest starszy i ma 7 lat - kawał chłopa, a córka ma 3. Teraz marzy mi się kolejna córa, ale nie mam dużego parcia - może łatwiej ze względów ekonomicznych. ;-) Mój ojciec mi kiedys wywróżył trzy córki, więc... :-D

Hejka :-) mam jedno super jajeczko hihihiiiihh ma teraz ok 19milimetrów czyli powinno osiągnąć pelna dojrzałość w środę / czwartek hehehe działamy dzialamy hehehehehehe Dobrej nocki !!!! U mnie bedzie pracowita :-);-) do jutra dziewczyny !!! Trzymajcie kciuki hihihihi

Ewelin ja też sobie czytam forum wstecz i akurat jestem jak Noemi planuje córeczkę ale nie znalazłam jeszcze czy jej się udało... zobaczysz Kochana że będziemy wpisane na listę- planowała córkę, jest CÓRKA :-)
udało się ;)
yyy znaczy nie wiem czy powinnam zdradzać zakończenie hehe

Misia super wiadomość Kciuki zaciśnięte i Melkowe fluidki śle!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i całej reszcie i od prezesa i od żmijki naszej :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co do planowania płci doskonale to rozumiem, choć patrząc na to forum i całokształt to zdecydowana większość chciałaby dziewczynki :) Przecież to nie jest tak że jeżeli się nie spełni marzenie to tego dziecka się nie kocha, pozostaje tylko taki zawód że się nie udało. Ja sama czasami się biję w piersi co ja robię, czy dobrze robię, przecież najważniejsze to zdrowe dziecko. Czy wogóle po tym co mnie spotkało powinnam planować płeć, takie mam czasami myśli, że może zbyt dużo wymagam....
Jedni mają parki bez planowania, innym nie udaję się zaplanować, ale to nie znaczy że nie trzeba próbować
Dla wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Misia
powodzenia :)

reklama
Truskafffka dzięki za info bo nie mogłam nigdzie znaleźć :tak: czytałam niedawno sobie forum wstecz i pisała jak bardzo pragnie... pewnie tak jak my staraczki :-D wniosek taki że szanse są duże :tak:
84Misia to działaj działaj i oby były z tego piękne II kreseczki :tak:

Do góry