Piraniu dzięki, będę starać się w tym tygodniu sprawdzić progesteron, bo jeśli była ovu to jakoś tak wypadnie połowa. Ale wtedy chyba ktoś będzie musiał mi pomóc w interpretacji, bo wizyty do gin nawet prywatnego są tak kosmiczne (już pisałam, jak chciałam na monitoring pójść), że szok. Ale spróbuję po prostu pójść do laboratorium na pobranie krwi
A ta linia pomocnicza to nie wiem co to...? widać jeszcze nie wiem wszystkiego.
A Kaja bidulka ależ ją musi męczyć, a próbowałam z inhalacjami za dnia? pomaga.
na komary nad łóżeczkiem polecam takie plasterki nasączone olejkami eterycznymi, pomagają przy wózku naklejone to może tutaj też, choć na wózku naklejam jeden nad głową a drugi przy nogach tak by nie zdjął
Araki witaj, a jak z resztą rzeczy na dziewczynkę? dietą? suplementami?
Przyznaję się przeczytałam w zasadzie cały!!! wątek odkąd jest tu Pirania, czasami przyznaję kilka stron pominełam, ale starałam się
i powiem Wam, że to jest taka skarbnica wiedzy, że szok. Nadal pojawiają się wątpliwości, bo choć w teorii wszystko wiem to potem jak przychodzi co do czego to jestem zdziwiona (tak, jak w tym cykl z bcomplex czy tempkami), choć niby wiem już sporo to przy swoich starankach jestem mniej obiektywna
i jeszcze raz powiem, że podziwiam wszystkie dziewczyny, które tak długo się starały!
Mnie wciaż nachodzą wątpliwości, bo jak nie dieta to jakieś cykle księżyca, kalendarze itp, to cięzko spełnić jednocześnie
tak tylko chcialam się wygadać.
Piraniu dzieki za całą wiedzę!