reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Widocznie przesadziłam z tym sylkiem:-D:tak:

Ja dzisiaj muszę oderwać myśli od planowania żeby nie zgłupieć. Zrobię wielkie porządki w mieszkaniu...
Miłego dzionka wszystkim życzę.

Antosiu oczywiscie ja tez wpatrywałam sie po stokroc w te negatywne testy :zawstydzona/y: Nie chce dawac Ci zludnych nadzieii ale mnie nawet w dniu pozytywu baaardzo okresowo bolal brzuch. Naprawde bardzo, latalam do lazienki jak szalona. Sciskam mocno &&&&&&

Elmo ja tez myslę ze jak powiem to zaczną obstawiać synka, dlatego chyba tak mi się nie spieszy z informowaniem ich. Własnie gdyby chociaz czasem pomyśleli żeby tak nie gadać, bo może my marzymy o dziewczynce/chłopcu. Ja sie właśnie tego ich gadania boje, ale elmo pamiętaj my wiemy swoje i jeszcze im pokażemy.
maggi, antosia dzieki że jesteście i wspieracie mnie.
Antosia wiesz póki @ nie ma jest szansa i trzeba czekac, ale tak myślę że masz rację chyba trzeba uważa z tym zakwaszaniem. chyba agasm pisała ze jak skończyła z sylkiem dopiero zaszła w ciążę. A ty ile przed owulką skończyłas starania?

Jestem i ja....
Test negatywny i plamię więc pewnie do wieczora wredna małpa się rozkręci :wściekła/y:
Tempka niby nie spadła ale widocznie ostatni spadek był tym na @

Nie mogę sobie miejsca znaleźć ...idę posprzątać w garderobie :szok:

Mama kubulki...niezłe legginsy...szkoda że nie ma takich żeby szybciej zaciążyć

Elmo Ewelin ....dajcie znać jak tam po wizytkach :)

reklama
Mama kubulki rozbrajasz mnie. Ja miesiąc po porodzie chciałam o nim jak najszybciej zapomniec a Ty planujesz córeczke. Podziwiam :tak: Getry spoko, moze i pomagaja w staraniach o coreczke pod warunkiem ze maz bedzie je nosil regularnie :-D hehe. Naprawde Cie podziwiam. Ja jak juz powiedzialam bez wzgledu na efekt staran koncze reprodukcje na drugim dziecku. Z reszta jesli sie nie uda to i tak zrobilam wszystko co w mojej mocy, i tak nie moglabym zrobic wiecej. Ale Ty kupuj getry i smigaj, a noz to pomoze ;-)
Dorcia co za wredne te @. Powiedz mi bo nie widac na wykresie jak czesto byly starania? Codziennie? Moze sprobujesz mojej metody czyli co 3-4 dni (z zabezpieczeniem) i strzal w sama owulke? Nawet wczoraj czytalam na necie ze jest to bardzo dobra metoda dla wzmacniania plemników i polecana parom ktore dlugo sie staraja.
Ewelin nie wiem jak Ty ale ja sie denerwuje. Fajnie masz ze masz wczesniej wizyte. Ciekawe na kiedy bedziesz miala termin. Trzymam kciuki za Ciebie i malutką ;-) jakos tak juz przyzwyczailam sie do mysli ze u Ciebie to bedzie córeczka :-)

Do góry