reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kazdej z was zycze takiego gina jak mam ja ;)

Niewiem jak to dziala z tym tamponem nasaczonym jogurtem,podobno tym dziewczynom na tym nimie kim forum udall sie dziewczynki.Kolezanka moja robi tak jak ma problemy z grzybica w pochwie i jej pomaga polecil jej to jej gin zadowolona bo niemusi tyle kasy na te leki tyle wydawac.a maczesto z tym problemy.
NO i w sumie patrzac to tez te wszystkie leki maja w sobie ze zakwaszaja obnizaja ph i tym te wszystkie bakterie zabijaj.Moj gin powiedzial mi na to,ze siadle mleko tez tak dziala.Wiec moze warto tego sprobowac zamiaat tej limoki.

Dziewczyny jesli pozjadalqm literki albo zle cos napisalam sorki ale cieZko mi sie pisze na tej malej klawiaturze

Dziewczyny jak sie stosuje te paski do mierzenia ph w pohwie ?
Mam se go tam wsadzic jesli tak to jak gleboko czy tylko sluzu dac na niego ? :eek:
Milej nocki życzę

reklama
Hej Laseczki, witam z rana.
Czekam na dobre wiesci od Antosi i Dorci.
Dzis wizyta. Ewelin masz stres? Ja tak.
Milla taki plac zabaw to majatek!

Miłego dnia!

dzien dobry wszystkim :)
elmo moja siostra przyjechala do mnie na urlop i mowi zawsze chciala trojke dzieci a mowie do mnie o tygodniu u mnie zeszla na 2 a bedzie jeszcze dluzej i mowi zaejdzie do jednego ona mowi nerwowo nie moze a po pol roku idzie do pracy bo oszaleje :-D moja nadia jest dzieckiem co daje po palic ;/

ja zawsze chcialam duzo dzieci od 10 lat wszystkim sasiadom dzieci plinowalam;p i zawsze kazdy mowil ze bede miala duzo dziec :) ale ciagle marze o adopcji :) kto wie moze kiedyś zaadoptujemy czwarte :)

nie wiem ale czuje ze to synek :tak: u mnie juz strasznie widac brzuch;/ a u was?

Krystianmartin moja Zuza ma dzis oficjalne zakonczenie przedszkola ale jeszcze jutro pojdzie a od poniedzialku wakacje. A wy kiedy wyjezdzacie?
Daria no to siostra uzyje ;-) Ja juz wczoraj oswiadczylam mezowi ze bez wzgledu na wszysto jest to moja ostatnia ciaza. Wiem wiem nigdy nie mow nigdy, nie zarzekaj sie, ale ja juz dzis mowie NIGDY WIECEJ.
Moja ciaze narazie widac nie po brzuchu ale po twarzy, wygladam jak z krzyza zdjeta :-D

cześc wszystkim
Ja witam z kawka zbożowa, Mdli mnie te trochę po niej ale jakoś bez niej tez żyć nie mogę.
Elmo TAK dzisiaj wizyta. Stresa mam, trzecie dziecko a jakoś emocje sięgają zenitu. Bidulko szkoda mi ciebie ze tak sie meczysz, ja mam tylko lekkie mdłości(chociaż one tez mnie pocieszają bo we wcześniejszych ciążach w ogóle nie miałam).
elmo odwiedzaj nas tutaj bo bardzo twojego wsparcia potrzebuję. Niby staram sie wierzyć ale dzisiaj wstałam rano i tylko myślałam ze pewnie się nie udało. Mózg mi eksploduje jak tak dalej pojdzie.
A na któraąmasz wizyte bo ja 14:40
Daria u mnie na razie nic nie widać. Na czole mam tylko sporo małych krosteczek. po brzuchu raczej nic nie widać.
maggi dzięki:-)

Ewelin jestem jestem i bede, przeciez ja tez potrzebuje Twojego, waszego wsparcia :tak: Ja mam wizyte dopiero o 17.40 wiec jeszcze dluzsze newry przede mna. Oby byly same dobre wiesci. Pociesz sie ze ja mam to samo. Z jednej strony wyrzuty ze powinnam sie skupic tylko i wylacznie na zdrowiu dziecka a z drugiej ta zagadka. U mnie juz wszyscy wiedza o ciazy i oczywiscie obstawiaja dziewczynke wiec to dodatkowo mnie dobija.
Maggie jak wszystko bedzie ok to zmontujemy suwaczki.

Ewelin, Elmo będziecie mieć zdrowe dzieciaczki wymarzonej płci zobaczycie:)
Ewelin kochana, po wizycie sie uspokoisz a potem masz wakacje przed sobą, odstresujesz się

reklama
Elmo Ewelin trzymam &&&&&&& za wasze wizyty u lekarza. Wszystko będzie dobrze i już proszę mi się nie stresować :tak:
Ja już nadziei nie mam na ciążę w tym miesiącu. Zrobiłam dwa testy:-Djak głupia :baffled:myśląc że któryś coś tam pokaże:sorry2:Wszystko mnie już boli na @ i samopoczucie też kiepskie. Nawet nie obudziłam się na budzik o 5:00 i temperaturę zmierzyłam o 6:00 więc jest zaburzona... a spało mi się tak dobrze.
Chodzę co chwila sprawdzać czy na tych testach coś się pojawia, no ale niestety nawet cienia cienia cieniastego:-(

Do góry