Ja miałam ten sylk, tylko kupiony na allegro Sylk naturalny lubrykant 50 ml
Sylk naturalny lubrykant 50 ml - Apteka Internetowa Apo-Discounter. Apteka wysyłkowa z niskimi cenami
Ja stosowałam gynoflor od 6dc do owulacji jedną tabletkę godzinę przed stosunkiem
Dziekuje.
A ten silk jakie ma wogole dzialanie,bo powiem szczerze czytam ten watek chyba od srodka.Duzo na ten temat niema tylko ,ze dziewczyny stosowaly przed i po stosunku.
kevinka a kiedy u Ciebie owu występuje?
Ciezka sprawa,dlatego testy zakupione,i musze do gina zadzwonic zeby mnie podgladal jak to wyglada.Wszesniej mialam jakos 16 17 dc ale zaczelam brac tabletki.Jak juz pisalam nie zabezpieczajaco ale leczniczo bo mam problemy z hormonami meskimi i musialam brac na wyrownanie.Teraz jestem po 4 miesiecznej kuracji tabletkowej,wczesniej mialam przerwe 5 miesiecy i sie staralam o dzidzie w drugim miesiacu udalo sie zajsc w ciazy ale stracilam.
Niestety niemoge sobie pozwolic w moim przypadku na paro miesieczna obserwacje kiedy owu itd bo znow sie mi wszystko w organizmie pomiesza niestety endrokrynolog powiedziala dzialac odrazu!
Daltego dziewczyny mam zamiar sie zakwaszac zeby sprzyjac plemniczkom zenskim,uprawiac seks codziennie i zobaczymy co testy i gin stwierdzi do ktorego dnia?
Jak juz pisalam mam zamiar po kresie (dzis jest moj 6 dc i dalej juz malutko leci) zastosowac lactovaginal -jak myslicie ile dni i ile razy na dzien 1 czy 2 ?
Mam tez vitagin c i rephresh jak myslicie co lepsze?
A czy magnez z vitamina b brac?
Niejem ostatnio ziemniakow pomidorow omijam potas.
Mam kolezanke ktora z pomoca tego forum poczela coreczke majac nieregolarne cykle i 2 synkow.
Mam nadzieje ze i mnie sie uda.Tylko ciezko znalesc na tym forum znaczace dla mnie fakty bo tu wszystko jest jak juz dziewczyny zajda w ciazy to pisza o swoim samopoczuciu,jak juz urodza to o dzidziusiu i zakupach.Niemam nic przeciwko,ale jest poprostu ciezko znalesc wazne informacje dla mnie wiec tu was pytam
Kochane piszcie cokolwiek jakies rady ktore moga mi rowniez pomoc.
Ja trzymam za was wszystkie kciuki oby wam sie udalo jak najszybciej.
Dodam jak mam dwuch synow poczetych luty i koncowka kwietnia wiec moze jednak cos w tym jest ze w lato latwiej o coreczke
Ktoras dziewczyna pytala o psa lub kota ja cale zycie mialam psy bedac dzieckiem,wspaniale przyjaciele daja duzo radosci.
Tearaz gdy jestem na swoim jestem jak najbardziej za wychowywaniem sie dzieci ze zwierzetymi ale jednak pies to duzy obowiazek wiec mamy kota.Nasz egzmplaz jest wyjatkowy duzo ma z zachowania psa hehehe ,ale to jednak kot wiec ma swoje sciezki.Nocnego problemu niemamy bo mieszkamy na parterze i nas kot biega na dwor tam sie zalatwia i w nocy gdy chce buszowac wypuszczamy go.
A czy koty tez maja wplyw na pozytywne poczecie dziewczynki bo cos mi sie jakos miesza w glowie ze cos czytalam na ten temat??
A i przypomnialo mi sie jak to jest z ta limonka kiedy i ile i co ile ?
Pozdrawiam