reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja zdrówka dla Ciebie! Wspolczuje, kuruj sie szybko.
Antosia i Twoj i Dorci wykres wyglada dobrze. Pamietaj ze wcale nie musi byc zadnego spadku implantacyjnego &&&&&
Ewelin my to sie widze swietnie rozumiemy.

reklama
Antosia79 bardzo dziekuje.

Mozecie mi wyslac linka do SYLK
bo niewiem jaki mam kupic lepiej wiekszy czy mniejszy i ile stosowac go i do srodka czy jak.

Wiem bezsensu pytania ale jestem w tym calkiem glupia.

A co myslicie o tym zeby zaraz po okesie stosowac lactowaginal tak przez 4 dni (wiem ze sa to tabletki) jedna rano druga wieczorem,potem krem vitagin c czy rephresh niewiem co jest lepsze ??
I przed i po stosunku sylk stosunek planuje 12 13 14 dc ???
Czy dobry plan mam ????

Ja miałam ten sylk, tylko kupiony na allegro Sylk naturalny lubrykant 50 ml http://www.apo-discounter.pl/sylk-naturalny-lubrykant-p-6523.html
Ja stosowałam gynoflor od 6dc do owulacji jedną tabletkę godzinę przed stosunkiem

Ostatnia edycja:
hej wszystkim:-)
antosia , dorcia czekam na II kreseczki na testach ciążowych 3mam kciukasy za to żebyście zafasolkowały i nie puszczam:tak:
antosia jakiego termometru owulacyjnego używasz?

dziewczyny jak to jest z tą temp mężczyzn korzystną dla plemniczków x wiem jajeczka muszą mieć ciepło, mój m pracuje niestety w chłodni taki ziomb tam jest...tzn że nie mam szans na córeczkę??chyba sie pochlastam same nie korzystne warunki spełniam tj jakaś masakra:wściekła/y:

Niech mąż stosuje gorące kąpiele i to długie:tak:

Antosia

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Może to plamienie to była implantacyjne ??? Na pewno tak:tak: Często zdarza się że nie ma spadku temp a jest plamienie !!!

Odezwałam się do Ciebie na priv:sorry2:

Wczoraj rano byłam podłamana że tak czuły test nic nie pokazał, bo miałam nadzieję że mój M dostanie trzeci prezent na dzień ojca (chłopcy dali mu po flakoniku perfum). Wieczorem zobaczyłam taki różowy śluz, ale było go niewiele i troszkę się ucieszyłam :tak:no i jeszcze cały czas mam wrażenie że napinam brzuch jakbym chciała siku i próbuję go rozluźnić ale bezskutecznie. Wiem że świruję ale chyba jeszcze mam nadzieję...
Zdrówka wszystkim życzę, bo pogoda jest straszna-jak nie upały to plucha i zimno:szok:

Antosia...też miałam wizję że mój M dostanie na Dzień Ojca teścior z pięknymi II....i doooopa :no:

Musimy czekać -nie ma wyjścia !!! Wiem że jest to dobijające i człowiek chodzi jak ćma, myśli tylko o jednym...a raczej o dwóch kreskach. Damy radę !!!

Dorcia Ale by było super jak byśmy miały obie termin na 8 marca 2014 :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Antosia
A nasi M prezent na Dzień Ojca ...wprawdzie kilka dni "po" ale cóż !!!

Trzymam kochana ...trzymam....prasowanie leży od kilku dni nie tknięte !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry