reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej. Ja tak na szybko bo dziś mnie głowa boli.

Daria wow, gratulacje. Mój dopiero się nauczył wstawać. I tak jestem w szoku bo myślałam, że jeszcze długo sam nie wstanie. Widzę, że Colin też ma sporo włosków. Ja niedługo będę mojemu warkocze plotła :-D

Mamakaja chyba w razie czego to repshresh lub replens co 30 min, ale ręki sobie uciąć nie dam. Napisz do Piranhii i jak coś to daj znać.

Matik o kurde pierwsze słyszę o takiej oznace bycia w ciąży. :-D Ale jak tak to może jesteś w ciąży. Jak to dziewczyny przeczytają to zaraz to łazienki polecą.:-)
Też bym chciał juz mieć te dylematy. Jak się zakwasic itp.. :-D

reklama
Hejka!

Polisia- kurka wodna, a ja zachodzę w głowę dlaczego mam tak zapchane zatoki:wściekła/y: A to pewnie ten cytrynian magnezu tak mnie zaśluzował:wściekła/y: Pierwszy raz po chorobie wirusowej nie mogę dojść do siebie i zapchały mi się zatoki po normalnym katarze:wściekła/y: Jeju, no zwariować można z tym wszystkim!
A ja dzisiaj nawet byłam na konchowaniu ucha aby oczyścić zatoki, he,\he i po przyjeździe łyknelam co? oczywiście że tableteczkę z tym cytrynianem, echh. Przez to moze się to skończyć antybiotykiem, bo na pewno katar już mam taki bakteryjny, zielony...
Polisia- a tak działa tylko ten cytrynian magnezu, czy cytrynian wapnia też?
A tak wogóle to bardzo dziękuję, że zwróciłaś na to uwagę.

Ja tak jak Ty mam dzisiaj prawie pozytywa (minimalnie ta druga jaśniejsza) i na takich samych testach LH:-) TYlko, że ja wczoraj niestety nie działałam, bo mnie gin we wtorek na monicie zmylił i myślałam, że jeszcze dzisiaj pozytywa nie będzie. Nie stresuj się tak bardzo, bo masz ładne ph.
Ja w każdym bądź razie dzisiaj działam i jutro też.

Daria- synuś robi wrażenie!:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć kochane....znowu duuużo naskrobane-doczytam dokładniej jutro :tak:

Byłam na wizycie u ginki...trochę się zdenerwowałam bo nie chciała mnie zbadać bo stwierdziła że 21 dzień cyklu to za wcześnie żeby wykryć ciążę :no: A ja tak bardzo na to liczyłam , że mi powie-tak lub nie-ale powie :no:
Więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać :-( ale i tak podświadomie licze już na cykl lipcowy ...bo jakoś takie mam przeczucie że czerwiec płodnym nie był :no:

Ufff jak gorąco-dziękuję temu kto wynalazł klimę !!!:-D

Jeśli któraś z Was mogłaby "rzucić okiem" na moje tempki-byłabym wdzięczna,bo mierzę ale wcale się na nich nie znam :eek:

Dziękuję dziewczynką które trzymają tak wiernie &&&&...kochane jesteście !!!

Antosia dobra duszo Ty moja...co u Ciebie ????

Matik ponoc wargisrmowe robia sie takie fioletowe jak sie jest w ciazy :)
Colin tez ma takie wlosy ze musze mu na bok czesac bo mu do oczu wchodzą ;d

Daria gratulacje dla synusia:) szybko stanął na nogi i zaczął chodzić :)
Dziewczynki mam pytanie czy po owulacji ph pochwy zawsze wynosi około 4,5 ? Bo mi takie pokazuje ale ja już jestem ponad tydzień po i w związku z tym nie wiem czy wogóle się tym sugerować

Lukaa cytrynian wapnia jest z magnezem prawda? :D głównie rozchodzi sie o wapno, ono jest wysuszając i serio działa, ale sprawdzałam kilka dni pod rząd no uduszę się serio. Ale skooro mam owu lada dzien to dam radę jakoś :p inhalacje, sól na łep i będzie ok :D
ale cytrynian biorę już póxniej, co by od rana nie cierpieć, biorę po południu. Ja biorę aż dwie o zgrozo!
Ja sama długo zastanawiałam się co jest grane, ale przypomniałam soie, że jak ma sie lejący katar to czasem brało się wapno takie musujące. Ale tam dawka mała a tutaj jak dla konia i taki efekt. Trzeba uważać.
Trzymam kciuki byś jednak nie musiała antybiotyku, weź zrób sobie inhalację to popłynie :)

Wow czyli działasz i dzisiaj i jutro? kciuki! to będziemy testować w tym samym czasie jak dobrze pójdzie :)
no ja się trochę stresuje bo taka przygotowana a mnie tu tak z zaskoczenia wzieło :D

Powiem Wam, że taka przygotowana byłam i teraz trochę jestem skołowana, że nie wszystko tak, jak zaplanowałam poszło. No ale zobaczymy, sylk przez najbliższe dni i już zero tulanek. Chyba, że by jeszcze o+12..... jak to było, ile godzin od pozytywnego testu ovu warto zaszaleć? :D nie brałam tego w ogóle pod uwagę. Eeee może juz nie będę kombinować :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babeczki.
Witam z rana z marnym samopoczuciem :-(
Krystianmartin kawa? :-)

Matik Twoje pytanie mnie zastrzelilo. Nie wiem czy moje wargi sromowe zmienily kolor.
Dorcia Twoj wykres jest ok :tak: kciuki w kolorze blue!!!
Polisia Lukaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale macie młyn ale za to poświecenie i wytrwalosc bedziecie miec sliczne córeczki :tak:

Miłego dnia laseczki!

reklama
Hej
No u mnie chyba owu sie przesunie albo będę miała nieowulacyjny:tak:. Ale wakacje tuż tuz :-D
Elmo jade chłopaków zawieźć i czekam z kawusią;-). Napisz co tam.

Do góry