reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Trusia Gratulacje!!!
Matik mi jak wychodził test owu pozytywny to tak na prawdę to pozytywny test utrzymywał się niemalże do samej miesiączki Piranha mówiła że u niektórych dziewczyn tak się zdarza i oznacza to tyle że bardzo wolno spada Lh czy jakoś tak. Ja proponuję zrób porządek z tym torbielem i sprawdź hormony.
Ewelin na zatoki to ciężko coś poradzić najlepiej iść do lekarza.

Cześć

Krystianmartin && co by owu była lada chwila I ~o dotarły :) tak Ci zycze by sie wreszcie udalo iściakam Cie kochana :):)

pozdrawiam wszystkich I dużo dobra dla kazdego życze :)
a odnosnie wróżb to ja też nigdy nie robiłam bom jest wierząca, nawet kiedyś jak mnie cyganka zagadnęła I powiedziała daj 5 zł to Ci powróże to jej dałam 5zł I powiedziałam, że wrózenia nie chce... no a teraz dla zabawy bardziej do tej Vitalissy napisałam, żeby sie przekonac co napisze mi ;) wrózba raczej nie zdeteminuje mojego zycia I z tego powodu, że ona powiedziała, ze niebawem bedę w ciązy I to chłopiec ma być nie zaczne sie starac teraz o dziecko bo to decyzja przemyslana winna raczej być a nie podjeta pod wpływem impulse I kart ;-) wiadomo, że jak zaszla bym w nieplanowana ciąze to kochałabym to dzieciatko calym sercem niezaleznie od płci, ale póki co swiadomi nie bede sie starać bo Maja tak mi nieraz da w kość, że mam ochote uciekac gdzie pieprz rosnie I kiedy czasem, gdzies tam z tyłu glowy pojawia sie mysl o malutkim synku to wówczas dla równowagi odtawrzam w mózgu I ten wrzask I terror Mai I wrzucam na luz ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie starajace sie Antosia a jak tam u Ciebie napisz coś ?

Trusia gratulacje! Coraz wiecej nas :-)
Matik zrob tak jak radza dziewczyny. Odpusc narazie starania, wiem ze latwo sie mowi, ale Twoje zdrowie najwazniejsze, zajmij sie tym torbielem, zrob jakies badania. Bedzie dobrze.
Maran oj tam oj tam ;-)
Misia &&&&& za piekne jajko w nowym cyklu ;-)
Antosiu ja tez jestem bardzo ciekawa co u Ciebie?
Elle Polisia a wy jak tam?
Ewelin sennosc mi dokucza. W pierwszej ciazy zasypialam na stojaco w ciagu dnia ale wystarczyla 20 min drzemka i juz bylam jak nowo narodzona. Teraz sennosc mnie meczy owszem ale drzemki nie pomagaja a wrecz sprawiaja ze czuje sie jeszcze bardziej senna. Wieczorem najchetniej kladlabym sie spac juz o 19 ale wiesz, o ile w pierwszej ciazy czlowiek jest czasowy i moze sobie pozwolic na taki beztroski sen o tyle teraz nie bardzo jest taka mozliwosc wiec jakos funkcjonuje. Czekam na mdlosci i boje sie ich. A Ty? Dokucza Ci cos?

Ostatnia edycja:
Trusia gratulacje:)
Ewelin na zatoki w ciąży może inhalacje z rumianku by pomogły, myślę że nie zaszkodzą :)
Krystianmartin myślę że jak się ma niemiłe doświadczenia z ciążą to ta płeć schodzi na drugi plan, a najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe. Trzymam kciuki i cały czas kibicuję kochana :)

Hej,
Elle no dziwny ten Twój cykl, ja mam nadzieje, że nie przekombinowałam ze swoimi tabletkami i suplementami :p a Ty nie boisz się brać znowu czegos nowego? myslisz, że już w danym cyklu będzie wyregulowany? pytam, bo w sumie sama eksperymentuję z castanguesem i już nie wiem czy to dobrze :)

Kristianmartin kciuki, bo widzę + aby dało radę! :)

Elmo, Ewelin a Wy jak sie miewacie? Widze, że Ty Elmo śpiąca, to chyba takie uroki, pamiętam, że ja potrafiłam na dobę 14 godzin spać :O

mam pytanko: czy castangus i bcomplex100 brane razem coś mogą napsuć? :D
drugie: wciąz nie ogarniam jednego, czemu nie można do samej ovu brać np. lactovaginal? że za mocny i wybije? a sam sylk utrzyma mi niskie PH? Jak to ogarnąć? Bo czasem polecany jest tampon z limonki a nie lepiej lactovagil lub reprhresh sobie wcisnąć? niech któras mi to wytłumaczy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry